Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Cfare fobie keni ju? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Re: Re: Re: Ja fobitë që na shqetësojnë përditë

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Po...un kom shkollen fobi, kom punen, kom zhurmen, thonat dhe geshtenjat.

lol fobia ime vetme ngelet perballimi me nji vajz te shemtut :-)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 00:32
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Re: Re: Re: Re: Ja fobitë që na shqetësojnë përditë

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

lol fobia ime vetme ngelet perballimi me nji vajz te shemtut :-)

Paske lind me jetu ne Hollivud..lucky you..

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 01:09
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

Re: Re: Re: Re: Re: Ja fobitë që na shqetësojnë përditë

Citim:
Po citoj ato që tha mona

Paske lind me jetu ne Hollivud..lucky you..

holliud lol .
hollivudin e kam me vete kudo qe shkoj mona :-)

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 02:39
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Wow, e djegura vete me spec te kuq ketu, me tabasco fare....

Gjithsesi qe ti permbahemi temes une kam patur frika te ndryshme disa prej te cilave i kam mbytur vete duke shtyre veten pertej limiteve. Psh kam patur frike te notoj ne ujra te errta apo naten ne det dhe keto i kam kaluar duke bere plazh ne ishull vullkanik me rere te zeze, konkretisht ne Santorini. Gjithashtu kam bere banjo ne det edhe naten per te mposhtur friken. Kam patur frike nga insektet, merimangat dhe bubuzhelat por duke i studjuar me detaje mund te them qe nuk kam frike. Kam patur frike nga armet por tashme i perdor per qitje dhe nuk e kam me as kete problem. Si perfundim, besoj se kam frike nga SIDA po prap s'po ve mend se seksin pa condom e bej...

Mesazh i vjetër 04 Maj 2005 19:39
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Nese e kishe me mua, merre pas ate qe the sepse ne mos gaboj dhe une Fobise i jam permbajtur!!!

Respekte... (reciproke)

Mesazh i vjetër 05 Maj 2005 18:55
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
capkenia durrsake
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2005
Vendbanimi: ne boten e luleve
Mesazhe: 61

Smile

hi!

ndersa un kam frike nga spitalet.

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2005 15:41
capkenia durrsake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të capkenia durrsake Kliko këtu për të kontaktuar me capkenia durrsake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: capkenia durrsake Shto capkenia durrsake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto capkenia durrsake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Une here here vuaj nga fotofobia (frike se mos semurem nga frika)

ndersa meshkujt ne pergjithesi vuajne nga kopromania...(deshire e papermbajtur per te perdorur fjale banale)

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2005 12:47
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tironcja_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/09/2005
Vendbanimi: tirone
Mesazhe: 63

une kam fobi insektet.se kam idene si quhet kjo fobi po nejse.te vetmet qe sfuten jane mushkonja,miza dhe milingonat.te tjerat tmerrrrrr!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 23:24
Tironcja_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tironcja_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Tironcja_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tironcja_tr Shto Tironcja_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tironcja_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Une insektet s'i kam problem fare, gjithemon me therrasin ti kap edhe ti nxjerr jashte, kur futen brenda ne shtepi. Fobia ime? Nuk e di se sa quhet fobi, por i kam shuuuuuume neveri kerminjet pa guacka.
Teper teper neveri.

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 05:10
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Une insektet s'i kam problem fare, gjithemon me therrasin ti kap edhe ti nxjerr jashte, kur futen brenda ne shtepi. Fobia ime? Nuk e di se sa quhet fobi, por i kam shuuuuuume neveri kerminjet pa guacka.
Teper teper neveri.

Se ke neveri kermijte ,nuk do te thote se ju pergjigje pyetjes.Fobia eshte tjeter!Po nga njera ane nuk ke faj ti,por ata qe hapin temen qe perdorin fjale jashte shqipes dhe nuk dine as vete ta shpjegojne!

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2005 07:35
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Cfare fobie keni ju?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar