Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Jo mor dreq nga dy pun bej dhe une , po sot qe thua ti kam njecik rufe esjam dhe aq mire , keshtu qe opingat ne shtepi

DURRSAK KU VAJTE TI MO AMAN??!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Janar 2005 15:15
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

Hi there !

Hali hallo si po ja kaloni sa mume paskeni pire bububu , hajde pijme prap hahahahhaah o njerez a Skeni me shku ne pune a ?
A keni shpija more si mbetet ne club e te ky pupupupupuppupupu
me thashetheme , He kush mka permend sot njiher sa vet qoni doren e mdiftoni ne surrat hahahahahahahahahha
Hajde pijme se sju a ve fajin jo edhe nqse se keni fol per mu se skeni fol ju por asht pija ajo qe flet gagaggagagagagaga

Mesazh i vjetër 20 Janar 2005 16:34
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Jemi bere per tu puth mor flori ............................ po mire sikur eshte orar gjumi per ty apo e kam gabim
te pershendes durresi

Qe ta dish ti o Myzo vellai, ketej vetem punohet, ca te te them une ty shkova ne 9 pune dhe ne 11 te nates e lash punen mram. Po nuk humbas une jo se edhe kur jam ne pune e shfletoj nga njehere forumin. Hajde se po mblidhemi po qe sonte dhe po ja hedhim nga nje gote te vockel se CX 55 thote qe me kap shpejt, duket qe kam lan nam ate dit kur pime te tre, kush e di po ai mazalla se me tregon se ca ka nodh.
Hajde per te mir e gezime se Qyli nuk eshte hapur akoma.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 08:33
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

o durresi kush te kap ty mo...............lena rehat pash zotin tend , hajd se do takohemi andej nga QYLI nacionalistin ma ke pare qysh e kam, beji te fala..........................dhe po ke ndonje problem them sikur.........bej nje ze se erdha

trendelin me lule shume
hidhu ti te hidhem une

she she dreqi kafe po pi mor i uruar

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 13:44
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
o durresi kush te kap ty mo...............lena rehat pash zotin tend , hajd se do takohemi andej nga QYLI nacionalistin ma ke pare qysh e kam, beji te fala..........................dhe po ke ndonje problem them sikur.........bej nje ze se erdha

trendelin me lule shume
hidhu ti te hidhem une

she she dreqi kafe po pi mor i uruar

O Myzo po ku je re, nuk po te shof fare more derbardh. Me le vetem me duket.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 14:07
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lunax
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/10/2004
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 272

Ej po he cfare thashathemesh ka ketej?
Po flitet per mire apo per keq?

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 16:08
Lunax nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lunax Kliko këtu për të kontaktuar me Lunax (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lunax Shto Lunax në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lunax në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Citim:
Po citoj ato që tha Lunax
Ej po he cfare thashathemesh ka ketej?
Po flitet per mire apo per keq?

ne ketej sbejme me the te thash.....................pim nga nje gote bejme muhabet dhe ia themi dhe ndonje kenge nga keto te tonat, po ke ndonje mendje je e mireseardhur

o durrsi ketu me ke dhe mua ..........next door...........later

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 16:17
Lunax
Anëtar Aktiv

Citim:

ne ketej sbejme me the te thash.....................pim nga nje gote bejme muhabet dhe ia themi dhe ndonje kenge nga keto te tonat, po ke ndonje mendje je e mireseardhur

o durrsi ketu me ke dhe mua ..........next door...........later

Une pij vetem vere! Problem?

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 16:28
Lunax nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lunax Kliko këtu për të kontaktuar me Lunax (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lunax Shto Lunax në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lunax në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Citim:
Po citoj ato që tha Lunax

Une pij vetem vere! Problem?

Ne asnje menyre secili pi ate qe i do zemra
pershendetje................duku edhe ti andej nga darka se tani eshte cik si heret

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 16:51
Lunax
Anëtar Aktiv

Citim:

Ne asnje menyre secili pi ate qe i do zemra
pershendetje................duku edhe ti andej nga darka se tani eshte cik si heret

Ok nqse kam mundesi me gjithe qejf!

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 17:01
Ora tani: 08:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar