Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

ti je akrepi tipik dhe cuna ruajuni ketij lloji te akrepit se ka dhe akrepa te tjere por ti je me tipikja e me tipikeve ke nje ekstremitet te perzierjes se karakteristikave te akrepit por sidomos te atyre qe nuk jane shume te dobishem per ambjentin perrreth pervecse per veten tende

PS: gaforrja e ka guacken hermetike sado te helmatisur ta kesh thumbin
kete mos e harro.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 18:55
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Flm qe na treguat ca gjera per akrepin se keta TV 2 njesoj nuk e thone dhe vetem kot pa lidhje lexojne.

Mesazh i vjetër 25 Janar 2005 23:35
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Per amor alucius

Nuk e lexove postimin e parë?

Thash. A din gjo, si jan demat (Horoskop), qar karakteristikash kan?

Me respekt una!

Mesazh i vjetër 26 Janar 2005 11:07
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

oh my, oh my... e di une, po te fus ndonje koment ketu do me bejne ose pasterma, ose kec te pjekurl

oh, edhe dicka, une s'para i besoj horoskopit, ose me sakte, s'i besoj fare S'ka bere vaki qe ndonje horoskop te kete gjetur vertete vetite e mia (jo se jam kushedi se cfare e vecante, jo, po sic duket s'ka qelluar)

Mesazh i vjetër 26 Janar 2005 14:26
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
oh my, oh my... e di une, po te fus ndonje koment ketu do me bejne ose pasterma, ose kec te pjekurl

oh, edhe dicka, une s'para i besoj horoskopit, ose me sakte, s'i besoj fare S'ka bere vaki qe ndonje horoskop te kete gjetur vertete vetite e mia (jo se jam kushedi se cfare e vecante, jo, po sic duket s'ka qelluar)

Ti ske nevoj per Horoskop se ska shenj horoskopi qe te mer persiper ty.

Mesazh i vjetër 26 Janar 2005 20:32
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Ti ske nevoj per Horoskop se ska shenj horoskopi qe te mer persiper ty.

apapapa ca komplimenti!

Mesazh i vjetër 26 Janar 2005 22:44
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Re: Dicka tjeter per akrepat

Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
Scorpios don't hate........... We just get even...........lol!!!!!!!!

Kam harruar kur e ke ditelindjen.... mbaj mend qe festonim shume rresht njera mbas-tjetres gjithnje vere e bardhe .

P.s Sa me shume lexoj ne kete forum, aq me teper justifikoj zgjedhjet e mia!!

Mesazh i vjetër 26 Janar 2005 23:35
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

[QUOTE]Po citoj ato që tha analistja
[B]si ishte ajo puna e lendeve narkotike? se nuk e kuptova mire diagnozen...

Aman re ju te dyja akoma me te shtyme ju. Po ju nigjohen renkimet deri ne Durres. A do ket najher paqe per ju te dyja apo jo. Analiste me te gjith respektin e pamohushem qe kam per ty po te them qe ti qetsoni gjakrat.
Bukur e the qe ka kush ju gjykon si njeren dhe tjetren. Po shpresoj tek ty...

Se imagjinoj se si do jete ne nje takim te drejpredrejte midis jush ???

Mesazh i vjetër 27 Janar 2005 01:47
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

Ca postime u fshine. Mos ja veshni si kau peles, se te ziheni edhe te horoskopi ska lezet. Une e kam datelindjen ne 14 shkurt, i bie te jep "te peshqit" po mos merrni kot nga emri shenjes.

Mesazh i vjetër 27 Janar 2005 19:49
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Duhet te te bejm nje dhurate ty. Pranon apo jo?

Une by the way jam binjaket.

Mesazh i vjetër 28 Janar 2005 03:42
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar