Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Them t'bej nje kerkese pune ke Shiku ma nis me email CVne lol
Citim:Po citoj ato që tha Eria Them t'bej nje kerkese pune ke Shiku
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ma nis me email CVne lol T'jap CV e diplomave ...se provat vetem ti ke nja tre (mos te bej rezymene e tere te tjerave )
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ma nis me email CVne lol
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Kur jane bo dhe bebat per pune duket ca prerje jane
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha Eria T'jap CV e diplomave ...se provat vetem ti ke nja tre (mos te bej rezymene e tere te tjerave ) ainou ainou ... hajd fleme ni tash se kam pune qejfi neser natennnnnnnnnnnnnnnnnn
Citim:Po citoj ato që tha Eria T'jap CV e diplomave ...se provat vetem ti ke nja tre (mos te bej rezymene e tere te tjerave )
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ainou ainou ... hajd fleme ni tash se kam pune qejfi neser natennnnnnnnnnnnnnnnnn E di qe, e di...Edhe nga une naten Edhe qejf shume neser
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ainou ainou ... hajd fleme ni tash se kam pune qejfi neser natennnnnnnnnnnnnnnnnn
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
The day you will stop running is the day that you arrive! Angel naten dhe kalofsh mire neser)
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha The day you will stop running is the day that you arrive! Or you give up
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha The day you will stop running is the day that you arrive!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Or you give up Cry me a river ps: Kam 3 h qe mbledh materialet e jam lidhje Sherri. Bisous
Citim:Po citoj ato që tha Eria Or you give up
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Cry me a river ps: Kam 3 h qe mbledh materialet e jam lidhje Sherri. Bisous T'qafsha une ty..pffffff Ps.Sa bukur ...Bisous
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Cry me a river ps: Kam 3 h qe mbledh materialet e jam lidhje Sherri. Bisous
Citim:Po citoj ato që tha Eria T'qafsha une ty..pffffff Ps.Sa bukur ...Bisous Lodhje e bukur vertete.
Citim:Po citoj ato që tha Eria T'qafsha une ty..pffffff Ps.Sa bukur ...Bisous