diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
|
E kam ruajtur carcafin ne te cilin ti fjete heren e fundit.
Nuk arrij ta hedh tutje ,nuk arrij ta konideroj si nje mbules shtrati normale.
Ndoshta sepse sa here i afrohem aroma jote me mbeshtjell pas vete dhe nuk me le te iki.
Ndoshta sepse une pran saj mbyll syte dhe te gjej ty serish atje ,serish qe me buzeqesh , serish qe me thua miremengjes ,serish qe me puth dhe e bene zgjimin te magjishem.
Akoma nuk e kam fituar imunitetin ndaj qenies tende, akoma te kerkoj kudo dhe ngado,akoma kacavirrem pas zerit tend duke thyer momentet gri te dites time.
Here here kam ndjesin sikur ti ke mbeshtetur koken mbi gjoksin tim dhe perpiqem ta shijoj,perpiqem te te perkedhel floket ,te loz me to ,te ndihem i gjalle kur ato ngaterrohem me gishtat e mi.
Dhe aroma jote serish me shtrengon pas vetes dhe une dihatem ,kam nevoj per te me shume se per ajrin.
Dhe rrotullohem ne shtrat duke perzene hijen time sepse me duket sikur eshte e tepert ne shtrat.
Akoma nuk kam gjetur qetesin e duhur per te mposhtur kete deshire mbytese qe kam per ty.
Akoma nuk po arrij te vras frikat , te fle i qete pa friken se ti do te vish neper endrra dhe pastaj ne zgjim do te vanitesh si me i dhimbshmi mirazh .
E kam ruajtur carcafin qe ke fjetur heren e fundit.
Me aromen qe ti le pas bej dashuri cdo nate.
Ngushellim i vogel...
Ps:I kisha premtuar vetes se nuk do te shkruaja me te kjo teme.E kisha te nevojshme ta beja,keshtu qe...Nejse.
|