Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Sexy rrofsh qe na fute brenda,je shume e mire Shkodra s`me duket se ka njeri ketu keshtu qe do e besh vet kafen, e meqe do besh per ty nuk ben dhe nje per mua?

Puntori mir se te gjeta!He mire ti?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 15:02
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

...eh...........gjesiiiiiii   lokali......hajt se po e pi edhe une nje caj se e kam fytin pertoke...jam ftoh mram m'duket se kam fjet zblu :p........po ku jane njeni....ylliiii...sexi.....puntori...????  kane hup krejt ......bahhh

ta pa i kerkojme te emisioni Njerez te humbur ...:p:p:p

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 15:05
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Katilesha,po e bej une cajin per ty meqe qeke semure.Te shkuara yllo!Emri qe ke zgjedh nuku te shkon.Ti je si shpirt moj dhe degjo behu mire se s`e ke ne terezi keshtu

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 15:21
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Katilesha,po e bej une cajin per ty meqe qeke semure.Te shkuara yllo!Emri qe ke zgjedh nuku te shkon.Ti je si shpirt moj dhe degjo behu mire se s`e ke ne terezi keshtu

...........

flm naqe ...caji shume i mire edhe ti sh.e mire je edhe une sh.e mire jam , rob zoti edhe pse kam nikun kshtu :p:p Doni ma per Belulen ???:p....ah sa kohe e keqe sot.......po andej nga ju po bie shi???

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 16:19
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Erdha une o popull...
Shishishi...na paska ardhur Shkodra bukur...Nga behesh ti lal...
Hajde ta bej kafen se kisha ca pune prandaj nuk erdha me pare...
Eliz si ja kalove ti mire...
Katilesha hajde e pime bashke cajin se dhe une me fytin vdiqa nuk flas dot...

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 16:30
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Sexi,c`eshte kjo pyetje?Kalohet keq te bari Tirones?Top fare une.Uroj dhe ty te shkuara.
Paskam shkruar emrin tend gabim aty siper,padashje.

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 18:23
ylli pa han
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/01/2007
Vendbanimi: njit me bin ladenin
Mesazhe: 891

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
...eh...........gjesiiiiiii   lokali......hajt se po e pi edhe une nje caj se e kam fytin pertoke...jam ftoh mram m'duket se kam fjet zblu :p........po ku jane njeni....ylliiii...sexi.....puntori...????  kane hup krejt ......bahhh

ta pa i kerkojme te emisioni Njerez te humbur ...:p:p:p

hahahahah sa kum qesh hahahahahah
pse ti dan me dal me na lyp ne ?????????????????????
falemners per interesimin e madh
sexy me bjer nejsand me pi se mu tha fyti

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 19:49
ylli pa han nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ylli pa han Kliko këtu për të kontaktuar me ylli pa han (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ylli pa han Shto ylli pa han në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ylli pa han në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Ylli ç'kemi...paske ardhur ti...
Si ja kalove sot mirë?
Hajde se po ta sjell kafen dhe konjakun...

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 21:30
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Sexi,c`eshte kjo pyetje?Kalohet keq te bari Tirones?Top fare une.Uroj dhe ty te shkuara.
Paskam shkruar emrin tend gabim aty siper,padashje.

Eliza më behet qejfi që ja kaloke mirë këtu...edhe une prandaj po mundohem tju mbaj sa më mirë të gjithëve...
Sa për emrin skagjë që ma ke ngatërruar...shumica e forumistave nuk më thonë "sexi" por "sexy"...unë gjithsesi e kuptoj se këtu nuk ka sexi tjetër përveç meje...:p:p:p

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 21:36
Goku
Veteran ne forum

Regjistruar: 11/09/2006
Vendbanimi: *****
Mesazhe: 1040

sexy ka ndonje gje per te mire ?

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2007 21:41
Goku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Goku Kliko këtu për të kontaktuar me Goku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Goku Shto Goku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Goku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar