Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

ti shejtone, je rast egzemplare

me erdhi ne mend njera e fejuar kjo... por spo vazhdoj

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:31
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha agata

ahahahha
Nje mikja ime eshte bere nje here tape, dhe u zhvesh lakuriq ne mes te diskos, ishim gjith ato studente, qe ate dite, nuk ven me asnje pike alkoli ne goje... as edhe nje "aperifive"

Si thy Dreqe e ç'veshim talen

jo jo une pelqej me shume te zhvesh cunat siper banakut :p hahahaaaaaaaaaaa

hajd ke do zhveshim kujt ja ke vu syrin Agata

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:31
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

ti shejtone, je rast egzemplare

me erdhi ne mend njera e fejuar kjo... por spo vazhdoj

e pra thuje te shkreten se me ofendove :p

amon vazhdoje ti e di qe jam llapazone vdes per thashetheme :p

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:33
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Eh ju e keni mendjen me zhvesh dyrnjane , une e kam mendjen me kariku kyt bateri se 6% me shkoi.

Zhveshje te mbare popull. Ika une..

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:34
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

jo jo une pelqej me shume te zhvesh cunat siper banakut :p hahahaaaaaaaaaaa

hajd ke do zhveshim kujt ja ke vu syrin Agata

Aman ketu nuk ma mbush syrin njeri, por kam ate profesorin e strevitjes, o zot cfare prapanicash ka, nuk kam per te pare mashkull me me ato lloj prapanicash... Po cfare te besh nuk pine alkol dreqi, megjithate me ka ftuar te premtem per nje kafe
Mbreme i thashe te dashurit te vjen keq te bej dashuri me ty, e te mendoj nje tjeter dmth profesorin...

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:35
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Eh ju e keni mendjen me zhvesh dyrnjane , une e kam mendjen me kariku kyt bateri se 6% me shkoi.

Zhveshje te mbare popull. Ika une..

hajd e vazhdojme ne darke ket pune kur ti gjesh ate cycylycen asaj gjose ti :p

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:35
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Aman ketu nuk ma mbush syrin njeri, por kam ate profesorin e strevitjes, o zot cfare prapanicash ka, nuk kam per te pare mashkull me me ato lloj prapanicash... Po cfare te besh nuk pine alkol dreqi, megjithate me ka ftuar te premtem per nje kafe
Mbreme i thashe te dashurit te vjen keq te bej dashuri me ty, e te mendoj nje tjeter dmth profesorin...

cpaskan qene keta profesorat mi te zerikshem :p edhe une fiksim ate profesorin e dancit kam se ate te palestres e kam si chuck norris pale qe leshon ca pasthirma te cuditshme kur ngre veglat me tmerroj idioti

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:37
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

me pak fjale shejtone, kjo me la me mikun ne dore sepse nuk kisha preservativ ne shtepi

si perfundim u ecitua, po dreqi e mori dhe kur e shoqerova ne kafe... insistonte qe as me te fejuarin s'ka kryer mardhenie pa preservativ

ku te njofta un ty me thoshte... si dhe ti si s'ke merak nga un, qe me te thene te verteten me futi ne mendime te thella

p.s. identik tipi i agates kjo... ja kshu si e qete e qete

Modifikuar nga erious datë 29/09/2009 ora 16:51

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:38
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

do doja te takoja vetem angel pa devil ... lol

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:40
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

me pak fjale shejtone, kjo me la me mikun ne dore sepse nuk kisha preservativ ne shteti

si perfundim u ecitua, po dreqi e mori dhe kur e shoqerova ne kafe... insistonte qe as me te fejuarin s'ka kryer mardhenie pa preservativ

ku te njofta un ty me thoshte... si dhe ti si s'ke merak nga un, qe me te thene te verteten me futi ne mendime te thella

paska qene vajze me mend e dashka jeten ajo

a te te bej 1 pyetje ..... po ndonje vajze te virgjer ke taku nga forumi

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2009 16:40
Ora tani: 09:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar