Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale? Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?

tung bre myzo

me duket se eshte filmi - "perballimi" ?

Jo mor lal jo nuk e gjete!!..........pa he mendou cike

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2005 03:30
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

NDIHMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2005 03:34
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Xhaferrrrrrrrrrri..........javol herr comandant..............me shum se kaq

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2005 03:39
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
earendil
Anetar i ri

Regjistruar: 30/11/2004
Vendbanimi: larg atdheut tim
Mesazhe: 18

Sulo,sulo o sulo????

Cfare filmi eshte......

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2005 21:50
earendil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të earendil Kliko këtu për të kontaktuar me earendil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: earendil Shto earendil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto earendil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Lulkuqet mbi Mure!

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2005 21:54
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Nga kush film eshte mar kjo batuta sa vijon:

Do të kishit nje vend te lirë kur të ktheheni?
- Po , po sijo !

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2005 22:00
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gagaci
orator_i_mbaruar

Regjistruar: 24/10/2004
Vendbanimi: tirona re_lapraka_ali demi-kjo osht tirona jon...
Mesazhe: 163

"Flutura ne Kabinen Time"

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2005 23:00
gagaci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gagaci Kliko këtu për të kontaktuar me gagaci (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gagaci Shto gagaci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gagaci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Xhaferrrrrrrrrrri..........javol herr comandant..............me shum se kaq

"Keshilltaret"

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2005 12:22
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Citim:
Po citoj ato që tha trojani

"Keshilltaret"

O Trojan te lumte......................seeeeee gjete po pse ore kaq e veshtire ishte!!!!!!..........po pashakua more, e haruat pashakon me kater djemt e saj.....nejse 'Yjet e neteve te gjata'..............ne fund te filmit, kur oficeri gjerman i kerkon xhandarit shqiptar me emrin xhaferi te futet te kontrolloj shtepin e pashakos, perpara se ti vinin flaken

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2005 16:49
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Kush e gjen ket tjetren?

Ndal! Kush eshte aty?

Jam Shabani,dua te shkoj ne shtepi....

shnet

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2005 10:06
Ora tani: 12:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar