Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Pertoj me 2 .... Ane si te kam
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Pertoj
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 10/10/2009 Vendbanimi: Rose Perpetua Mesazhe: 644
+ Akili
__________________ Liquid Dreams.
+ thembra e Akilit
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil me 2 .... Ane si te kam Ja, te tulatur me ke :p p.s: Une , ti dhe Akili do e degjonim embel kete : Lindstrøm & Christabelle - Music In My Mind Ja,edhe kjo me mundon :p
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil me 2 .... Ane si te kam
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Mundon? Ku e di une asgje. Hej, Faje, kur te shkon mendja quhet?
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
pa shpjegim spo gjej qetsi shpirterore behet fjale
Citim:Po citoj ato që tha dylan pa shpjegim spo gjej qetsi shpirterore behet fjale Edhe une, motra nuk po gjej dot. Paskemi nje hall te dy. Si e thot ajo kenga..
Citim:Po citoj ato që tha dylan pa shpjegim spo gjej qetsi shpirterore behet fjale
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Edhe une, motra nuk po gjej dot. Paskemi nje hall te dy. Si e thot ajo kenga.. se di kengen ama feel bad spo gjen njeri qetsi kurr
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Edhe une, motra nuk po gjej dot. Paskemi nje hall te dy. Si e thot ajo kenga..
Citim:Po citoj ato që tha dylan se di kengen ama feel bad spo gjen njeri qetsi kurr Po ja kshu thote kenga: ne te dy kemi nje hall Qesh dylan se te shtohet jeta. Qesh se e ndjell edhe te miren kur qesh.
Citim:Po citoj ato që tha dylan se di kengen ama feel bad spo gjen njeri qetsi kurr
Michael Buble - Always On My Mind kjo me shpjegon mu cendrus