Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
o jua vari une meeee hapni gojen ca doni
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha tresh o jua vari une meeee hapni gojen ca doni nje puthje
Citim:Po citoj ato që tha tresh o jua vari une meeee hapni gojen ca doni
mqs asht gati mesnate nji puthje dreqe po si thote edhe kenga kujdes mos i beso puthjeve ne mesnate :p thote kenga Un bacio a mezzanotte Non ti fidar di un bacio a mezzanotte se c'è la luna non ti fidar perché perché la luna a mezzanotte riesce sempre a farti innamorar non ti fidar di stelle galeotte che invitano a volersi amar mezzanotte per amar mezzanotte per sognar fantasticar Ma come farò senza più amar ma come farò senza baciar ma come farò a non farmi tentar luna luna tu non mi guardar luna luna tu non curiosar luna luna tu non far la sentinella ogni stella in ciel parla al mio cuor ogni stella in ciel parla d'amor ogni stella in ciel sarÃ_ la mia stella mezzanotte per amar mezzanotte per sognar fantasticar Non ti fidar di un bacio a mezzanotte se c'è la luna non ti fidar perché perché la luna a mezzanotte riesce sempre a farti innamorar non ti fidar di stelle galeotte che invitano a volersi amar mezzanotte per amar mezzanotte per sognar fantasticar
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane nje puthje KETU KA TRADHTI BURRA............................
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane nje puthje
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? KETU KA TRADHTI BURRA............................ hahahahahah jo naqe ketu ka miqsi tresh puthjet mesnate i kam qef une
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? KETU KA TRADHTI BURRA............................
mu deri ne nje fare piket me vene ne gjume .....deri ne nje pike ee se masandej me del gjumi
Citim:Po citoj ato që tha tresh mu deri ne nje fare piket me vene ne gjume .....deri ne nje pike ee se masandej me del gjumi dhe mu puthjet e mesnate me lajne pa gjume jo qe me lajne pa gjume por me bajn me anderru me sy hapur
Citim:Po citoj ato që tha tresh mu deri ne nje fare piket me vene ne gjume .....deri ne nje pike ee se masandej me del gjumi
un per vete nuk i diua puthjet e mesnates sade po te ket edhe garnitur po ,dmth .............................................sex
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? un per vete nuk i diua puthjet e mesnates sade po te ket edhe garnitur po ,dmth .............................................sex eheheeh ku ka garanti aty m'varet sa pasionate eshte puthja
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? un per vete nuk i diua puthjet e mesnates sade po te ket edhe garnitur po ,dmth .............................................sex
ouuu don edhe miradina di etnik ti shef andrra me sy hape