Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Zani

Biondia!
Me pelqeu ndjenja e pershkruar ne  kete shkrim tuajin....mjaft domethenes !!!

Ditet e mia pa ty vashdojen dhe pse une mundohem te hiqem sikur jam e lumtur buzeqesh gezueshem ,thurr endrra qe vatem drita e mengjezit i largon .
Hiqem sikur cdo gje shkon mire sikur nuk vuaj sikur te kam harruar
por ah....eshte e kote eshte cdo gje fallco gjate kesaj kohe qe sjam me ty kam zbuluar ne karakterin tim dicka qe se kisha me pare te jem Fallca te genjej te gjithe ato qe me rrethojne gjithe por jo zemren time ate se genjej dot .
Ditet e mia pa ty vashdojne dhe pse nuk dua nganjehr te vashdojne po kjo jete rrjeth dhe une duhet hyj mes njeresve te kerkoj ate qe me ka humbur te kerkoj ty .
Sa here me merr malli per ty mbyll syte dhe rikujtoj cdo gje qe kemi kalur bashke cdo fjale cdo puthje po me shume nostalgji kam per ate vjaze qe ty te deshi shume sepse ajo vajze nuk eksiston me ajo vajze iku bashke me ndienjen qe provonte per ty ti more nga kjo vajze gjene me te bukur qe ajo kishte dashurine dhe sinqeritetin .
Dita ime vashdon perseri pa ty .....e jotja perseri pa mua

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Prill 2008 15:41
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk di se si ta komplimentoj shkrimin tend!! nuk mund them se eshte i bukur se nuk eshte drejtuar tek mua, ky eshte rreagimi natyror e zileqar i cdo mashkulli, pa t'keq, nuk jam zileqar shume prekes por njekohesisht nuk deshiroj te jem ne vendin a atij njeiu qe ka shkaktuar nje dem te pa riparueshem, (ose me mire po them qe nuk eshte riparur akoma) e vlersoj shume sinqeritetin tend, se kto fjale jam i sigurt qe nuk te rrjedhin dot kur je prane njerzve, ndoshta tani une te njoh edhe me mire se njerzit qe i ke verdalle cdo dite, eshte sikur ato mardheniet/miqesite e persosura qe (kuptojme njeri-tjetrin pa levizur buzet) kjo bote virtuale!!!! nejse boll e zgjata me kto marrinat e mia, SHUME BUKUR.

arsyeja pse e zgjata kaq shume eshte se dje duke lujatur golf me ca shoke te vjeter qe jane te martuar, beme nje muhabet te gjate dhe shkembyem filozofit e njeri-tjetrit se kur eshte koha me e bukur e marteses!!!!????

opinioni im si nje 31 vjecar beqar ishte: heren e pare kur biem ne dashuri.

te betohem qe nuk e kisha lexuar shkrimin tend akoma, por isha duke pershkruar nje story si kjo e jotja, thjesht muhabeti, njollat qe lejme tek njeri-tjetri qe nuk fshihen dot, qe na e trashin lekuren dhe gjoja na bejne me te fort, bullshit! nuk dua te behem me i forte, mua kurre nuk m'ka pelqyer kjo filozofi. sic the ti, askush nuk e ka ftyren dhe buzeqeshjen e atij cunit tend, dhe anasjetalls, zeri i askujt tjeter nuk ma qeteson shpirtin si ma qetesonte zeri i ish te dashures time.supozojme!! nejse....!!

konkluzioni im ishte qe ato babadharet tone qe nuk kane ditur me shume se nje dashuri, qe ne i shikojme me nje fare syri, gjoja qe nuk kane pare e nuk dine shume, per mua ata jane me te zgjuarit dhe me me fat.

