Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Isra!Ide e bukur kjo.Ike me mire se jo per gje,por ku ta gjesh te marresh ndonje shishe kokes,bjere ketu,por mos merr ndonje kissssssss te fuqishem nga ndonje.....vajze:p:p ,se ta merrje nga ndonje djale hallall!
Une per vete i [pagjume sot dhe po pi nje xhek,neto xhek pa ice pa red bull.Probleme sot,por qe po mundohem ti kaloj ketu ne forum.
Pershendetje dhe do vi ndonjeri.I/e mirepritur!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2005 13:11
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Pershendetje!

Hey kaq tape qenkan bere te gjithe sot qe nuk o shoh asnje ne lokal.

Hej kamarier ma bej nje dopio mua se me ka hike pak truni sot.

Mesazh i vjetr 16 Shkurt 2005 14:01
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

Regjistruar: 05/10/2004
Vendbanimi: Purgator
Mesazhe: 479

eeeeeeeeeeee ku jeni ore.
U be kohe e gjat qe nuk jam dukur fare ketej, po si shkojn punet ku jan te tjeret, nga kan tretur....
Kamarjer me bej nje Expresso te gjate dhe nje uje mineral.

Mos harro shtypin ma sjell te humb pak kohe me "thashethemet" e gazetareve.

Mesazh i vjetr 21 Shkurt 2005 20:03
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Pershendetje

hej o kamariero po ku je more lale se ke humb fare!

Ma bo nje kafe te shtrydhme mua qe te mbledh edhe mendjen se me ka hike truni fare!

Chao!

Mesazh i vjetr 21 Shkurt 2005 20:24
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Ua, u mblodhem pijanecet apo kafexhinjte ketej, .... eh..skeni faj, mua sme shihni jam bere e padukshme... ...i besoj andakadabres..

cesht kjo muzik ne sfond .....

Atehere edhe mua kameriero me sill Lori kafe, dhe nje gote uje me akull ama se qenka goxha vape ketu......

Kujdes Ollinterin lale, mos e bej tap se e rref babi te shpia.

Mesazh i vjetr 22 Shkurt 2005 13:05
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

Regjistruar: 05/10/2004
Vendbanimi: Purgator
Mesazhe: 479

ky bari i thashethemeve si duket nuk ka mbetur i till.
nuk ke me eknd i ndrron dy llafe.
eshte bere si byfe shkolle, vijne marrin nje kafe dhe shtu me kafe ne dore ikin. Po ndaluni ndrrojme ndonje llafe o njerz se u harruam fare.
Si thoni per nje Big Party ketu ke bari

me sjell nje expresso te gjate mua dhe nje raki rrushi.

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2005 17:58
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Pershendetje

Paska ardhur gjithe shoqnija ne lokal. Sot kam ndermend me u be tape. Hajde dopio per te gjithe se paguaj une. Unforgivable mos u merzit more djale se thashethemexhinjte do te mblidhen perseri ketu se nuk kane ku te vene tjeter.

Nje dopie edhe per Isren

Hajt tung!

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2005 18:31
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

jo more..........dashke te me besh xurxull hee........

Me mire uje se dopio....... kam qejfin tim une ore..............

Ore, po ku jane vajzat, po djemt e tjere......., sbejne thashetheme ato, mire pra, po them une nje te tille..
Dhe pse e kam zbuluar barin tuaj kohet e fundit, (sepse rronx me te fsheht sbesoj se ka) , kam degju disa gossip....psh, roke rri tere naten zgjuar duke pare filma erotik deri ne 4 te mengjesit....me sa degjova, e ka lene e dashura...keshtu qe.....e kuptoni vete ju.............:p

Ndersa te tjerat po i le per nje here tjeter.....
Me mire te kercejm....I like to move it it........

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2005 19:27
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
babe
Anetar i ri

Regjistruar: 12/02/2005
Vendbanimi: durres
Mesazhe: 15

hi

o kalamaja po me duket i lezetshem ky bari juaj.po si mor se kisha pare me pare une kete?po vetem emri nuk po i pershtatet,se po me duket me shume si bar alkoolistash se sa thashethemexhinjsh.
doni nje thashethem te fresket fare ju?po me dhate gje per te pire jua them.he bravo kamarier keshtu ka lezet.nigjoni tani:
shefi im ka dashnore,dhe ajo gruaja e vet gjynaf e shkreta qe e merr njezet here ne telefon.mua te shkretes me bie radha te genjej,jam bo profesioniste,ca nuk sajoj.ca ti bosh po don me e majt punen fort duhet me rrejt ka ihere.Nejse ta lejme shefin ,na thoni ju noj gjo.

Mesazh i vjetr 25 Shkurt 2005 20:23
babe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të babe Kliko këtu për të kontaktuar me babe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: babe Shto babe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto babe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Shi shi shi sa qeka bo grupi ketej.
Babe,ku i shef alkolistat ti mi (pervec Jimmit dhe Rokes :p),po Rokja kur behet tap e fillon me puthje pastaj,edhe shenjtori keshtu e ka pijen,me te puthme .Gjynaf cunat
Thashetheme qe jane bere ne kete bar nuk jane bere ne lagjen e asnjonit .
Une po e ngre nje dolli per Barin,edhe nje tjeter per te gjithe grupin,pa perjashtim. Me fund kete

Mesazh i vjetr 26 Shkurt 2005 02:14
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar