Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > 70%musliman ne shqiperi,qendron kjo shifer akoma
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Question

1-them gjithmone ate qe mendoj aq me teper kur mendoj qe kam te drejte por kjo nuk quhet te kesh kompetenca per ato qe nuk me takojne kjo quhet te dish te arsyetosh ate qe mendon
2-per njerezit si ty ne gjuhen time une them -->bjeri se i bie bukur pasi je shume intolerant e nuk do te kuptosh , kam mese drejte te mendoj qe nuk je mysliman pasi per mua nuk eshte kjo te jesh mysliman dhe PIK !

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 18:17
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Arrow

ah se harrova ,qe ti te bindesh pak me shume indrit per ate qe them une...

ata "terroristat" qe per veten e tyre quhen myslimane, ata bejne ashtu sic e mendojne e ashtu sic e ndjejne por mendon ti se eshte kjo feja muslimane, a mendon ti se ata jane muslimane? (jo qe e meritojne pasi kjo eshte e sigurt qe jo)!!une nuk besoj

prandaj mendoj qe nuk jemi ata qe mendojme se jemi nga ndonjehere...

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 18:40
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Re: PER PLLOSHTANIN....

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Sepse Perëndia aq shume e deshi botën, sa dha Birin e Tij të vetëmlindurin, që kushdo që beson në të, të mos humbasë, por të ketë jetë të përjetshme.
Sepse Perëndia nuk e dërgoi Birin e vet në botë që ta dënojë botën, por që bota të shpëtohet prej tij.
Ai që beson në të nuk dënohet, por ai që nuk beson tashmë është dënuar, sepse nuk ka besuar në emrin e Birit të vetëmlindur të Perëndisë..

Ungjilli sipas Gjonit
3:16

Ky shkrim qe ke vene ne radhe (me fal) me duket si nje shkrim foshnjeje...
Me fal, por nuk dua te liroj trurin dhe te bisedoj, se mund te mbetim buum...
etj etj...
Analizo pak me shume, dhe atehere merri fjalet e mia ne kombinim dhe pastaj shohim ku ke dalur. (paske nevoje ta ushqesh trurin dhe krejt koken).
Me respekt

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2004 18:47
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

O plloshtani po ty nuk te mer vesh nje forum i ter do te mari vesh tresh.
Ik o lal andej nga bari se nuk je per kete nen forum ti. Dile andej nga forumet e shkencave ti se nuk ja thua per ketu.
Me sa po shikoj ti nuk ja ke haberin fare per asnje lloj besim.
Shihemi nga bari per ndonje bire se meshum na behesh thumb

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2004 02:46
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
O plloshtani po ty nuk te mer vesh nje forum i ter do te mari vesh tresh.
Ik o lal andej nga bari se nuk je per kete nen forum ti. Dile andej nga forumet e shkencave ti se nuk ja thua per ketu.
Me sa po shikoj ti nuk ja ke haberin fare per asnje lloj besim.
Shihemi nga bari per ndonje bire se meshum na behesh thumb

O Keni trute te cilet jane vargezuar me optimal jetargjik, dhe te ngjyrosura me vepra anemike, qe shkojne ne kundershti te plote me flegmatizmin e vecante, jep ne drite driten "hirplote", qe nga skena kerkohet te behet BIS. dhe etj. etj. Veprimi qe synon kah kanibalizmi i mola baxhes, dhe nderkohe jep aventuren e cinizmit me thumbin e kokave te njeriut...
Me falni qe ju shkruaj dhe qe s'ju kam shkruajtur...
Me respekt Plloshtani

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2004 02:59
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

O Keni trute te cilet jane vargezuar me optimal jetargjik, dhe te ngjyrosura me vepra anemike, qe shkojne ne kundershti te plote me flegmatizmin e vecante, jep ne drite driten "hirplote", qe nga skena kerkohet te behet BIS. dhe etj. etj. Veprimi qe synon kah kanibalizmi i mola baxhes, dhe nderkohe jep aventuren e cinizmit me thumbin e kokave te njeriut...
Me falni qe ju shkruaj dhe qe s'ju kam shkruajtur...
Me respekt Plloshtani

Me respekt qofsh plloshtani por me kete qe ke shkruar nuk ka perkethyes qe ta sqaroj. Edhe vet ti nuk besoj se di cka ke shkruar.
Paqe lal.

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2004 03:02
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Eh pra, Kete do ta mesosh kur do te ringjallesh, atehere do te takohemi une dhe ti, dhe do te flasem per moskuptimin dhe transkriptimin, qe jemi ndeshur ne kete forum.
Gjithe te mirat
P.s te duhet te skalitesh, apo te gdhendesh...

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2004 03:21
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Citim:
Po citoj ato që tha lilou-dragon
1-them gjithmone ate qe mendoj aq me teper kur mendoj qe kam te drejte por kjo nuk quhet te kesh kompetenca per ato qe nuk me takojne kjo quhet te dish te arsyetosh ate qe mendon
2-per njerezit si ty ne gjuhen time une them -->bjeri se i bie bukur pasi je shume intolerant e nuk do te kuptosh , kam mese drejte te mendoj qe nuk je mysliman pasi per mua nuk eshte kjo te jesh mysliman dhe PIK !

Duket sa arsyeton qe kur thua mendoj se kam te drejte.
Pra te pasurit te drejte nga ana jote eshte thjeshte nje supozim dhe jo dicka reale.

Pastaj nese une lodh koken te te pergjigjem ty mire ben qe nis e ofendon.
Megjithate te siguroj qe i bie me mire se ti fyellit.

Une te thashe edhe me siperm por mendje jote e ndritur nuk thith gje.
Te thashe qe njerezit ne muslimane e jomuslimane nuk i diferancon ti as une por eshte Zoti ai qe di cte te fshehte e cdo gje qe publikohet.
Psh, une nuk mundt te jam i sigurte per dike nese agjeron apo jo pasi mund te thote qe agjeroj dhe shkon ne shtepi e han, pra feja nuk na qenka dicka qe mund te nxjerrim lehte nje konkluzjon por qenka nje moral ne zemren e cdokujt.
Nese edhe kete se kupton me vjen me te vertete keq per ty.

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2004 12:35
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Citim:
Po citoj ato që tha lilou-dragon
ah se harrova ,qe ti te bindesh pak me shume indrit per ate qe them une...

ata "terroristat" qe per veten e tyre quhen myslimane, ata bejne ashtu sic e mendojne e ashtu sic e ndjejne por mendon ti se eshte kjo feja muslimane, a mendon ti se ata jane muslimane? (jo qe e meritojne pasi kjo eshte e sigurt qe jo)!!une nuk besoj

prandaj mendoj qe nuk jemi ata qe mendojme se jemi nga ndonjehere...

Edhe nje here duhet te dish pak diferencimin midis dy paleve:

Pra nuk eshte e njenjta gje qe te besh teror apo te vrasesh dike dhe te besh nje gabim tjeter me te vogel.

Gabimet nuk jane njelloj po ashtu edhe vleresimi behet ne baze te gabimit dhe madhesise se tij.
Marrim shembullin e nje njeriu qe nuk agjeron dhe njeriut qe terrorizon.
Njeriu qe nuk agjeron nuk ploteson nje obligim ndaj fese se tij por me kete ai nuk demton asnjeri pervec vetes se tij.

Ndersa njeriu qe terrorizone vret te pafajshem kundershton fene e tij po ashtu futet ne te drejtat e te tjereve duke rrembyer jeten e tyre.
A nuk ka dallim ketu?

Po ashtu njerezit qe terrorizojne jane muslimane por mekatare te medhenj gje qe do ju kushtoje shume kur te dalin perpara Zotit nese nuk pendohen ebejne vepra te mira.
Zoti thote ne kuran:"Kush vret dike pa bere ai,ndnje shkaterrim ne toke eshte per te sikur te kete vrare gjithe njerezine.
Ndersa kush ben qe te jetoje nje njeri eshte per te njelloj sikur ti kete dhene jete tere njerezimit".

Profeti muhammed as thote:"te gjithe njerezit gabojne por gabimtari me i mire eshte ai qe pendohet"

Une po te flas me argumente e sqarime e jo vetrem me llogjike prandaj kujdes kur te hidhesh ne sulm si jevgu se shoqes.
Cdo te mire.

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2004 12:46
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Exclamation

indrit , nuk kemi te njejtin konceptim te "fese" dhe pik ...e ti mund te vazhdosh e te vazhdosh te shkruash asgje nuk ndryshon ne ate cfare mendoj une !!!e njejta gje per mua mund te vazhdoj e te vazhdoj po s'do vleje gje pasi ti nuk do me kuptosh !!

"Duket sa arsyeton qe kur thua mendoj se kam te drejte"jo une thashe
-aq me teper kur MENDOJ se kam te drejte- ...e jo "kur KAM te drejte" ! => dola prape ne ate qe mendoja ke nje problem ne kuptimin e gjuhes shqipe e kupton gjithmone ate qe do te kuposh e jo ate qe DUHET te kuptosh as me teper qe nuk te sulmova, thjesht po jepja mendimin tim qe eshte e do mbetet gjithmone ne deakord me tendin

cdo gjith te mira for u too

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2004 17:28
Ora tani: 16:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > 70%musliman ne shqiperi,qendron kjo shifer akoma

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar