Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
ne token e mashtruesve..
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/10/2006 Vendbanimi: New York Mesazhe: 76
Ny.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Bronx NY por dhe pak do leviz ne Westchester
Regjistruar: 19/09/2006 Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh Mesazhe: 1875
Citim:Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI ne token e mashtruesve.. hahahhah dhe ku ndollet kjo?
Citim:Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI ne token e mashtruesve..
__________________ asgje nuk esht5e reale ne kete jete nuk ka dicka tjeter per lojes genjeshtres urrejtjes thashethemeve ja kjo ehste jeta qe jetojme
aty ku je ti,dreqja une,ai,ajo,kudo
Regjistruar: 09/09/2006 Vendbanimi: ISTANBUL Mesazhe: 3939
Ndodhem per ca dite ne GREQI....Nýku ku je yllo,ne ça vendi?
__________________ * HA...PI...RRI *
Citim:Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI aty ku je ti,dreqja une,ai,ajo,kudo Niku jeton ne gjoksin tim
Citim:Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI aty ku je ti,dreqja une,ai,ajo,kudo
Regjistruar: 20/06/2003 Vendbanimi: New York! Mesazhe: 1505
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane Niku jeton ne gjoksin tim can i join can i join? pretty please? (these are my puppy eyes, eventhough it looks a bit scary lol)
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane Niku jeton ne gjoksin tim
__________________ So, so you think you can tell, Heaven from Hell?
Citim:Po citoj ato që tha cupka can i join can i join? pretty please? (these are my puppy eyes, eventhough it looks a bit scary lol) hahahaha cpuke se po na bahet niku xheloz
Citim:Po citoj ato që tha cupka can i join can i join? pretty please? (these are my puppy eyes, eventhough it looks a bit scary lol)
po per xhelozine time? apo nuk do t'ja dije njeri? plus qe per nikun do jete dream come true!!! lol