Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > A ju pelqen puna ?
a ju pelqen puna qe kryeni ?
Ky sondazh është i mbyllur.
PO 8 66.67%
JO 3 25.00%
S'ka rendesi,mjafton qe punoj 1 8.33%
Gjithsej: 12 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 18 Maj 2009, ora 09:11  (90 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Do doja te isha e pasur nga 7 breza pastaj do flisja per punen te kjo teme

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 02:43
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

m'kujtove ate shprehjen Einxhell : - Te ishte e mire puna ... punonte edhe Mbreti

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 03:12
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Njeri i bie daulles andej nga fundi. Mos valle ky duhet te kete zili violinen e pare?

une per vete i bi daulles po dikur i bija me qef. shumica e lidhin profesionin me pagen e eshte mese e drejte por vec kesaj (personalisht e kam paresi timen) qe te te japi kenaqesi puna e "daullexhiut" duhet qe ai qe drejton orkestren ti pelqeje ajo qe jep pertej domosdoshmerise se pranise se daulles ne orkester.
kohe te veshtira . muzika eshte me sponsor ne skadence e nuk humbet me njeri kohe ta degjoje me ritmet e duhura.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 03:24
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kam studiuar aq gjate, pa u paguar kokrren e centit, sa kur pashe rrogen e pare ne llogari bankare mu duk sikur ma kishin falur.

Sikur te mos kisha kenaqesi ne punen qe bej nuk do kisha arritur te qendroja me orare te sterzgjatura, madje shpesh dhe kaluar naten ne pune. Tani s'po them qe me raste s'me vjen shpirti ke hunda por ajo eshte dicka normale ne cdogje.

-- E pamundur  kjo qe thua ti  ( te kalosh edhe naten ne pune pasi i ke bere 8 ore paradite  --

------Njeriu e dashuron punen kaq shume pas moshes 50 vjec --qe quhet edhe mosha e Gomarit --dmth qe njeriu  ne kete moshe eshte vetem per pune-

---------Biles eshte dhe nje anekdote per kete se cfare pelqen njeriu sipas moshes, por qe te punosh kaq shume sac punon zotrote ...

...... ka dy gjera  :---------

-----Ose ti ke dashnor ne pune dhe natyrisht ecen me parimin e Dulles qemoti :--....me gezim po shkoj ne pune ....--- se dihet ajo, kur perputhet puna me dashnine  mund te rish ne pune gjithe kohes dhe s'endjen lodhjen  fare  

----Ose ti je nje lekiste e tmershme qe pas nja 4 apo 5 vjetesh mund te pesosh ndonje infrakt dhe do shkosh per lesh .....

--Ruge te mesme nuk ka . Kaq e re sac je ti na paske nje dashni kaq te madhe per pune saqe i futesh punes si turku sumes --loooooooooooool   

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 07:57
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha al74

une per vete i bi daulles po dikur i bija me qef. shumica e lidhin profesionin me pagen e eshte mese e drejte por vec kesaj (personalisht e kam paresi timen) qe te te japi kenaqesi puna e "daullexhiut" duhet qe ai qe drejton orkestren ti pelqeje ajo qe jep pertej domosdoshmerise se pranise se daulles ne orkester.
kohe te veshtira . muzika eshte me sponsor ne skadence e nuk humbet me njeri kohe ta degjoje me ritmet e duhura.

Po daullja m'u kujtua dhe e thashe dhe ti. Eshte nje tjeter qe perplas ato kapaket e tenxhereve. Njesoj hesapi. Pune eshte dhe ajo.

Ore njeriu takon nje polic  ne rruge dhe e pyet:

Ore c'kemi?

Pune- thote polici.

Kur thote edhe polici " pune" dhe me mire te kesh dy bythe  "nje ta cash dhe nje ta mbash"

Bobo kush degjon Angjelin tani mr Bythe demek.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 08:04
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

mua puna me pelqen shume
po sipas raimondit jam ne rregull une se jam mbi 50 vjec dhe i bie as dashnor mos kem ne pune dhe as lekiste te jem.
punoj mbi 45-50 ore ne jave. naten kurre, se keshtu e kam zanatin

naten vetem pi une ha ha

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 19:50
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Eh mo Raimond, zgjuaresia jote do i bente dem dhe bythes te gomarit.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 21:03
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Eh mo Raimond, zgjuaresia jote do i bente dem dhe bythes te gomarit.

ha ha sa kam qesh, ky forumi ka gallate sa here kthehesh mbrapsht...

o amor pe veriu apo pe jugo eshte kjo shrehja jote

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 21:13
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Me pelqen. Nuk di nese e shtyj veten qe te me pelqeje apo nese me pelqen vertete, po ne ceshtje si keto s'ma mban te kerkoj sinqeritet nga vetvetja. Me pelqen puna qe bej. Puu sa me pelqen.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 23:08
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Puna eshte i vetmi veprim human qe nuk le shije te keqe mbrapa (C)

Une vertet e besoj kete.

Problemi ketu zgjerohet shume.

Besoj po ashtu qe njeriu vjen ne jete me detyra ndaj vetes dhe ndaj shoqerise ku jeton. Nese ai nuk arrin te kuptoje kete ne kohene duhur dhe ne intensitetin e duhur, do te kete pasoja me veten dhe me te tjeret.

Puna eshte nje pjese kryesore e detyrave te njeriut, por puna ne vetvete, kerkon nje "pune" paraprake, qe quhet edukim, shkollim etj.

Pra nese rritesh ne kushte te mira, meson mire, edukohesh mire ne shkolle, nxe ato qe duhet, kjo do te sjelle ne nje rritje te aftesive te tua njohese. Kjo do te beje qe ti te dish se cfare eshte e mire dhe cfare eshte e keqe per ty dhe per te tjeret. Do dish cfare profesioni te zgjedhesh, (dhe kete askush s'ta ndalon dot) dhe do arrish edhe ne piken qe te te pelqeje puna.

Por kjo ceshtjemund te diskutohet (dhe kjo eshte edhe bukuria), nga njerez qe me zor kane marre tetevjecaren dhe prof universiteti. Seicili ka mendime te ndryshme dhe shpesh kontradiktore. Normale me duket gjithshka.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2010 23:49
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > A ju pelqen puna ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar