Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 96 97 98 99 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ti prihesh permbi gjoksin tim duke dremitur lehte neper netet e zbardhura .
Asgje nuk kerkoj me shume vecse te te puthe nishanin qe i ben shoqeri syrit te bukur .
Ti zgjohesh ,me shtrengon fort pas vetes dhe me puth embel buzen qe merr jete nga puthja jote.
Nuk lodhem duke te veshtruar ndersa ti fillon e dremit serish permbi gjoksin tim.
Te veshtroj dhe si hajdut te puth buzet pa e kuptuar ti, duke te peshperitur ashtu si rralle i peshperis vetes -O zot sa xhan te kam...
Kerkoj te mbyll syte me friken se gjithcka mos eshte nje enderr .
Enderr nga ato qe te prezantojn me lumturine ,te cilen shkarazi e ke takuar ne ndonje mbremje per imagjinaret romantik.
Me frike dremis edhe une pran puthjes tende dhe te shtrengoj fort me friken se mos me iken kur vjen agimi bashke me henen.
E ndjeva aromen e lekures tende dhe zgjimin perkedhela, ashtu si nena perkedhel femijen .
Mos valle parajsen une njoha kur njoha syte e tu ?!
Mos valle kur njoha buzeqeshjen tende une vdiqa dhe rilinda serish ?!
Ky zgjim pran teje jeton akoma ne retinen e syve te mi dhe magjine e tij e ndjej sa here qe hap syte ne mengjeset e ndjenjes.
Kam kuptuar qe nuk ka dite pa ty...
Nuk mund te egzistojne ditet pa ty.
Nuk kane nga marrin jete ,nga te marrin fryme,nga te gjejn nje lajtmotiv sado te vlefshem per te egzistuar.
Ti behesh xheloze une e di
xheloz jam edhe une per perendi
xheloz per ditet e mia pa ty
per ato dite qe nuk ishim te dy
Por tashme ty gjithcka imja te perket
zemra ,shpirti ,trupi,toka qielli dhe rete
tashme ska me dite pa ty,smund te kete
pra puthme bebushi im te marre pak jete.
Vazhdo dremit zemra ime permbi shpirtin tim duke i dhene kuptim endrres duke i mohuar ditet qe pa ty nuk kane egzistuar kurre.
Oh perendi lerme te mbush mushkerite me aromen e saj dhe ta jetoj kete enderr pa fund.
Nese eshte enderr askush te mos guxoj te me zgjoj
nese e beni urrejtja ime endrrat tuaja me makthe do te pushtoj.

Pser bebin tim Besen ... (Gezuar daten 7 bebi im,te kam shume shume xhan )

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 03:49
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Ne Ditet e Mia Pa TY...

...Edhe kur u lame, kurre s`u lame.
Vallezuam pernate ne enderrat gjigande me nje force aq hipnotizuese ndjenjash,
sa hapat tane ngaterroheshin me te qeshura zemre.
Ku je Shpirti Im?! -Po une ku jam?!
Perse te ndare pa u bashkuar kurre?! -Perse kaq mall?!
Gerryej kutin` e hekurt te kujteses dhe mbyll syte me rikujtu fytyren tende,
ngjyren e syve te tu, formen e buzeve te tua dhe aromen e trupit tend mashkullor.
Ti me afrohesh si mjegull enderre,
me mbeshtjell ne krahet e tu aq mbrojtes, saqe me dhuron vetem drithma ndjenjash,
e me jep force te gerryej ne gjithcka me rrethon.
Je kudo dhe askund Shpirti im.
Kur ndihem jo mire, mendja me shkon vec tek Ti, e fill qetesohem.
I lutem Zotit qe Ti te jesh mire kudo qe te jesh, e me kedo qe te jesh,
sepse ashtu deshiron edhe e Bardha Jotja Zemer per mua.
Shpirt Te Dua Fort.

Love, Enya.
February 06/ 2008.
U.S.A

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 05:05
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

Re: Ne Ditet e Mia Pa TY...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ngjyren e syve te tu, formen e buzeve te tua dhe aromen e trupit tend mashkullor.
me mbeshtjell ne krahet e tu aq mbrojtes, saqe me dhuron vetem drithma ndjenjash,
Shpirt Te Dua Fort.

Love, Enya.
February 06/ 2008.
U.S.A

me duket se qeka per mu kjo ?
a sikur te ishte ..................................................do ishte dhurata me e bukur qe do te merrja per ditelindje..................................

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 18:07
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Sa mall kam sot per ty...
Te kerkova atje ku gjithmone te gjeja, por sot nuk ishe!
Shfletoj ne te kaluaren, e atje jane syte e tu, me te shkelqyer se vete drita,
shoh buzet e tua, me te embla se vete mjalta...
Oh sa po me dridhet zemra, sa po me renkon shpirti!
Sa mall kam sot per ty...
Ashtu si shiu qe bie jashte  dritares time, i perzier me deboren,
ashtu kjo mendja ime, e turbulluar mes ndjenjes e llogjikes.
Ndjej se po mbytem ne lot, kerkoj qe patjeter diku te kapem,
Perse nuk je, ose, perse Je?... Nuk e kuptoj?
Ti me nuk je, por copez e zemres me je bere, grimce shpirti qe merr fryme,
perbindesh qe po shkaterron universin tim...
Jam betuar fjale te tilla me mos te t'them, sepse sa me shume po te ndjek, aq me shume nga un po vrapon...
Hapu toke, sa here te thashe te hapesh? Hapu e merrem,
nuk dua te jetoj, as e gjallë e as e vdekur,
sepse sot kam shume mall e po Vuaj, e mallin tim nuk di si ta shuaj...!

Mike e nderuar!
Jemi ketu per te ndare dhimbjen dhe mallin bashke ...sa shume i ngjane malli Yt edhe mallit tim! shume e qelluar poezia dhe ndjenja brenda saj!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 20:48
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Re: Ne Ditet e Mia Pa TY...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Shpirt Te Dua Fort.

Love, Enya.
February 06/ 2008.
U.S.A

Enya!
E di valle sa e zbehte do te mbetej kjo teme pa shkrimin dhe mendimin tuaj...!!!???
Syri me pushoi e per pak qaste gjeta qetsim ne kete postim tuajn ...te lumte dora!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 20:52
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Sa e fika cigaren e fundit
bashke me te po shuhesha edhe une.
Ne kete mbremje
mungesa jote shkrihet ne krahet e perendimit.
Une kacavirrem pas zerit tend
qe te arrij te puth imazhin qe porsi hije ngeli pas.
Me dridhen gishtat e zverdhur si gjethe vjeshte
nga nikotina qe kerkon serish te futet brenda meje.
E ndeza serish nje tjeter cigare
te se njejtes mark,te se njejtes shije te hidhur kujtimesh.
Kam frike ...
Kam frike te pranoj qe me mungon
dhe mallin kerkoj ta fsheh pas tingujve te se njejtes keng .
E degjoj ashtu sikur cigaren thithe perseri ,perseri...
Mbyll syte me shpresen se kur ti hap aty do te shfaqesh ti.
Hapat hedh duke shkelur hije pasioni
qe buza jote mi fali neper puthje endrrash si deliri i lumturise.
Ika...
Te fshihem ne gjirin e nates
atje ku midis yjeve ti nuk do te me gjesh.
Pritme...
Duke pritur agimin ti do te hapesh syte
une atje do te shfaqem si dielli pas reshe.

Pser bebushin tim qe e kam si shpirt...

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 23:53
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Diabolic, te pershendes, je dhe mbetesh i persosur ne pershkrimin e ndjenjave te tua.

Shume respekte nga un P.

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2008 00:01
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sara_Uk
Anetar i ri

Regjistruar: 13/01/2008
Vendbanimi: Londer_Uk
Mesazhe: 8

Ne ditet e mia pa ty............

Nuk desha te te humbas

Vetem hena dhe yjet jane bere shoqerues te mi keto net te vona.
Shpesh kam frike prej vetes.Nuk dua te te humbas,ket as nuk dua qe ta imagjinoj,sepse me tmeron.Jam shum e vetmuar,kurr nuk kam qen me e vetmuar.Mos mendo qe po vuaj vetem pse ti ke luajtur me ndjenjat e mia.Me shum po vuaj qe ti tash je jasht jetes time dhe perseri po jeton me mua.Po jeton ne mendimet e mia dhe po mi lidh gjithnji kembet,nuk po me lejon qe asnje hap te bej perpara.Po perpiqem qe me gjdo kusht te te largoj edhe nga iluzionet e mia,por po duket shum e veshtire.Mos mendo se do te thurr poezi dhe do te vuaj ter jeten per ty.Edhe une di ta vazhdoj jeten sikurse ti ,edhe une di te luftoj per dite te bukura dhe te mos e marr parasysh se po lendoj te tjeret.Por,une nuk jam perbindesh,une nuk di te lendoj dhe nuk mundem tia kthej shpinen dikujte pa i then te pakten lamtumir.Shpesh e pyes veten,cka me mungon qe nuk kam arritur te te bej te lumtur,apo shpesh me dukej vetja loder me te cilen ke luajtur dhe kohve te fundit eshte ber monotone,prandaj ma ke kthyer shpinen.Per ty nuk ja vlen te vuaj,por zemra me eshte lenduar dhe shpirti me eshte vrare.Nuk e di edhe sa do te vuaj keshtu,por nje gje dua ta dish,nuk do te kerkoj me.Edhe nese pendohesh ndonje dit, mos u kthe prapa.

Sonte kame nevoj per ty

Sonte ka diqka qe une e pres,endrat...dhe i lutem zotit qe ti te jesh aty.Vertet qe shum net te shoh ne ender dhe zgjohem shum e lumtur,sepse edhe ne ender te kam pran.Kurre nuk kam mundur te ta shpreh dashurin time me aq vrull,mirpo ne ender eshte krejt ndyshe>aty me nuk jam e ndruajtur,por jam shum e lir dhe flas pa u friksuar.Kam filluar te mos e njoh veten,dashuria per ty me ka ber te till.Edhe ne endra ti me theret dhe kjo gjithnje me ka pelqyer,sikurse gjithqka jotja.Une kam deshir qe gjdo her te kem pran,por ket nuk kam mundur te ta them.Si te ta them ket kur kam shum frike? Si mund te te them se mbrem kam pasur nevoj te te kem pran ,sonte gjithashtu.Vertet dashuria qenka e pakuptueshme.Ne at faz e ditke se qfar do,por gjithmon trupin ta kaplojn disa dritherima dhe nuk te len te besh hapa perpara.Tani kur po te shkruaj eshte nat e von.Po te shkruaj tani,sepse pikerisht ne keto qaste kam nevoj te te kem pran me shum se kurdoher,kam nevoj qe ti ndjej buzet dhe aromen tende.

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2008 00:27
Sara_Uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sara_Uk Kliko këtu për të kontaktuar me Sara_Uk (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Sara_Uk't! Kërko mesazhe të tjera nga: Sara_Uk Shto Sara_Uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sara_Uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Re: Ne ditet e mia pa ty............

Citim:
Po citoj ato që tha Sara_Uk
Nuk desha te te humbas

Vetem hena dhe yjet jane bere shoqerues te mi keto net te vona.
Shpesh kam frike prej vetes.Nuk dua te te humbas,ket as nuk dua qe ta imagjinoj,sepse me tmeron.Jam shum e vetmuar,kurr nuk kam qen me e vetmuar.Mos mendo qe po vuaj vetem pse ti ke luajtur me ndjenjat e mia.Me shum po vuaj qe ti tash je jasht jetes time dhe perseri po jeton me mua.Po jeton ne mendimet e mia dhe po mi lidh gjithnji kembet,nuk po me lejon qe asnje hap te bej perpara.Po perpiqem qe me gjdo kusht te te largoj edhe nga iluzionet e mia,por po duket shum e veshtire.Mos mendo se do te thurr poezi dhe do te vuaj ter jeten per ty.Edhe une di ta vazhdoj jeten sikurse ti ,edhe une di te luftoj per dite te bukura dhe te mos e marr parasysh se po lendoj te tjeret.Por,une nuk jam perbindesh,une nuk di te lendoj dhe nuk mundem tia kthej shpinen dikujte pa i then te pakten lamtumir.Shpesh e pyes veten,cka me mungon qe nuk kam arritur te te bej te lumtur,apo shpesh me dukej vetja loder me te cilen ke luajtur dhe kohve te fundit eshte ber monotone,prandaj ma ke kthyer shpinen.Per ty nuk ja vlen te vuaj,por zemra me eshte lenduar dhe shpirti me eshte vrare.Nuk e di edhe sa do te vuaj keshtu,por nje gje dua ta dish,nuk do te kerkoj me.Edhe nese pendohesh ndonje dit, mos u kthe prapa.

Sonte kame nevoj per ty

Sonte ka diqka qe une e pres,endrat...dhe i lutem zotit qe ti te jesh aty.Vertet qe shum net te shoh ne ender dhe zgjohem shum e lumtur,sepse edhe ne ender te kam pran.Kurre nuk kam mundur te ta shpreh dashurin time me aq vrull,mirpo ne ender eshte krejt ndyshe>aty me nuk jam e ndruajtur,por jam shum e lir dhe flas pa u friksuar.Kam filluar te mos e njoh veten,dashuria per ty me ka ber te till.Edhe ne endra ti me theret dhe kjo gjithnje me ka pelqyer,sikurse gjithqka jotja.Une kam deshir qe gjdo her te kem pran,por ket nuk kam mundur te ta them.Si te ta them ket kur kam shum frike? Si mund te te them se mbrem kam pasur nevoj te te kem pran ,sonte gjithashtu.Vertet dashuria qenka e pakuptueshme.Ne at faz e ditke se qfar do,por gjithmon trupin ta kaplojn disa dritherima dhe nuk te len te besh hapa perpara.Tani kur po te shkruaj eshte nat e von.Po te shkruaj tani,sepse pikerisht ne keto qaste kam nevoj te te kem pran me shum se kurdoher,kam nevoj qe ti ndjej buzet dhe aromen tende.

...................

- Sa shume me "personifikuan" keto rreshta.

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2008 18:37
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Kaloj dhe kjo dita ime pa ty, dita e te dashuruarve pa te dashurit e zemres!

Ti a me kupton apo jo?

Seq kam ne kete shpirtin tim, nuk e di! asgje nuk po e mbush kete boshllek,

ne kete moment, çuditerisht as ti!

Mund te me thuash qe me don tere diten e gjate, mund te me shkruash letra dashurie, te me kendosh kenge e t'me thuresh poezi...

Por seq ka ky shpirt i zbrazet, s'e di!

Mundohem vetes ti buzeqesh, ta puth, ta perqafoj, ti them gezo, por shpirt i shkaterruar seq ka nje nostalgji, sot as prania jote se qeteson, arsyen se di!

Jam çmendur mbase!

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2008 03:03
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 96 97 98 99 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar