Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Kam kalamonin semure moj shoqe se ti e di une desh ma harrove maje kulles te thashe shikoje ti po shihje ate petersonin ...

Amon pse ma kujton pettersonin mos me hap plage te pasherueshme

My Amor Gjithçka ne jete e marr me filozofi perndryshe do isha dorezuar me kohe

Comment ça va toi ?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:32
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Goca na thuj heres tjeter

Ps: Si t'u dukem?

ptu ptu ptu ... syni keq

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:34
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

marshallah kam bo edhe une

............ po un nuk jam fare gjynah ??!!

p.s. - Ceco . Bionde ( denim ) .... udhetimin tjeter do ma paguni ju

Po me prit sa te mbledh nonji euro qe ngelet fun muji

Ti themi biondes per treçerekun e rruges se ajo kishte armani

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:34
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

p.s. - Ceco . Bionde ( denim ) .... udhetimin tjeter do ma paguni ju
[/B]

... ikni ju te dy se une jam nene me shume femi ju besdis...shkon muhabeti ku shkon po treshe del ej bela

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:36
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Cécé, dhe ate pune e paske bo? Harru kalamanin tjetres? Hahahaha.

Glaukus, ca te te paguaje ajo udhetimin? Je mashkull apo cfare? Ne jemi femra, ne "perfitojme dhe i biem qylit" siç do thonin ca meshkuj forumore.

Nga une mire, Cécé, pune. Kam filluar dhe te fle ne pune(apo s'kemi dhe ca krevate qe...baaah).

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:37
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Cécé, dhe ate pune e paske bo? Harru kalamanin tjetres? Hahahaha.

Glaukus, ca te te paguaje ajo udhetimin? Je mashkull apo cfare? Ne jemi femra, ne "perfitojme dhe i biem qylit" siç do thonin ca meshkuj forumore.

Nga une mire, Cécé, pune. Kam filluar dhe te fle ne pune(apo s'kemi dhe ca krevate qe...baaah).

Po tani o njonin o tjetrin Desh e harrova per pak se me hutoi njeri pastaj thuaj e mora veten ne dore se e kam si shpirt ate flori kshu lash te ikte goxha pettersoni

Bionde, po s'erdhe ene ti me ne se marr mundimin fare une Une treshe du...voir plus si affinité

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:43
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Ma harroi ma harroi ne maje kulles kur e shof poshte tu bisedu me nje esmer une prit lart ajo rri poshte apo sma mori ne era kapelen hahahah Udhetimi tjeter Amerik ceci per vitin e ri

kush eshte ai si shpirt qe me paska del ke benci amon

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:43
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ma harroi ma harroi ne maje kulles kur e shof poshte tu bisedu me nje esmer une prit lart ajo rri poshte

Me pak diskrete

Se fillova te numuroj bardhoshat ne metro...

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:46
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Me pak diskrete

Se fillova te numuroj bardhoshat ne metro...

ste beson njeri se te kerkoje ne bardhosh ne ate metro ishte si te kerkosh gjilperen ne kashte

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:47
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

sboka pun motorri ........ po marrim ket ma mire

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2010 01:49
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar