Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Pse duhet te dale rezlutat tjeter? Se eshte tipike
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Pse duhet te dale rezlutat tjeter?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Se eshte tipike hahaha ca pergjigje Dihej qe Basha kishte fituar nuk qe surprize fare Ika njehere une tesoro kiss
Citim:Po citoj ato që tha Eria Se eshte tipike
Sa do shkruaja,qe do iki se do qep Puc
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
O si u lodhem duke mos punuar sot, e s'ta din kush.
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha O si u lodhem duke mos punuar sot, e s'ta din kush. Ta di une,qe ke qe ne mengjes po me ngacmon MC.Das Glück muss man jagen!
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha O si u lodhem duke mos punuar sot, e s'ta din kush.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ta di une,qe ke qe ne mengjes po me ngacmon MC.Das Glück muss man jagen! Mosmirenjohese -.-"
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ta di une,qe ke qe ne mengjes po me ngacmon MC.Das Glück muss man jagen!
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Mosmirenjohese -.-" Nuk jam mesuar me kaq embelsi,qe te vjen natyrshem ty
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Mosmirenjohese -.-"
Modestamente
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Modestamente Ma daiii,e besove dhe vete
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Modestamente
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
M.c Po me duket vetja si e bukura e fjetur qe ka vite qe flen dhe kur ndien puthjen e princit hap syte dhe mrekulluar dhe thote"sa kam fjetur " ...