Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA flm Lela po pse moj cupe na ben me qa imen ne kete vak darke cqe kjo kenge qe ne kujtoi rinine shkollen ,shoket ishat ..........................te eprshedne sme kete kenge fantastike qe ate kohe ne cdo kasetofon maqin e degjoje ....
E shikon qe edhe ti na rikthen ne nostalgjine e bankave te shkolles???
Te lutem, per kengen, eshte kenaqesi per mua te pershendes bashkeatdhetaret e mi kudo qe ndodhen, dhe ti rikujtoj ato castet e bukura qe na kane ngelur ne mendje, sepse na rikthejne ne ate boten tone te pafajshme.
Po ju pershendes te gjitheve me kete kenge kaq te vjeter, dhe kaq fantastike.
Video eshte realizuar nga Une
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Lela:shume e bukur videoja dhe kenga.
ti ske jete pa detin me duket! ne avatar, ne video ne mendje ne enderr, hajde se na cmende fare moj goce:p
Enya thanks.
po te pershendes ty dhe te gjithe me ket kengetaren bajzjane qe me duket aq e lezetshme pervec bukurise natyrore, shume terheqese...!
me ka sjedhur shume kujtime se kur isha i ri/vogel kam patur nje big crush ne nje goce katolike (meqe jam rritur n'mes katoliksh) dhe ajo bente shaka me mua se jam mysliman dhe nuk martoheshin me mysliman gjoja...heheheh nuk e harroj kurre ishte edhe shoqe klase dhe nje dite me thote nersy t'gjithe klases, "te marrte dreqi se t'kam pa n'enderr mrame":p
shoooot!!! i never even got a kiss from her!!!
Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455
Kurti une pa detin s'jetoj dot, sepse ka qene gjithmome pjese e jetes sime...
Jo te gjithe e kuptojne domethenjen e te jetuarit prane detit.
Kur s'kam detin afer, me duket sikur me mungon ajri.
Ju pershendes me nje nga kenget e mia te Preferuara.
Precizoj qe NUK pershendes Tulipanin :p:p:p:p
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!