tani degjo mua e mos e turturo veten ma kalofsh mire

Eshte nje mengjes i bukur Prilli dhe ngrohtesia carcafit butesia e jastekut te bardhe dhe frymarrja jote me ben te mendoj se ja vlen te rrish dhe pak me gjate ne shtrat e te shijoj keto momente te bukura .
Carcafi leviz ngadale dhe perballe hundes time qendron fytyra jote e bukur engjellore ndiej frymarrjen tende te lehte te afrohem me afer ngre doren dhe te perkedhel lehte fytyren , te afrohem dhe ndiej profumin e flokut tende nje profum qe me kujtoj pranvere fushat me bar lulet e portokallit qe sapo kane celur eshte nje ere dehese por jo e panjohur per mua .Ky profum me kujton dicka ose me mire me rikujton dicka .Nuk arrij te mendoj me gjate sepse e dija se cfare emri ka ky profum dhe ndieva se trupi im renqethet dhe ndieva nje dhimbje ne shpirt me te forte se krizat e zemres me te cilat kohet e fundit jetoja ,ndieva zemren qe me rrihte fort dhe trupi te me mbushej me djerse dhe mendja ime sikur u ndez nga ky emer.
Mendja ime shkoi larg shume larg dhe une u zhyta ne kete loje te imagjinates e te fantazise time sic zhytet nje shkencetar ne pafundesine e qiellit per te zbuluar nje yll qe te tjeret nuk kane arritur ta zbulojne ,per te zbuluar nje komet per te zbuluar nje pafundesi dritash .Une lashe trupin tim mendjen time te ikte dhe te kujtonte pa pasur frike ......
Ah cfare nuk do te jepja te ndieja dhe nje here qe te peshperiste emrin tim te ndieja dhe nje here puthjet e tij te ndieja sesi me shtrengon ne gji te shetisin te fleme te dy .Do jepje syte e mi te te shikoje sesa te dua do te jepja zemren time te shihje sa per ty akoma vuaj do te vdisja e do te ringjallesha per ty .
Oh sa here i jam lutur diellit qe me rrezet e tij te puthi ne vendin , sa here i jam lutur eres te ledhatoje floket sa here i kam folur henes i kam treguar sesa te dua .
O zot asgje ste kam kerkuar ne kete jete vetem te jetoja me ty po ne qoftese ne kete bote ti nuk mundesh te lutem te pakten ne boten tjeter bej qe te jemi bashke une dhe ti bej qe zemrai me te gjej ate qe kam lene diku .
Shume here te kam mallkuar te kam urryer por nuk eshte e vertet dua te them vetem qe ti je dashsuria ime e verte e vtmja gje qe do te marr nga kjo jete jane kujtimet e e bukura qe kam me ty . Une kurre sdo te harroj ty qe me fale kaq dashuri.
E perseri une jam pa ty pa ty pa kete imagjinate,por me kete realitet

Mesazh i vjetër 04 Prill 2008 16:13
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

citim nga Biondia!:
Do jepje syte e mi te te shikoje sesa te dua do te jepja zemren time te shihje sa per ty akoma vuaj do te vdisja e do te ringjallesha per ty .
Oh sa here i jam lutur diellit qe me rrezet e tij te puthi ne vendin , sa here i jam lutur eres te ledhatoje floket sa here i kam folur henes i kam treguar sesa te dua .
O zot asgje ste kam kerkuar ne kete jete vetem te jetoja me ty po ne qoftese ne kete bote ti nuk mundesh te lutem te pakten ne boten tjeter bej qe te jemi bashke une dhe ti bej qe zemra ime te gjej ate qe kam lene diku.....!
----------------------------

E di pse nuk mundem te anashkaloi tek kjo teme sepse eshte nje jete pa Ty, me duket gjate kesaj kohe sa nuk je Ti!!!do theksoja shume e shume gjera por tani nuk e kane vleren me ... do te lutesha qe te i marresh te gjitha ..te mirat dhe te keqijat qe i kalove gjithe ato  dite me mua ,dhe veri ne nje peshoje te gjitha ,respektin dashurine ndjenjen,inetersimin,kohen e mbi te gjitha vere ne peshoje shpirtin tim per Ty....gjthcka e kam te fresket teper shume!une kurr se desha ndarjen nga Ti ...as kurr nuk u lodha me Ty ,u lodhe Ti me mua!me vetedije as me te voglen fyrje sta thash asnje here,si i dashuruar edhe mund te kem gabuar.Nuk dije a te dua apo te dashuroi me shume !Kurr nuk desha te shtyje Ty qe te tradhtosh ndjenjen tende,apo betimin tend...as te besh tradheti KURR ,kurr ste kerkova te pa munduren ,mos transparenca jote me ka vrare e me vret cdo dite te jetes qe kam perpara,Ti mbete enigme e jetes sime....deri sa te jem gjall do hulumtoje enigmen tende!se dij a ka vler reciprociteti ne nje lidhje per Ty! Ti me llogarit si te duash,une nuk te llogarise te vdekur Ty kurre!!jetoi me dashurine tende, me shkrime tua cdo dite,te lexoi e te lexoi,e shume gjana me dalin kunderthense...si psh! "Po oooo une nuk mund te dua me si mik o shpirt..." dhe tjetra ne "betimin per babane se kurr nuk ndjeva asgje per Ty" ...!!!te lexoja te besoja te degjoja e te doja cdo pike dhe presje  te fjales sate....dhe e verteta per Ty ngeli Enigma!... zemra me qahet ne dysh,e shikohem ne pasqyre,per here te pare ne jeten time e shof ndryshimin tim, e shof lotin qe me mashtron per mallin qe ka per Ty dhe fjalen tende!...kjo pranvere ma ndryshoi ngjyren e flokut me shume se cdo pranvere tjeter...po,shpirt! sigurisht te kujtohet cdo detaj ,kur me thoje "hiqe doren nga ftyra te te shof mire...sdua te shof ne ate gjendje ...cdo vije te ftyres me the ta njoh...." e une Ty!? ,tani te dy duart i kam ne ftyre dhe shiqimi eshte ngul ne nje vend dhe me duket se kerkon thellsine e pa arritshme te shikimit,me duket se token e shpon shiqimi im ...Ti sje askund! nga do qe  heci shiqoj njerz qe kam perpara,cdo njeren e shiqoj mos vall je Ti,me behen se je Ti!!.... ditet e mia pa Ty jetojne me kujtimin e pa harruar per Ty sepse une me shpirtin tend bera  kurore, ani qe nuk te kam afer ,jetoi me dashurine dhe dhimbjen per Ty...sdo te doja kurr te te them lamtumire KURRRR.Po ti e deshe me shume ikjen dhe qendrimin larg meje dhe iu friksove "lumturise" ne kraherorin tim,Te pakten gezohem qe ke mbete mike e miqve te mi! dhe une lutem gjithmone per Ty qe shendeti Yt te gjallrohet e jeta jote te kete bardhesi e qetsi!
I malluar pergjithmone per TY!
te puthe fort!

Zani...!

Mesazh i vjetër 04 Prill 2008 17:45
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

[Ty...sdo te doja kurr te te them lamtumire KURRRR.Po ti e deshe me shume ikjen dhe qendrimin larg meje dhe iu friksove "lumturise" ne kraherorin tim,

Te pakten tani e di smund te harrosh kaq lehte nga zemra jote nje njeri qe e ka dashur kaq shume por si duket ti sme ka dashur dhe une duhet ta pranoj dhe pse eshte e veshtire por eshte nje realitet .
Historia jone qe e bukur shume e bukur por vetem per mua kam kaluar caste te mrekullueshme dhe sdo te desha te mbaronin kurre por ishte nje enderr.
Nje enderr dhe kur vjen mengjesi ikin me naten dhe historine tone e ka mbuluar nata por dua te ruaj si dicka dicka te rralle .Une kete histori se kam humbur po e pres nuk e di sa muaj vite dite do kalojne une do te pres sepse e di qe ti do vish sepse ne kemi dicka te perbashket kemi VETMINE e nuk jemi te LUMTUR .....
Ti kur te jesh i vetem me mendo, mendo buzeqeshjne time dhe do te iki vetmia ,kur te kesh ftohte mendo puthjet e mia e do te ngrohin ,kur te mos kesh gjume mendo kenken tone dhe gjumi do te vije dhe .....kur te vije pranvera mendo se njohe nje vajze ne stinen e pranveres ne stinen e luleve dhe dashuria e saj ishte si nje lule per ty dhe pse ti kete lule me emrin dashuri e kepute per tja dhene dikujt tjeter.....
TE DUASH DO TE THOTE QE ATE QE DO TA LESH TE LIRE DHE NGA DASHURIA JOTE DHE UNE TE LE TE LIRE DHE NGA DASHURIA IME

Mesazh i vjetër 04 Prill 2008 18:11
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Kur te rritem "do te kuptoj" - se te doja ty?!?

Mesazh i vjetër 04 Prill 2008 18:16
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Ja dhe nje dite tjeter pa ty nje tjeter mengjes pa tynje tjer e shtune pa py ...s ashume dite jane pa vetem pa ty .Jam vetem pa dashurine tende por me kujtimet me fotot tona dhe me dhuratat e tua .Shikoj kete foto te vjetesuar nga lote ,vitit nga puthjet dhe me vjen cudi kur shikoj syte e ty dhe syte e mi .
Ne syte e mi ka nje drite qe shkelqim marramendes qe se kam pasur kurre me me ka humbur ai shikim ,ne ayte e ty ka nje drite qe nuk di si ta shpejgoj o ndoshta e di po nuk dua ta mendoj.....
Sa vargje ,sa fjale te kam kushtuar sa lot per ty kam derdhur sa ..ah sa gjer akam bere ne emer te dashurise qe kisha per ty .
Shtepia duket bosh ne tavoline qendrojne nje tufe me trendafila te kuq cdo gje eshte ne vendin e saj vetem zemra ime jo ajo ska vend ajo nuk gjen gjetesi nuk gjen rehat .
nje dite tjeter pa ty nje dite tjeter e humbur per te qene te lumtur

Mesazh i vjetër 05 Prill 2008 14:27
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Ja dhe nje dite tjeter pa ty nje tjeter mengjes pa tynje tjer e shtune pa py ...s ashume dite jane pa vetem pa ty .Jam vetem pa dashurine tende por me kujtimet me fotot tona dhe me dhuratat e tua .Shikoj kete foto te vjetesuar nga lote ,vitit nga puthjet dhe me vjen cudi kur shikoj syte e ty dhe syte e mi .
Ne syte e mi ka nje drite qe shkelqim marramendes qe se kam pasur kurre me me ka humbur ai shikim ,ne ayte e ty ka nje drite qe nuk di si ta shpejgoj o ndoshta e di po nuk dua ta mendoj.....
Sa vargje ,sa fjale te kam kushtuar sa lot per ty kam derdhur sa ..ah sa gjer akam bere ne emer te dashurise qe kisha per ty .
Shtepia duket bosh ne tavoline qendrojne nje tufe me trendafila te kuq cdo gje eshte ne vendin e saj vetem zemra ime jo ajo ska vend ajo nuk gjen gjetesi nuk gjen rehat .
nje dite tjeter pa ty nje dite tjeter e humbur per te qene te lumtur

Mesazh i vjetër 05 Prill 2008 14:28
kujta1
Matematikan

Regjistruar: 04/01/2008
Vendbanimi: kumanov
Mesazhe: 182

jane te gjata sa nje shekull

Mesazh i vjetër 05 Prill 2008 16:14
kujta1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kujta1 Kliko këtu për të kontaktuar me kujta1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kujta1 Shto kujta1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kujta1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Ne kete diten time pa ty... nuk dua te shkruaj asnje fjale per ty, nuk desha qe ti te buzeqeshesh me ironi dhe perseri te tundesh koken duke menduar: te pata thene qe nuk do te rezistoje shume gjate pa shkruar per mua...por ja ku jam, ashtu e marrosur nga malli, plasa, vdiqa...mos qesh, nuk kam mall per ty, nuk po vdes per ty, nuk po plas per ty....

Sot ne kete diten time pa ty... kam mall per shoqerine time, per te kaluaren time, per ato ditet e bukura, sot kam mall per pranveren, per lulet, per shetitjet e mbasdites... ky dimer i gjate me thau, me lodhi, me keputi, sot ne vend te ketij shiu te ftohte kam deshire per shiun pranveror prej te cilit nuk do te vrapoja por do ecja ngadale e do lagesha deri ne palc...

Sot ne kete diten time pa ty... dua te pershendes te dashuruarit, ata qe qajne, ata qe qeshin, ata qe vuajne, ata qe gezojne, te Ã§mendurit, te menqurit, ata qe shpejtojne, ata qe ngadale e marrin e nuk shqetesohen, ata qe kendojne, ato te vetmuarit, ato te shoqeruarit, ato te menduarit, ato qe mendojne se askush per ta nuk po mendon (gabim, un pikerisht ju po u shkruaj - ju pershendes ne veqanti).....

Sot ne kete diten time pa ty... dua te pershendes miqt e mi, Kotken, Zanin, Kurtin, Diabolicun, e te gjithe ata te cilet nuk po i shkruaj per te mos u zgjatur....

Sot ne kete diten time pa ty... kaq pata per te thene!       

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 00:55
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
[

.........Sot ne kete diten time pa ty... kam mall per shoqerine time, per te kaluaren time, per ato ditet e bukura, sot kam mall per pranveren, per lulet, per shetitjet e mbasdites... ky dimer i gjate me thau, me lodhi, me keputi, sot ne vend te ketij shiu te ftohte kam deshire per shiun pranveror prej te cilit nuk do te vrapoja por do ecja ngadale e do lagesha deri ne palc...

Sot ne kete diten time pa ty... dua te pershendes te dashuruarit, ata qe qajne, ata qe qeshin, ata qe vuajne, ata qe gezojne, te Ã§mendurit, te menqurit, ata qe shpejtojne, ata qe ngadale e marrin e nuk shqetesohen, ata qe kendojne, ato te vetmuarit, ato te shoqeruarit, ato te menduarit, ato qe mendojne se askush per ta nuk po mendon (gabim, un pikerisht ju po u shkruaj - ju pershendes ne veqanti).....

Sot ne kete diten time pa ty... dua te pershendes miqt e mi, Kotken, Zanin, Kurtin, Diabolicun, e te gjithe ata te cilet nuk po i shkruaj per te mos u zgjatur....

Sot ne kete diten time pa ty... kaq pata per te thene!       

FALEM NDERIT, PLESHTJA!

Mike e respektuar,dhe une nga ketu ku ndodhem me dashamiresi te lexova ne "ditet e mia pa ty",ke dhe pershendetjet e mia shume te sinqerta!

zani....!

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 17:41
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar