ANALISTI
ANALIST
Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Kudo !!!!!
Mesazhe: 38
|
Ju e keni për turp të diskutoni për aspiratat e Popullit, dhe pse jo, turpëroheni kur tregoni identitetin tuaj, në rrethin Venecian.
Unë kam njohur gjat studimeve , por edhe në jetën e përditshme, shumë minoritar, nga Dropulli e nga Pogoni , të cilët , e flasin gjuhën shqipe ashtu si ne, por, me ndryshimin e sistemit, një pjesë e tyre filluan të bëhen vegla të" Vorioepiriotëve", të cilët , u rrekën në përpjekjet për realizimin e "Megali idheas".
Nuk është habi , që ju i nderuari Venecian pa dinjitet, të jeni hiq më pak, se ndonjë i tillë, apo ndonjë "Vrrakaçorr"
Në kulturën time intelektuale, nuk mbizotëron parimi i ofendimit, por kundërpërgjigja është e drejtë.
Po ju Citoj:
Citim: ,,Per fat te keq interneti krahas anes se mire se medaljes, qe ofron informacione dhe njohuri te pakufizueshme behet edhe vend deliri per Don Kishote. Gjejne ndoshta ate
ambjent qe nuk i kundervihet sepse po ta benin ne publik nje gje te tille do te ktheheshin ne kazana plehrash pasi populli do u gjuante me domate, veze, perime, e cdo gje tjeter qe keta tipa meritojne."
Këto ide , ne i shtrojmë para popullit, dhe kudo duatrokitemi, dhe ju ftoj , të vini dhe të bindeni.
Një papërgjegjësi të tillë, mund ta ketë vetëm soji juaj prej Papagajsh.
Ju më bëni ftesë të largohem nga ky forum, sepse, i kamë shqetsuar disa këtu.
Unë nuk e gjej vehtën këtu, por jamë i bindur që ,të njejtën gjë kanë për të bërë shumë të tjerë, që dinë ti vlerësojnë gjërat Kombëtare, dhe të nxjerrin në pah vlerat e Kombit.
Dhe ju prandaj i shlyeni reagimet e mia, dhe dilni me një shënim se , gjoja ato përbanin sharje, gjë që nuk është fare e vërtetë, dhe ndërkohë nuk shihni sharjet që ju vet përdorni.
Ju , do mbeteni të vetmuar , duke përdorur zhargojt , të cilët ju japin kënaqësi.
E pa mundur është të hysh në një ambient të ndytë, dhe të dalësh i pastër nga andej.
E ju, jeni të mësuar, të jetoni në këtë ambient pseudointelektual.
Ju, Shqipëria ua hapi sytë, se do të ishit më injorant se bashkatdhetarët tuaj në shtetin Helen.
Doni apo nuk doni ju, në vitin 1912, do të festohet 100 vjetori i shpalljes së pavarësisë në Vlorë, në një Shqipëri të bashkuar, ashtu siç e parasheh FBKSH-ja, në saje të luftës çlirimtare të AKSH-ës, dhe të përkrahur nga i gjithë populli shqipëtar kudo ku jeton.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|