Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549
|
Citim: Po citoj ato që tha Pleshtja
Sa mall qe kam,
ka shume dite qe zerin s'ta degjoj, as nje mesazh s'e mora nga ti (!!!) - mendoj te therras por nuk dua te te rendoj me pranine time...mendoj te te shkruaj nje sms, as kete s'e bej dot. Kam mbetur ne ajer, e ngrirë, kam frike te largohem nga telefoni se ndoshta ti me therret e un nuk jam!
Kam mbetur ne ajer, e ngrirë, deshire te leviz nuk kam... Ah, si t'ja bej ne kete dite kaq te zymtë? Po bie deborë, permbi pullaze shtepish, tymi i bardhe vershon drejt reve...Oh sa do doja me tymin te udhetoja edhe un, te zhdukesha nga ky planet plot dhimbje...
Sa do doja te isha nje flok dëbore e te shkrihesha sapo ne kontakt me tymin e ngrohtë, nuk do ti ndjeja rrënqethjet e ftohta te kesaj jete... u lodha duke te pritur, por as te them qe u lodha, s'e them dot - pa ty nuk di te jetoj!
Mundoh
em tu buzëqesh miqve te mi ne menyre qe mos te vene re vuajtjen time ndersa brenda meje, ndjej se si thyhet ne miljona copeza buzëqeshja ime e focuar... Eja te lutem, mjaft te prita, eja e ngrohma shpirtin...
Kam nevojë per ty!
Ehh.... Pleshtja Mike!
Vertet shume te cuditshme ndjenjat e mallit,shume! ...se si mu be qe u gjenda brenda ketij mallimi tuaj shume, shume fort!... aq sa nxora nje frymarrje e mu be qe mbas saj sdo frymoj me ...ja qe prap frymova!...ku do gjendeshin keto fjale kaq te forta nga ana jote sikur mos te ishte kjo ndjenje e jetes,qe emrin e ka dashuri e barbart me lotpritjeje,lotpercjellje me dhimbje,me hidhrime,me ankth me ndarje e krejt ne fund me nje Lamtumire...e megjithate frymojme dhe jetojme .....!
Uroi te gjesh qetsine shpirterore shpejt ...!