Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke.
Protestoj?
Po
Jo
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
une sikur e kam nje ide kush mund te kete qene...
http://www.forumihorizont.com/showt...20&pagenumber=3
po te shihet nga fundi i faqes...
gjithesesi mendoj se e kane bere per sport, me u ndje te vecante!

Ashtu mendoj edhe une se e ka bere per sport, dhe ky mund (theksoj MUND) te kete qene "psikonova"
Po nuk ka asnje problem, duhet pranuar besoj edhe po te mos kete qene per sport!

Peace!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 01:55
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

greku do mbyt mer po hajd se skemi cte bejm se

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 01:57
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha vizion
kur do vij ajo dita pas nje 3-fleci!!!Ti hym dore grekerve dhe ti bejme ......
dhe mos te kruhen me me shqiptaret

Hahahaaaa, ej, une mendoj se duhet bere pa 3-fletesh fare!
Gjithmone nese mund te behet, ne kete menyre e shijon me teper, sepse je esell apo jo?!

Ose te pakten me RAKI SKRAPARI ...lol

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 01:57
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
greku do mbyt mer po hajd se skemi cte bejm se

Oli, te te jap nje rast :

Nje shoku im tha " He mo se popull i trashe jemi ne, mire ja bejne... "
nuk duhet t'a pranoj une ...?!
Ajo eshte bindja e tij!

Por nuk eshte e drejta ky eshte ndryshimi!

Prandaj eshte pylli i bukur se ka shume lloje "derrash"

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 02:01
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

o skrapari me qene ne corovode po ja bej lapidarin une mu tek hasan seitaj ketyre grekeve por ce do se nuk vjen greku aq lart

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 02:03
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
o skrapari me qene ne corovode po ja bej lapidarin une mu tek hasan seitaj ketyre grekeve por ce do se nuk vjen greku aq lart

Oli, na dole nga Skrapari edhe ti vella?!
Po c'Hasan Seitaj, se atje eshte vend i bukur, po ne Cerenisht thuaj!!!

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 02:11
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Nr i firmave ka shkuar 48 , shume keq per neve duhe me shume firma, te kalojme 1000-shin te pakten, ketu e keni kollaj fareeeeeeeeeeeeeeeeeee o njerez firmosni ktu dhe do te shikoni rezultatin e frimes suaj!!!!!!!!!

http://www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 18:16
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Nr i firmave ka shkuar 48 , shume keq per neve duhe me shume firma, te kalojme 1000-shin te pakten, ketu e keni kollaj fareeeeeeeeeeeeeeeeeee o njerez firmosni ktu dhe do te shikoni rezultatin e frimes suaj!!!!!!!!!

http://www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion

LUAJ, O POPULL!
BOLL U MORE ME LLAFE E PRITE NGA TE TJERE!!!!
http://www.balkanweb.com/gazetav4/index.php?id=15405

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 18:40
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325

Shqiperi

eh ndodhi edhe kjo e radhes ,,,,,,,,

mua me vjen vertet keq per "protagonistet " e asaj dhune sepse ata nuk kan asnje faj vecse jane shqiptare,por kjo eshte reagimi i nje racizmi skizofren,, dhe une nuk dua tani te bej patriotin iracional por ne nuk mund te bejme asgje ne kete rast thjesht te protestojme per balle keture fenomeneve,,,,,,,

une do te doja te ishte i fundit ky por nuk ndodhin mrekulli,,tani,,,me ne toke,,,  jo shqiptareve ,,, dhe per kete me vjen vertet keq,,

une nuk do te protestoja per kete qe kane bere ata ,,,do te ishte pak,,,,,,,por cfar mund te bej une me shume apo cdo shqiptar ,,asgje ,,,,,,,

tani jane ne loje forma te tjera qe len jasht patriotizmin ne keto raste,,,,,,,,,dhe eshte akoma me keq se ne jemi ne anen e me te lenduarit gjithmone,,,,,,,,

duke peretenduar per nje arsye te shendoshe dhe nje cilivizim themeltar njerzor ,,arsyeja ime e perjashton nje ndodhi te tille dhe i lutem ndergjegjies qe te mos me lejoje te jem ne vendin e atij polici neser me nje greket,,,,

uroj qe edha ata njethundraket nje dite te krijojne nje arsyetim te tyille,,,,,

ps:konte flm Mrsresident

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 22:29
dhoma666 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dhoma666 Kliko këtu për të kontaktuar me dhoma666 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dhoma666 Shto dhoma666 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dhoma666 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Ai/ajo qe ka votuar kundra eshte pjese e erresirres dhe si njeri i tille, kerkon erresiren te triumfoje.
Greket, shpesh thone; ne jemi fos (drite) por te mjeret greke nuk e dine qe nuk kane lidhje me ''fosin'', por kane lidhje me mbytjen e fosit, pra me erresiren.
Bastioni i fundit helen nuk eshte aspak tek ata qe sot e quajne veten fos, por eshte ne vend tjeter (nuk po them se ku se nuk eshte vendi).
Helenet e vertete nuk jane greket e sotem te cilet poshtersisht vetem se spekullojne me kete emer. Keta spekullues jane aziatiket uzurpatore qe kane vjedhur jo vetem emrin ''helen'' por edhe sot e kesaj dite nuk po lene hero shqiptar pa e vjedhur dhe pa thene qe; eshte i joni.

O ti qe ke votuar kundra.

Shko e hap nje adrese ne nje kompjuter tjeter dhe sill ketu arsyetimin tend qe te detyroi te votosh kundra. Po qe se do keshe nje arsyetim bindes edhe une qe kam hapur kete teme do te te jap te drejte.
Por une e di shume mire se arsyetimi yt eshte jo vetem kundra shqiptareve, por ai eshte edhe kundra Zotit.
Kjo do te thote se ti je dakort me poshterimin e njerzve.
Kush pra eshte dakort me kete gje?
Pergjigjia; vetem djalli .
A nuk tregon kjo qe ju nuk keni lidhje aspak me ''fosin'' qe thame me lart?
A jeni ju greket pra ai ''fosi'' qe pretendoni?
Ju jeni pikerisht erresira aziatike qe keni nderhyre tek drita e vertete.
Nje gje eshte e sigurte; Ju kurre nuk do te arrini te mbuloni kete drite.
E verteta do te triumfoje, sepse ky eshte ligji hyjnor qe ka caktuar Vete Zoti.

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2007 23:08
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar