Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ky Lost-i shume sexy me duket sot ja djeu dhe kurtit Ky cedroja sa me stir up shit eshte
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ky Lost-i shume sexy me duket sot ja djeu dhe kurtit
__________________ Walking the drunkard's walk...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Bie shi mbi te drejtin, bie dhe mbi te padrejtin.. Po mbi te drejtin bie pak me shume se i padrejti i vjedh cadren. Ja keshtu.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Hey paska rene shi sot
Citim:Po citoj ato që tha Eria Hey paska rene shi sot Qull na beri.. A te ta them dhe une nje enderr? Do me genjesh perbindshem?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Hey paska rene shi sot
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Qull na beri.. A te ta them dhe une nje enderr? Do me genjesh perbindshem? Monster-shem fare Jepi
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Qull na beri.. A te ta them dhe une nje enderr? Do me genjesh perbindshem?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Monster-shem fare Jepi Pashe enderr sikur po martohesha.. Jam duke vdekur?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Monster-shem fare Jepi
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Pashe enderr sikur po martohesha.. Jam duke vdekur? Ncuqqq,ncuqqqq mos u bej merak hic fare...martohet komshia
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Pashe enderr sikur po martohesha.. Jam duke vdekur?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ncuqqq,ncuqqqq mos u bej merak hic fare...martohet komshia Eria.. Po qe paske humbur kot ti?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ncuqqq,ncuqqqq mos u bej merak hic fare...martohet komshia
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Moj Eria, po kur i vdes burri komshijes cfare ndodh?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Eria.. Po qe paske humbur kot ti? He nde....gjithe qy talent i pazbuluar ... Cedrus kur i vdes burri komshies..me vjen keq..po komshia do filloje te shkeli syrin ty
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Eria.. Po qe paske humbur kot ti?