Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Vazhdoj te shkruaj ne Ditet e Mia pa TY.

Dua te shkruaj, por mendja sme bindet.
Dua te hedh mungesen e diteve te tua, por me duket qesharake t`i dorezohem
nje ndjenje te pazot; nje ndjenje qe avullon brenda nje casti.
E keshtu serish hedh pluhur mbi mungesen e vaket tenden. Per cfare t`i peshperis vetes?
Per cilen ndjenje? Pse vertet thua une te dashurova?
S`me besohet te kem qene ndonjeher robina jote e preferuar;
sme besohet te betohem ne gjithesi!
Dua vertet te heq kete zhul kujtese prej shpirtit, por s`po mundem.
Dua vertet te kaleroj siper enderreva boshe, te behem supergirl dua;
por s`kam krahe te lire. Jam e ngunjuar brenda trupit tim. Brenda trupit tim
ka jete, ka fryme, ka vetedije dhe lumturi; por ka edhe dhimbje te bukur.
Une jam e ngunjuar edhe jashte trupit tim. Jam trinjakezuar, une perendesha e bukurise shpirterore;
une, enderra jote e rrembyer prej nje casti te pasy!
S`e di o shpirti im kujt duhet t`i flas. Heshtja me pelqen, por edhe me
mbyt ne fyt. S`arrij te ngopem as me fryme; kam edhe etje, edhe uri kam.
Edhe mall, edhe mungese...

Love, Enya.
March 07, 2008
USA

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Mars 2008 03:09
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

ditet e mia pa ty !!!!!!!??!!!!!!!

sa u sgjova nga gjumi, ora 4 e mbasdites, cdo dite pothujse e njejte. nuk e di ma! se si eshte kjo ndjenja "ditet e mia pa ty"!! se ditet e mia jane gjithmone pa ty dhe pa askend. shpesh here e ndjej veten shume i forte, nga fakti qe nuk me bezdis me, qe jetoj ne vetmi, nganjehere me hyn frika madje mos jam cmendur dhe nuk e di. bisedat me te bukura existojne vetem ne trurin tim, muhabetet e vogla si bejne njerezit sa per te thyer akullin nuk ma kane interresuar kurre, madje as nuk i di!!
nuk e di me se cfare eshte rreliteti. njoh vetem rreralitetin tim, qetesi, qetesi e madhe, qetesi aq e madhe sa qe e degjoj menyren e frymrrjes time, ka filluar te loz tingulla muzikor ne veshet e mi.

thelle diku ne shpirtin tim, nuk e di a buzqeshi apo lotoj, kur veshtroj me kureshtje gjithe njerzimin duke bere cmosin mos te rrine ne vetmi. sa bukur i rrecitojne dashurise, sa bukur!! kur e imagjinoj se jeta ime pa askend e perditshme eshte tmerri me i madh i ktyre njerzve?! i bej te dyja:

buzqeshi dhe lotoj.....................

Mesazh i vjetër 08 Mars 2008 05:15
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Sa mall qe kam,

ka shume dite qe zerin s'ta degjoj, as nje mesazh s'e mora nga ti (!!!) - mendoj te therras por nuk dua te te rendoj me pranine time...mendoj te te shkruaj nje sms, as kete s'e bej dot. Kam mbetur ne ajer, e ngrirë, kam frike te largohem nga telefoni se ndoshta ti me therret e un nuk jam!

Kam mbetur ne ajer, e ngrirë, deshire te leviz nuk kam... Ah, si t'ja bej ne kete dite kaq te zymtë? Po bie deborë, permbi pullaze shtepish, tymi i bardhe vershon drejt reve...Oh sa do doja me tymin te udhetoja edhe un, te zhdukesha nga ky planet plot dhimbje...

Sa do doja te isha nje flok dëbore e te shkrihesha sapo ne kontakt me tymin e ngrohtë, nuk do ti ndjeja rrënqethjet e ftohta te kesaj jete... u lodha duke te pritur, por as te them qe u lodha, s'e them dot - pa ty nuk di te jetoj!

Mundohem tu buzëqesh miqve te mi ne menyre qe mos te vene re vuajtjen time ndersa brenda meje, ndjej se si thyhet ne miljona copeza buzëqeshja ime e focuar... Eja te lutem, mjaft te prita, eja e ngrohma shpirtin...

Kam nevojë per ty!

Pleshte,ke nje kapacitet formulimi te frazave dashurore te admirueshem.Personalisht acarojne pak ata pseudo-poete qe shkruajne pa ndjenje.Ne kete rast,une do te uroja qe kjo qe ti solle te ishte vetem nje krijim,pasi malli eshte sa i embel per personin qe e ndjen sa shkaterrues,edhe pse cdo gje e venit koha.Pergezime edhe nje here

Mesazh i vjetër 08 Mars 2008 19:44
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Miku im Zani, jeta eshte nje mister i madh qe kurr nuk do te arrijme t'ja gjejme zgjidhjen, do qeshim e do te qajme deri ne fund te fundit, keshtu paska qene e shkruar per jeten njerezore... Te perqafoj miku im!

