Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
pretty girl
Anetar i ri

Regjistruar: 28/04/2007
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 4

Lightbulb

mbreti i tragjedive

pse mamaja e Shekspirit ishte e detyruar ti plotesonte atij cdo teke?
sepse perndryshe ai e kthente ne tragjedi!!!

ku qendron ndryshimi midis elektricitetit dhe rrufese?
Elektricitetin e paguajm kurse rrufeja bie falas!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2007 20:03
pretty girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pretty girl Kliko këtu për të kontaktuar me pretty girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: pretty girl Shto pretty girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pretty girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

breket

meqe po flisnim per tangat me kujtuat nje t'fort.

Nje fshatar sa her binte ne qytet (pazar)kur bante pazarin blinte shum gjana biles blinte dhe gjera per grate dhe vajzat e shpise, shkoi tek dyqani e i thot shitses.
oj ti-mi jep nja dy pal recipeta (sytjena)
jo i thot shitsja nuk u thone recipeta por "gjaksmbajtese"
aaa ban fshatari i çudit mir pra mjep dy gjoksmbajtese e dy bythmbajtese.

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2007 01:41
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

zhaponeja

Pyet xhaja te rinjte: "mor, kjo zhaponeja, cfare eshte mor jahu?!"
Ia shpjegojne te rinjte duke i treguar bluzen e nje vajze qe po kalonte andej: "Ja, bluza zhapone eshte si kjo ketu, xhaje, pa menge!"
Ua kthen xhaja: "Qe eshte zhapone ate e morra vesht, po mongjet ku i ka?"

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2007 01:58
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

ne nje aeroplan nje gjerman ka marre penge nje greke nje amerikan edhe nje anglez...i thot anglezit ose do të .....ose do hidhesh nga aeroplani...anglezi pranoj të hidhej nga aeroplani..te njejten gje beri edhe amerikani.Tani i erdhi ora grekut  edhe gjermani i tha "he greko si do vej puna?".greku ju përgjigje...si greke po edhe pushte ..njelloj ështe!.

e njejta gje tregohet edhe ndryshe nga vete greket nga ku gjermani i pyet:tani tani i petani(do të q.. apo do vdesesh)   anglezi me amerikanin pranojne vdekjen....kurse greku kerkoj "tani tani?"....gjermani ju përgjigj:"tani tanimekri na petani".....(nderzim deri sa të vdesin)

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2007 02:05
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alfeko sukaraku
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/07/2007
Vendbanimi: Tiranë
Mesazhe: 429

DITARI NJE INDIANI:

E PREMTE ,ORA 11 E DARKES..KA HUMBUR MARIA...PO E KERKOJME.

E GJETEM,EDHE SI DENIME E Q....... TE GJITH BASHKE SI FSHATE!

E SHTUN ORA 1 E NATES..KAME HUMBUR RUGEN.....KAM FRRRRRRRRRRRRIKE SE MOS ME GJEJNE??????

JASHTE TEME

LEXOJEME :NIKO STYLON." GJUHA E SHENJTE ARVANITASE"  BOTUAR NE KOSOVE....PERMBAN MBISHKRIME PELLAZGO-SHQIPE SHUME TE LASHTA.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2007 02:16
alfeko sukaraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alfeko sukaraku Kliko këtu për të kontaktuar me alfeko sukaraku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alfeko sukaraku't! Kërko mesazhe të tjera nga: alfeko sukaraku Shto alfeko sukaraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alfeko sukaraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Re: doni me per Belulin?

Citim:
Po citoj ato që tha Losa
Lindi nje malesore dhe vajti vjehri poshte dritares ne maternitet.-Si je oj Mrik?- Vuajta shume or tat.- i thote Mrika.Linda me operim dhe me kan ca barkun nga kerthiza deri tek vendi i Zefit.( emri i burrit). I shqetesuar plaku e pyet: Po vendin e Zefit ta kan lujt? Jo or tat vetem ma kan rrujt. Ani pra ska gja u kenaq plaku.

hahahahahah lexoni dhe kete

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2007 00:51
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh

Re: zhaponeja

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
Pyet xhaja te rinjte: "mor, kjo zhaponeja, cfare eshte mor jahu?!"
Ia shpjegojne te rinjte duke i treguar bluzen e nje vajze qe po kalonte andej: "Ja, bluza zhapone eshte si kjo ketu, xhaje, pa menge!"
Ua kthen xhaja: "Qe eshte zhapone ate e morra vesht, po mongjet ku i ka?"

hahahahhahahah

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2007 01:15
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Re: breket

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
meqe po flisnim per tangat me kujtuat nje t'fort.

Nje fshatar sa her binte ne qytet (pazar)kur bante pazarin blinte shum gjana biles blinte dhe gjera per grate dhe vajzat e shpise, shkoi tek dyqani e i thot shitses.
oj ti-mi jep nja dy pal recipeta (sytjena)
jo i thot shitsja nuk u thone recipeta por "gjaksmbajtese"
aaa ban fshatari i çudit mir pra mjep dy gjoksmbajtese e dy bythmbajtese.

lexoje kete

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2007 01:16
njeni
dikush

Regjistruar: 10/12/2006
Vendbanimi: united states of shkodra
Mesazhe: 1582

Djali pyet te mamin :

O mami, ca bon ashtu lakuriq mbi babin?
- Po kercej që tja shfry barkun se ju osht rrit shume
- Mos u lodh kot se vjen gjigji Mihrie cdo mengjes, ulet ne gjunje dhe ja fryn prap.

Një cift vendos te kaloje Një jave pushime ne Karaibe, për te thyer
dimrin e ftohte. për shkak se te dy ishin ne pune duhej që ata te niseshin ne
dite te ndryshme. Keshtu i pari u nis "ai", dhe te nesermen pritej që te mberrinte "ajo".
Me te mberritur ne detinacion, "ai" kerkon menjehere Një kompjuter ne
hotel dhe i shkruan gruas Një e-mail. Por Një gabim i pavetedijshem ne
adresen e nisjes se e-mail, beri që ai te shkonte diku tjeter.
Fatkeqesisht kompjuteri mberriti ne adresen e Një vejushe, e cila sapo
ishte kthyer nga varrimi i te shoqit, Një njeri persembari, që kishte pesuar
Një vdekje te parakohshme nga infarkti. Ajo shkon te kompjuteri dhe hap
adresen e postes elektronike për te pare mesazhet e ngushellimit për vdekjen e
te shoqit, por kur hap e-mail, leshon Një te uleritur dhe i bie te fiket.
I biri vrapon ne drejtim te se emes që shtrihej ne dysheme pa ndjenja,
dhe shikon ne ekranin e kompjurerit:

To: Gruas time te shtrenjte
From: Burri tend i sapo larguar
Subject: Mberrita!

Sapo kam mberritur dhe ne fakt kam bere Një vezhgim.
Shoh që gjithcka është bere gati për mberritjen tende neser.
Jam mjaft i lumtur që do te perqafoj ty serish. Shpresoj që edhe
udhetimi yt te shkoje po kaq mire sa ishte edhe për mua.

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2007 19:13
njeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të njeni Kliko këtu për të kontaktuar me njeni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: njeni Shto njeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto njeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

hi

uuuaaaaaa sa kam qesh....

Mesazh i vjetër 09 Nëntor 2007 13:20
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar