kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
Ditet e mia pa ty !
Nuk arrij te mendoj me te vertete se kam vite jo dite qe jetoj pa ty .Ne mengjes kur jam mes carcafeve te bardhe akoma me sy mbylluar imagjinoj qe perkrah meje si dikur je ti dhe zgjat doren te me perkedhelesh floket e gjate qe dikur te pelqenin shume jane perhapur neper jastek .Vashdoj te rri ne kete pritje per pak minuta pasta hap syte dhe fiksoj tavanin e bardhe dhe nga syte me pikon nje pik lot ...ah sa i madh eshte ky shtrat per nje njeri te vetem ....
Vashdon dite ime perseri pa ty dhe pse shpresoj qe ne cdo njeri qe shikoj te gjej nje ngjashmeri me ty por eshte e pamundur ti nuk i ngjan askujt e askush nuk ka syte ,floket trupin qeshjen zerin tend... e perseri vashdon dite ime pa ty vashdon me te njejtin ritem por jo me te njejtin gezim .
Gjate gjithe dites syte e mi veshet e mi zemra ime jane rober te ketij telefoni te mallkuar per te degjur nje zile o per temarre nje sms e urrej ate qe e ka shpikur dhe pse vite me pare e adhuroja kete njeri qe kishte shpikur kete gje qe na shkurtonte largesine tani ....
Sa here degjoj hapa ne korridor them "ndoshta eshte....." por ah sa e gjate eshte kjo dite e pastaj vjen ajo ........e tmerrshme nate.
Kur dielli fillon te perendoi e ti le vendin henes une vashdoj te lutoj me mendimet kujtimet e mia torturoj veten me kete gje .Me duket vetja ne kete shtepi si nje burg por si per cudi ky burg eshte i arte por mbetet gjithmon burg ku une kam burgosur zemren time per vite e vite .
Nuk ka bere ndonje krim o ndoshta krimi i vetem qe ka bere eshte se te ka dashur ty e vashdon te doje perseri e perseri ... e nuk e di per sa kohe do te vashdoje kjo torture ..
Ditet e mia pa ty ....
nuk di se si ta komplimentoj shkrimin tend!! nuk mund them se eshte i bukur se nuk eshte drejtuar tek mua, ky eshte rreagimi natyror e zileqar i cdo mashkulli, pa t'keq:), nuk jam zileqar:) shume prekes por njekohesisht nuk deshiroj te jem ne vendin a atij njeiu qe ka shkaktuar nje dem te pa riparueshem, (ose me mire po them qe nuk eshte riparur akoma) e vlersoj shume sinqeritetin tend, se kto fjale jam i sigurt qe nuk te rrjedhin dot kur je prane njerzve, ndoshta tani une te njoh edhe me mire se njerzit qe i ke verdalle cdo dite, eshte sikur ato mardheniet/miqesite e persosura qe (kuptojme njeri-tjetrin pa levizur buzet) kjo bote virtuale!!!! nejse boll e zgjata me kto marrinat e mia, SHUME BUKUR.
arsyeja pse e zgjata kaq shume eshte se dje duke lujatur golf me ca shoke te vjeter qe jane te martuar, beme nje muhabet te gjate dhe shkembyem filozofit e njeri-tjetrit se kur eshte koha me e bukur e marteses!!!!????
opinioni im si nje 31 vjecar beqar ishte: heren e pare kur biem ne dashuri.
te betohem qe nuk e kisha lexuar shkrimin tend akoma, por isha duke pershkruar nje story si kjo e jotja, thjesht muhabeti, njollat qe lejme tek njeri-tjetri qe nuk fshihen dot, qe na e trashin lekuren dhe gjoja na bejne me te fort, bullshit! nuk dua te behem me i forte, mua kurre nuk m'ka pelqyer kjo filozofi. sic the ti, askush nuk e ka ftyren dhe buzeqeshjen e atij cunit tend, dhe anasjetalls, zeri i askujt tjeter nuk ma qeteson shpirtin si ma qetesonte zeri i ish te dashures time.supozojme:)!! nejse....!!
konkluzioni im ishte qe ato babadharet tone qe nuk kane ditur me shume se nje dashuri, qe ne i shikojme me nje fare syri, gjoja qe nuk kane pare e nuk dine shume, per mua ata jane me te zgjuarit dhe me me fat.
tani degjo mua e mos e turturo veten ma:) kalofsh mire
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|