Briseide, faleminderit kur shkruaj per ndjenjen e dashurise te them te drejten shkruaj ate qe ndjej po ne ate moment qe e ndjej. Ashtu themi koha sheron, por me beso ka kaluar kaq shume kohe dhe un kam nje mall qe kurr nuk eshte vanitur, vazhdon te jetoje me mua, brenda meje, nganjehere me hedh ne ajer e nganjehere me fut ne dhe te gjalle...e keshtu rrezohu e qohu kjo jeta ima. Nuk mund te ankohem sepse eshte ndjenja me e bukur e jetes time njekohesisht ajo ndjenje qe me mundon me shume...pra e embel dhe e hidhur....

Kurti, nuk je vetem mua ketu me ke, me duket sikur po cmendemi ne mase hahahaha....

Gezuar festen te gjitheve....

Pleshtja 

Mesazh i vjetër 08 Mars 2008 22:21
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Cdo dite pa ty eshte e shkruar,pa kerkim,pa fjale por pa heshtje...kur i kerkoj te dyja nuk i gjej,me mbeten vec gjurmet e krenarise...

Mesazh i vjetër 12 Mars 2008 04:59
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Ishte ditedata 12 e atij muaji e ores 15:55 kur Ti erdhe rrufeshem dhe i dhe fund gjithckaje ne mes nesh....dhe ja sot pikrisht me kete date po le nje kujtim te vogel te nje dashurie te madhe ...ne ditet e mia pa Ty!

Kur te njoha Ty!

Kur te njoha Ty,njoha njerzimin!
Kur te njoha Ty ,njoha dhimbjen!
Kur te njoha Ty, njoha lotin !
Kur te njoha Ty,njoha dashurine!
Kur te njoha Ty,njoha lumturine!
Kur te njoha Ty,njoha besnikrine!
Kur te njoha Ty....
Kuptova cka eshte te duash!

Sa larg Je e sa afer te dua
Çdo nate te "shikoj" !
E i them henes e i them nates
E i them edhe vetes
Naten e mire Zemer ,
Merre kete dashuri e i dergo Asaj!
Dergoj Asaj nje dashuri te larget
Kudo qe te jete sonte AJO
Vetem  te dij se eshte dikund
Duke me kujtuar...
Duke vrare,me lot dashurine
Qe kurre se jetuam....!

Po ditet tuja valle si jane,?si duken ato?, ...ah sa do te doja te dije per shendetin tend...Per Ty !?Lutem per Ty!

Zani Yt!

Mesazh i vjetër 12 Mars 2008 23:06
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

E njoha shpirtin tend, shpirti im,
e njoha zemren tende, zemra ime,
e njoha lotin tend, loti im...
E njoha dhimbjen tende, dhimbja ime,
e njoha lumturine tende, lumturia ime,
e njoha buzeqeshjen tende, buzeqeshja ime
e njoha syrin tend, syri im
e njoha trupin tend, Zoti im...
Te njoha,
te desha,
te dua,
do te dua....
GJITHMONE...

Mesazh i vjetër 13 Mars 2008 00:41
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Kacavirrem pas endrres por gjumi nuk me merr
malli me rreshket mbi trup lekuren po ma cjerr
Ti ike....ndersa une jetoj me mazhin tend
tani po e kuptoj se malli qenka peshe e rende.
Te ndjej ndersa bredh neper mendjen time
me hapin tend te lehte si dielli ne agime
pastaj te puth imazhin dhe pres qe ti te vish
te te them sesa te dua, besoj se do ta dish ?!

Pser shpirtin tim qe me ka marre malli,mezi po pres te kthehesh zemra ime

Mesazh i vjetër 18 Mars 2008 17:24
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Ndjek ritmin e hapave te trishtimit tim.
Kerkoj pertej arsyes nje motiv per te qen i lumtur por smundem.
Smund ta pertyp lehte vibrimin e zerit tend qe me perserit te njejtat fjale mohimi.
Per nje cast ti me kishe kthyer ne engjell pastaj me dergove ne djall , atje ne ferrin e dashurive te humbura serish ,serish.
Ndoshta ky eshte fati im, duhet te jetoj me ndjenjen time duke e ushqyer me ilizione dhe copeza endrrash qe me shume te mbysin sesa te japin fryme.
Duke vrare here pas here shpirtin sepse tashme jam mesuar ,ai ringjallet serish neper puthjet e te dashuruarve ,neper lot te kripur marrezish.
E di ,duhet te luftoj me veten me boten , me pasigurit e mia dhe te tuat.
E di qe eshte shume e veshtire te jetoj me mendimin qe ti, ti...
Eshte me mire te mbytem ne heshtje deri sa heshtja te flas me fjalet e zemres .
Deri atehere , me mire mos ta shqetsoj me ndjenjen.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2008 17:30
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Brenda meje dicka po vdes...
Shpresoj te mos jete e fundit shpres ...

Mesazh i vjetër 20 Mars 2008 03:04
Ora tani: 21:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar