dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325
|
Shqiperi
eh ndodhi edhe kjo e radhes ,,,,,,,,
mua me vjen vertet keq per "protagonistet " e asaj dhune sepse ata nuk kan asnje faj vecse jane shqiptare,por kjo eshte reagimi i nje racizmi skizofren,, dhe une nuk dua tani te bej patriotin iracional por ne nuk mund te bejme asgje ne kete rast thjesht te protestojme per balle keture fenomeneve,,,,,,,
une do te doja te ishte i fundit ky por nuk ndodhin mrekulli,,tani,,,me ne toke,,, jo shqiptareve ,,, dhe per kete me vjen vertet keq,,
une nuk do te protestoja per kete qe kane bere ata ,,,do te ishte pak,,,,,,,por cfar mund te bej une me shume apo cdo shqiptar ,,asgje ,,,,,,,
tani jane ne loje forma te tjera qe len jasht patriotizmin ne keto raste,,,,,,,,,dhe eshte akoma me keq se ne jemi ne anen e me te lenduarit gjithmone,,,,,,,,
duke peretenduar per nje arsye te shendoshe dhe nje cilivizim themeltar njerzor ,,arsyeja ime e perjashton nje ndodhi te tille dhe i lutem ndergjegjies qe te mos me lejoje te jem ne vendin e atij polici neser me nje greket,,,,
uroj qe edha ata njethundraket nje dite te krijojne nje arsyetim te tyille,,,,,
ps:konte flm Mrs resident