Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Kam ftohte dhe mbeshtillem pas kujtimeve.
Eshte mungesa jote qe si hije me rri gjitmon prane.
Eshte ftohet ne kete dimer shpirtrash ku asgje nuk te ngroh per vec kujtimeve.
Ti buzeqesh dhe kerkon qe une te flas me imazhin tend .
Te flas me ate qe tashme nuk jemi,te flas ,te ngrohem me zerin tend .
Ti ike ,une ika,ikem te dy larg asaj qe kishim krijuar me aq mund.
Kerkoj te shtrengoj imazhin tend por ai me zhduket porsi rera kur do ta shtrengosh fort ne grusht.
Rera qe i jep jete klesideres se lamtumires, me castet e saj ku cdo grimce eshte nje lamtumire.
Ka mbetur edhe pak kohe ku te flas me imazhin tend ,ku te cmallem ,ta puth , ta perkedhel pastaj mizorisht ta vras qe te jete edhe ai ne funeralin e dashuris se humbur.
Ndoshta jam i cmendur ,ndoshta jam i marre qe kerkoj nje dashuri si ne perrall.
Por ne perralla personazhet jan perfekt ,une nuk mund te jem kurre i tille sepse jetoj me pasionin ,ushqehem me te ,marre jete nga ai.
Kam nje mije difekte dhe jetoj me to duke shpresuar Hapy end-in e cdo hapi qe bej perpara.
Ndoshta jam i verber dhe nuk shikoj sesi ecen kjo bote e mallkuar qe ka thyer klesidrat dhe nuk i jep fre vetes.
Kur te hedhesh hapat e tu mbi hije tingujsh qe te kujtohem ndalu per nje cast dhe thjesht buzeqesh.
Une do te jem aty duke te peshperitur - Me ka marre malli Buf...
Pastaj harrom dhe jeto jeten tende ,dashuro deri sa dashuria te te marre shpirtin nje dite.
Une serish do te ndjek hapat e mi neper gjurmet e pavetedijes ku serish do te ushqehem me pasione.
Serish do te thyej zemra , serish do te me thyet zemra ,gjeri sa nje dite do te jap shpirt edhe une nga dashuria e tepert.
Tashme jepma te fundit puthje...
Plotsoma te fundit deshire ...
Ika...
Lamtumire...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Mars 2008 22:06
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Arrow

...Nje dite pa ty me pak...Jam une qe kam ndryshuar a je ti qe imponon pa force? ...

Mesazh i vjetër 23 Mars 2008 04:54
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Prap jam ketu ne ditet e mia pa Ty ...sepse vertet jane dite ...pa Ty!As mua sme besohet qe kaq shume kam mundur te  ndryshoj !...,ne keto dite qe Ti mungove!...nga dhimbja qe kam per dhimbjen Tende...me duket me e arsyeshme heshtja...,per shume arsye,Ti duhet te jesh e qete...shpirti jot kerkon qetsi!...s'dua te mendosh asnje here se je larguar nga mendja ime, dhe se nuk te kujtoj,cdo dite te jetes te kam ne kujtime....!
Kjo qe po shkruaj ketu  eshte shume e fuqishme,sepse perjtova cdo te thote te duash dike marrezisht,dhe ta humbesh ate dashuri...ate njeri,dhe kur kjo ndodhe,fillon e flet vete zemra dhe jo Ne...!
Shpresoj fort qe jeta Jote te jete shume here me e lumtur tani... dhe uroj me shpirt qe syte e T'u mos te lotojne me!,zemra jote mos te lengoj me, dhe fytyra jote te ndriqoje nga gezimi,qe e ardhmja i ofron...!
LUTEM, PER MIRESHENDETIN TEND...!
Forte te puthe.

Love
Zani i Zemres!

Mesazh i vjetër 24 Mars 2008 00:28
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Hera fundit qe shkruaj,e fundit here.
Po i ulè siparin kesaj teme ...
Nuk dua me te jem aktor i saj.
Nuk kerkoj me te jetoj ne ditet e mia pa ty.
I erdhi fundi ketij kalvari shkrimesh ,poezish qe preheshin mbi ndjenja qe here vrasin dhe here i vret.
Neper labirinte iluzionesh kam bredhur si i marre per te gjetur dashurit e humbura ne pavetedije.
Sa here fryma ime eshte dihatur nga dhimbja imagjinare qe mbartja pjelle te dashurive qe i vrisja me vrisnin.
Kan qene dite te ftohta kur linden ditet e mia pa ty,ishte dimer ndjenjash ,ishte dimer shpirtrash.
Kan kaluar shume kohe qe atehere dhe ditet e mia pa ty kan marre fryme nga copeza dashuris qe une perjetoja deri ne sfiltje ndjenjash.
Por u sfiliten edhe fjalet ,u zvarriten per te arritur te shpjegonin se rruga e gjate e zemres eshte e verber dhe ne verberin e saj jeton ndjenja por edhe erresira.
Ne skenarin e ketyre diteve kam qene protagonisti i luftes me veteveten ,me boten ,me dashurine,me urrejtjen , me driten me terrin.
Kam dashuruar engjej dhe djaj,pastaj i kam urryer,pastaj i kam mohuar,pastaj i kam dashur serish,serish...
Kete teme e ndiej pjese timen por nuk mund te vazhdoj me tej te shkruaj , duhet qe ne nje moment te eci serish ne ditet e mia me vetveten.
Edhi koha qe ky ditar i cuditshem mos te shkruhet me nga une ,mos te jem me ai qe e ushqen kur ka nevoj per jete.
E di ndoshta gaboj,ndoshta do te me mari malli te shkruaj serish,por do ti rezistoj tundimit.
Eshte kjo lamtumira ime , me pak fjale , me shume melankoli...
Tashme per Adin (diabolic) nuk do te kete mè - Ditet e mia pa ty...
Po shkoj te fle, larg gjumit letargjik te Diteve te mia pa ty .
Po shkoj te fle ,neper endra te prehem serish...

Mesazh i vjetër 24 Mars 2008 07:00
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sara_Uk
Anetar i ri

Regjistruar: 13/01/2008
Vendbanimi: Londer_Uk
Mesazhe: 8

Sa shumë mallë, sa dëshpërim, sa vuajtje, sa shumë dashuri ndjej për ty sonte, në këtë natë i dashuri im... Sonte ëndërrat dhe kujtimet për ty i kam këtu grumbulluar në shpirtin tim në zemrën time të përlotur. Më beso ndihem e vetme në këtë botë të madhe e humbur si një e huaj, ku në errësirën e harruar dhe e hidhur në një qoshe pa skaj. Mes ëndrrash që dikur i pata, që jeta m'i ka afruar njëherë kur isha me ty, e ndjej vetën të dëshiruar për pak çaste, e për pak ngrotësi, e për shumë dashuri, tani në zemrën time mbretëron acari që më ngriu zemrën, e bëri akullë! Sonte shoh një dorë që s'më bindet, shoh dy sy që të kërkojnë, i dashuri im dhe ndjej një zemër që ndoshta s'më përket mua, ndjej dashuri që më përbin krejt trupin dhe pastaj shpirtin, mendimin, gjakun, nervat dhe çdo qelizë të qenies time. Ti ndoshta imagjinon çdo të thotë të duash dikend në heshtje, në këtë largësi të mallkuar, të mendosh dhe të kalosh ditët përgjysëm.
Të jetosh çdo çast kur një pjesë e qenies tënde jeton larg dhe aq më keqë kur e di që s'të përket aspak. E ç'rëndësi ka për mua, veç ekzistencës tënde. Vetëm njëherë të jem me ty të qëndroja një minutë, atëherë e kisha lutur Zotin që të vjenë dhe le të më merr në atë botën tjetër, sepse asaj bote i takoj pa ty !!!
Eh, sa e sa orë e ditë më ikin duke të menduar ty, netëve përpilitem dhe ndjej shtërngimin në zemër, lotët më rrjedhin pa pushim deri sa bien rrezet e diellit mbi dritaret e dhomës sime, atëherë lotët teren nga ngrohtësia e rrezeve mbi fytyrën time. Fytyra jote trazon çdo gjë në shpirtin tim, më ngacmon fantazinë. Ngado që po i hedhi sytë më duket se të shoh, shoh atë buzëqeshjen tënde magjepëse ato buzë të ëmbla, ata sy të shkruar. Ngado që e hedh dorën të parfytyroj se të prek. I prek ato flokë tua, atë trup të bukur mendoj se jam e ulur mbi prehërin tënd dhe ngadalë më perkëdhelë... Vallë ç'ti bëj tani shpirtit që të do pranë dhe s'të ka... Ohhh... ZOT SI NUK ERDHE TË MA MARRËSH KËTË SHPIRT QË TË MOS VUAJ MË? Ç'ti bëj zemrës që brenda saj qëndron vetëm ti? Ti që je e vetmja rrënjë e mbijetesës së saj! Ç'ti bëj syve që ndjejnë mallë e duan të të shohin dhe derdhin vetëm lotë pa ndalë! Ç'ti bëj vetes sime që është dashuruar marrëzisht pas teje? Jam unë që të thërras me zë te shurdhër dhe vuaj brenda vetës këtë dashuri. TË DUA me shpirt.
E dashuruar si sot do të mbetem pas teje përgjithmonë. Dhe nëse kam lënë diçka tek ti, një ndjenjë të vogël dashurie apo respekti, të lutem mbroje, mos e fshij nga kujtesa jote! Unë do të dua deri në përjetësi vetëm ty dhe këtë fjalë do e mbylli brenda në shpirtin tim dhe kurrë s'do ta tradhëtoj veten time. Nësë do të më marrë malli për ty do ta gjej, ta shuaj në skutat e kujtimeve të mia që i ruaj të pastra. Ty, për ty dhe vetëm ty....!!!

Mesazh i vjetër 24 Mars 2008 18:47
Sara_Uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sara_Uk Kliko këtu për të kontaktuar me Sara_Uk (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Sara_Uk't! Kërko mesazhe të tjera nga: Sara_Uk Shto Sara_Uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sara_Uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

I erdhi fundi ketij kalvari shkrimesh ,poezish qe preheshin mbi ndjenja qe here vrasin dhe here i vret.
Neper labirinte iluzionesh kam bredhur si i marre per te gjetur dashurit e humbura ne pavetedije.
Sa here fryma ime eshte dihatur nga dhimbja imagjinare qe mbartja pjelle te dashurive qe i vrisja me vrisnin.
Kan qene dite te ftohta kur linden ditet e mia pa ty,ishte dimer ndjenjash ,ishte dimer shpirtrash.
Kan kaluar shume kohe qe atehere dhe ditet e mia pa ty kan marre fryme nga copeza dashuris qe une perjetoja deri ne sfiltje ndjenjash.
Por u sfiliten edhe fjalet ,u zvarriten per te arritur te shpjegonin se rruga e gjate e zemres eshte e verber dhe ne verberin e saj jeton ndjenja por edhe erresira.
Ne skenarin e ketyre diteve kam qene protagonisti i luftes me veteveten ,me boten ,me dashurine,me urrejtjen , me driten me terrin.
Kam dashuruar engjej dhe djaj,pastaj i kam urryer,pastaj i kam mohuar,pastaj i kam dashur serish,serish...
Kete teme e ndiej pjese timen por nuk mund te vazhdoj me tej te shkruaj , duhet qe ne nje moment te eci serish ne ditet e mia me vetveten.
Edhi koha qe ky ditar i cuditshem mos te shkruhet me nga une ,mos te jem me ai qe e ushqen kur ka nevoj per jete.
E di ndoshta gaboj,ndoshta do te me mari malli te shkruaj serish,por do ti rezistoj tundimit.

shpresoj te nderroj mendja se shkruan shume bukur.

Mesazh i vjetër 25 Mars 2008 00:36
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sara_Uk
Anetar i ri

Regjistruar: 13/01/2008
Vendbanimi: Londer_Uk
Mesazhe: 8

[QUOTE]Po citoj ato që tha diabolic

[/QUOTE

I nderuari Diabolic nuk guzon te mos shkruashe ketu por prap se prap eshte e drejt e jotja por nji gje duhet ta dishe se shume antar ne kete forum jane te kyqur per hir te shkrimeve tua dhe dije se nese ti nuk shkruan edhe shume antar tjere nuk do te jene ne kete forum njera prej atyre jame edhe une qe shkrimet e tua me shtyne te jeme ne kete mes respekt per ju ...............!!!

Mesazh i vjetër 25 Mars 2008 19:22
Sara_Uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sara_Uk Kliko këtu për të kontaktuar me Sara_Uk (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Sara_Uk't! Kërko mesazhe të tjera nga: Sara_Uk Shto Sara_Uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sara_Uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Diabolic, e ndjej dhimbjen tende, mbeshtes vendimin tend gjithashtu te them qe gjithmone do ta hap kete teme me deshiren per te gjetur nje shkrim tendin dhe shpresoj qe nje dite ti do ta gjallerosh perseri - deri atehere tema do ta mbart vete titullin e saj: "Ditet e mia pa Adin" e kur ti, ti rikthehesh ajo do te jete perseri: "Ditet e mia pa ty"

Shume respekte nga un, uroj qe te te buzeqeshe jeta edhe atehere kur buza se ben!

Have a great Journey miku im!

Mesazh i vjetër 25 Mars 2008 20:36
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Ne ditet e mia pa ty

Naten kerkohemi ne te dy
ku do takohemi kete rradhe
Diten degjohemi bashke te dy
Sa do largohemi kete rradhe?

Dritat i ndezi ky qytet
po aty ku je ti?

(S.T)

Mesazh i vjetër 28 Mars 2008 21:52
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

E cmund te kesh bere ti kaq te keqe sa te mos kete falje??
Nje sherr,dy apo dhe me shume i japin gjalleri nje lidhje,nuk duhet gjithmone te jete paqe se behet e merzitshme.
Ne femrat jemi te keqia,i hapim sherret dhe nxisim per sherr(flas per veten ketu:p) dhe kur e shohim qe ana tjeter sduron dot me,ose e kemi mbushur kupen...atehere sdime si te kthehemi mbrapsht qe te rregullojme gjithcka.
Kokeforta sa me ska,por dhe qe skthehemi pas...
E di cke ti Adi???
Fal,ose kerko te te falin....
Ulni hunde qofte ti,qofte ajoo...
Edhe rifillo te shkruash,sepse kjo teme pa shkrimet e tua nuk eshte e njejta.

Ps.mos kujto se kemi bere paqe,ne jemi prape ne lufte

Mesazh i vjetër 28 Mars 2008 23:53
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar