Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Agata urime per temen....

Un mendoj se ti ke nevoj per sex mo lali.. dhe ben mire qe e shpreh ne kete menyre me hapje temash

sa kam qesh, sorry agata qesha me idene pa lidhje me ty.

ide e mire me duket

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2010 18:55
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
mbaj mend qe jam regjistruar per kuriozitet me teper...duke googlu sa andej kendej pashe zonen e mjekesise tek forumihorizont (faqja e fajtorit mbaj mend qe hapej naiher per konget qe ka :p)... pastaj me terhoqi nje teme mbi ngjyren e syve qe kishte hapur analistja...te tjerat pastaj ardhen si pasoje!

sot shkruaj me pak dhe vezhgoj me shume ne hije,por mund te them qe forumi ka qene nje pjese qe i kam dedikuar jo pak kohe dhe me sherbeu si per te njohur njerez interesante si per te ndare ide me te tjere. po ashtu me sherbeu per te krijuar bazat per ndonje ide interesante qe mund te vijoje ne te ardhmen! nese lexohen ato gjera qe kam shkruajtur me behet qejfi sepse ndoshta ndokush ka perfituar ndonje gje, e nese nuk lexohen prap ato shkrime ngelen pasuri e ketij forumi (nuk o qe kushtojne shume po prap aty le te rrine :p)

forumi do kete ecurine e vet me ngritje e zbritje dhe kjo gje eshte ecuria natyrale e nje komuniteti! kam marre pjese ne shume e shume sherre nga te cilat kane lindur ndryshime dhe miqesi,por qe kane cuar edhe ne ide te reja si per tu shmangur dhe te mos u perseritur. ajo qe duhet te kemi parasysh dhe qe askush nuk mund ti beje gje eshte qe koha ndryshon...dhe cdo gje do ti pershtatet ketij ndryshimi!

Nese mendoni qe shkrimet e viteve te para ishin ato me te vecantat, do tu keshilloja ti "sillni serish ne jete" ato tema dhe te vazhdoni ate seri mendimesh qe ato persona kane lene! Ata persona me te vertete qe dhane ide interesante por duhet thene qe ishin fillimet dhe te gjithe ishin te etur per te shprehur mendimet e tyre ne nje menyre te re. Ne nje fare menyre, kane shkruajtur ne nje liber qe kishte faqet e bardha Ndoshta ata persona po ti sillje sot, mund te mos kene te njejten fantazi dhe grade shprehjeje qe kane pasur atehere, kjo per periudhen qe u gjenden dhe per deshiren per te thene dicka qe "i ziente" ne shpirt !

p.s: ah,po...forumi me sherbeu edhe me mesu me shkrujt me 10 gishta pa pare me tastjeren :p

ja e kam dhene nje kontribut, kam terhequr nje koke mjeksie ne forum.
Nuk e di te tjeret por une e kam zgjeruar shume horizontin me temat e tua.
Jam dakort me ate qe sikur na vlonte dicka ne shpirt, ishte koha ishte s'e di situate komplet tjeter, sa hapje forumin vetem ide per tema lindnin.
Plus ka qene gjenerate tjeter, me interesa te tjera. Cdo gjenerate ka shijet e veta.
Njerezit ecin perpara, por meqe te gjithe jemi nostalgjike ne themel, rikthehemi te shohim si kane ndryshuar mendimet tona me kohen. Jam e sigurt qe shume veta e lexojne forumin edhe pse nuk shkruajne.

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2010 19:02
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

E di ca klodel. Kam pershtypjen se leximi i vetes ne te kaluaren eshte faktor inhibitor. Pak a shume si Sergio Leone qe nuk pranonte dot me pas te bente filma te shemtuar dhe kalonte vite duke pergatitur cdo film te mevonshem.

Kshu qe nga kjo ane me mire te kyçeshin shkrimet gjekundi e secili te ishte "tabula rasa" dhe njehere.

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2010 19:10
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Agata-1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/02/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 69

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Agata urime per temen....

Un mendoj se ti ke nevoj per sex mo lali.. dhe ben mire qe e shpreh ne kete menyre me hapje temash

ahahahahhah O zot sa i forte. FLm per keshillen, nuk mendoj se e ke keq, se me thene te drejten nuk me kujtohet se kur e kam bere per here te fundit.

Modifikuar nga Agata-1 datë 21/02/2010 ora 19:33

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2010 19:15
Agata-1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Agata-1 Kliko këtu për të kontaktuar me Agata-1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Agata-1 Shto Agata-1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Agata-1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Agata-1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/02/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 69

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
mbaj mend qe jam regjistruar per kuriozitet me teper...duke googlu sa andej kendej pashe zonen e mjekesise tek forumihorizont (faqja e fajtorit mbaj mend qe hapej naiher per konget qe ka :p)... pastaj me terhoqi nje teme mbi ngjyren e syve qe kishte hapur analistja...te tjerat pastaj ardhen si pasoje!

sot shkruaj me pak dhe vezhgoj me shume ne hije,por mund te them qe forumi ka qene nje pjese qe i kam dedikuar jo pak kohe dhe me sherbeu si per te njohur njerez interesante si per te ndare ide me te tjere. po ashtu me sherbeu per te krijuar bazat per ndonje ide interesante qe mund te vijoje ne te ardhmen! nese lexohen ato gjera qe kam shkruajtur me behet qejfi sepse ndoshta ndokush ka perfituar ndonje gje, e nese nuk lexohen prap ato shkrime ngelen pasuri e ketij forumi (nuk o qe kushtojne shume po prap aty le te rrine :p)

forumi do kete ecurine e vet me ngritje e zbritje dhe kjo gje eshte ecuria natyrale e nje komuniteti! kam marre pjese ne shume e shume sherre nga te cilat kane lindur ndryshime dhe miqesi,por qe kane cuar edhe ne ide te reja si per tu shmangur dhe te mos u perseritur. ajo qe duhet te kemi parasysh dhe qe askush nuk mund ti beje gje eshte qe koha ndryshon...dhe cdo gje do ti pershtatet ketij ndryshimi!

Nese mendoni qe shkrimet e viteve te para ishin ato me te vecantat, do tu keshilloja ti "sillni serish ne jete" ato tema dhe te vazhdoni ate seri mendimesh qe ato persona kane lene! Ata persona me te vertete qe dhane ide interesante por duhet thene qe ishin fillimet dhe te gjithe ishin te etur per te shprehur mendimet e tyre ne nje menyre te re. Ne nje fare menyre, kane shkruajtur ne nje liber qe kishte faqet e bardha Ndoshta ata persona po ti sillje sot, mund te mos kene te njejten fantazi dhe grade shprehjeje qe kane pasur atehere, kjo per periudhen qe u gjenden dhe per deshiren per te thene dicka qe "i ziente" ne shpirt !

p.s: ah,po...forumi me sherbeu edhe me mesu me shkrujt me 10 gishta pa pare me tastjeren :p

E solle koken ti?

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2010 19:21
Agata-1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Agata-1 Kliko këtu për të kontaktuar me Agata-1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Agata-1 Shto Agata-1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Agata-1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
E di ca klodel. Kam pershtypjen se leximi i vetes ne te kaluaren eshte faktor inhibitor. Pak a shume si Sergio Leone qe nuk pranonte dot me pas te bente filma te shemtuar dhe kalonte vite duke pergatitur cdo film te mevonshem.

Kshu qe nga kjo ane me mire te kyçeshin shkrimet gjekundi e secili te ishte "tabula rasa" dhe njehere.

Varet nga cfare kendveshtrimi e sheh leximin e vetes ne te kaluaren.
Une kur dua te rikontaktoj veten futem ketu, lexoj shkrime te hershme dhe kam mendime casti te cilat dua t'i shpreh. Madje nese kam deshire te shpreh dicka qe dua ta mbaj mend me vone, ne forum e shkruaj,

Tabula rasa behemi duam s'duam, sepse jeta merr drejtime te tjera qe te detyrojne te ulesh me kembet ne toke. Por nese ke qef me u rikthy ne kohen kur fluturoje me presh ( flas per veten ) kthehesh ketu qe te rifluturosh, qofte edhe me mendime.

Mendoj qe ky forum ka mbledhur dhe mbledh karakteret me interesante shqiptar/e qe mund te ekzistojne.

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2010 19:27
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1

E solle koken ti?

une verdalle jam sa here...rri rri, ja kpus naiher nei shkrimi :p

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2010 00:46
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

Citim:

Po citoj ato që tha Fajtori

Ajo qe duhet te pyesimn veten eshte "kemi nostalgji per forumin si ishte, apo per veten tone 6 vjet me pare"?
.

Mbase eshte e vertete --e nuk e mohoj qe mund te kem nostalgji per 6vite me pare--e kush nuk do te kishte?????!!!!!!!!!..............

Por nuk mendoj qe jam kaq e ceket sa te ngaterroj rendesine e 6 viteve te jetes time personale e profesionale(qe deri diku kane qene shume te sukseshme)---me castet e mrekullueshme te ca viteve me pare qe kam kaluar ne kete forum.

Nuk dua te zgjatem me budallalleqe e me duket shume e ulet qe te bjere kaq poshte niveli i diskutimeve sa te devijoje plotesisht nga tema per gjera absurde personale,fyerje e gjera koti----

nuk e di per ju por mesa e shoh u hap nje teme (cilado qofte arsyeja) per forumit dhe rendesine e tij --dhe te vesh re jene keta :"forumistat e vjeter" qe me sa zell po i japin jete kesaj teme --e ndoshta per t'u rikthyer ne arsyet jo tanime qe e nisem rrugen tone ketu por per hapat qe filluam dale-ngadale te gjithe e per t'u munuar te ecim se bashku----mbase sic tha dhe miku im NS-6 edhe per te mesuar te shkruajme me 10 gishta...........

nuk dua te hap debate as me Fajtorin e as me njeri ketu---por a nuk e vini re te gjithe qe pavaresisht se ne te VJETERVE(tanime te gjithe ne mbi 1111000vjecare) nuk n'a behet te shruajme me dhe shumica jone lexon ne hije e nuk trajton me temea--jo se nuk kemi ide dhe u plakem kaq shume sa na u ndryshken mendimet-perkundrazi-por nuk eshte qe edhe kur hapen tema te rendesisheme ne cfaredolloj fushe perfundojne duke degraduar ne mesazhe te pafundme personale--fundin e te cilave mbase do marre dhe kjo teme sic kemi nisur---

A nuk na ben pershtypje aq sa hapim tema dhe kujtojme me nostalgji miqte e dikurshem qe jane fashitur--e jo nga plakja,ndryshumi i teknologjise apo ku di une--por nga shume arsye kur dhe moderatoret nuk hyjne me ne tema per te perfeksionuar debatin per ne te shumtene kohes merren me gjera te rendomta personale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nuk n'a ben te gjitheve pershtypje niveli i ulet i temave e debateve-ky forum qe ka qene ne nivele te larta intelektuale ka rene ne nivel thashethemesh e prapaskenash a thua se jemi ne shfaqje te shemtuara tip-big brother-??????????????????????????????????????????????

A nuk duhet menduar nga moderatoret qe faqet me tema jo serioze te kene nje vend te vecante--apo te pakten te fshihen menjehere te gjitha mesazhet qe nuk kane lidhje me temat pa u publikuar ende qe te mos na marrin me kohe e te na acarojne me kot nga nervat.......................

Persa n'a duhet te zgjedhim menyra te tjera kur e verteta eshte se shume prej nesh e kane gjetur veten ketu e here pas here serisht mundohen te thone serisht fjalen e tyre.............

une e ndjej veten me fat qe jam anetare e ketij forumi 6vjet me pare e mbase edhe 6 ame teper me pas ---e dua te falenderoj te gjithe ata vajza e djem qe i dhane jete.............

[/BLOCKQUOTE]

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2010 03:35
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Lubi sinqerisht nuk po e kuptoj ankesen tende. Me perpara vertet ka patur diskutime te shumta, por edhe chit-chate sa te duash me aq sa mbaj mend une te pakten. Vertet jam regjistruar ne 2007, por e kam ndjekur si vizitore dhe me pare.
Cilat tema serioze sipas teje po degradojne ne personale apo chit-chate?
Mund te thuash qe temat serioze nuk para po frekuentohen shume nga forumistet. Ketu po. Kjo eshte shqetesuese.

Temat ku behen chit-chat jane ato te sofrave, apo tema te lira per diskutim. Nuk besoj se me pare keto kane qene tema serioze apo jo?
Me thuaj ca tema serioze qe paskan degraduar ne tip big brother sipas teje dhe moderatoret nuk paskan nderhyre?
Ti vet cfare kontributi po jep si anetare e vjeter per ta ngritur perseri nivelin e ketij forumi? Te ankohesh e te gjesh gabimet e te tjereve eshte shume kollaj. Pse nuk e filloni nga vetja njehere?

Mos harro se ishte vet hapesja e temes qe e kaloi ne personale kete teme duke na sjell ankesat qe kane forumistet e vjeter me te cilet ajo ruan kontakte per renien e nivelit te forumit dhe kujtimet nostalgjike per ate kohe kur paskan qene vet aktive.

Nuk eshte nevoja tu kujtoni te rinjve ne forum si ka qene forumi, se ai/ajo qe do e shikon npm temave te hapura nga anetaret e vjeter qe kane ngelur pasuria e ketij forumi. Nuk po ua hedh njeri poshte punen, por perkundrazi i vleresojme edhe pse ne heshtje.

Tani me thuaj. Vertet duhet te ekzistoje nje teme e tille ku ju te qani kohen e shkuar? Fare mire mund ta beni ne privat.
Do e beni si tek ai humori me Koco Devolen ku qanin me orar per ate qe humben dhe se kthejne dot mbrapsht.

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2010 04:09
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

edhe une e pranova qe mesa po shoh tema po  merr per kot..............

nuk desha te beja verejtje per asgje e per asnje...............aq me pak te qahem se nuk po me detyron me zor njeri te shkruaj apo jo..............por thjesht po konstatoj e po jap mendimin tim....besoj se kjo na lejohet te gjitheve.........

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2010 04:29
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > kush ju shtyu te regjistroheni ne kete forum?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar