Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 89 90 91 92 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105 106 107 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

good to hear from you pleshtja, miss u too.edhe sikur te mos permendshe emrin tim kur lexova te cmendurit e zaptova si emrin tim, vetem per castin

te pershendes Zani

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Prill 2008 03:27
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kujta1
Matematikan

Regjistruar: 04/01/2008
Vendbanimi: kumanov
Mesazhe: 182

ditet e mia pa ty -kuqysh

Mesazh i vjetër 10 Prill 2008 04:21
kujta1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kujta1 Kliko këtu për të kontaktuar me kujta1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kujta1 Shto kujta1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kujta1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Ja dhe nje dite tjeter pa ty , dite qe nuk kalon ,dite qe te lodh me shpresen e kote, dite qe te tregon se realiteti eshte shume i hidhur ...nje dite pa ty

Mesazh i vjetër 14 Prill 2008 01:47
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kujta1
Matematikan

ditet e mia pa ty...
snuk po shkojn hiq bre

Mesazh i vjetër 14 Prill 2008 04:39
kujta1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kujta1 Kliko këtu për të kontaktuar me kujta1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kujta1 Shto kujta1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kujta1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lulja_1
E martuar!Hahaha.

Regjistruar: 17/02/2008
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 449

Citim:
Po citoj ato që tha kujta1
ditet e mia pa ty...
snuk po shkojn hiq bre

Shtyji ngapak ndoshta rrëshqasin!Hahaha!

Mesazh i vjetër 14 Prill 2008 12:53
lulja_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lulja_1 Kliko këtu për të kontaktuar me lulja_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lulja_1 Shto lulja_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lulja_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Sikur nje fjale,qofte nje te vetme te degjoja nen ze...sot.

Mesazh i vjetër 14 Prill 2008 18:31
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Ditet e mia pa ty jane sic jane ditet e nje zogu ne nje kafas te florinjte qe si mungon asgje por rron me shpresen qe nje dite do jete i lire te fluturoje ne qiellin e kalter

Mesazh i vjetër 14 Prill 2008 21:11
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kujta1
Matematikan

ditet e mia pa ty jane sikur ... spo di dpo di...

Mesazh i vjetër 15 Prill 2008 04:58
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

E kam ruajtur carcafin ne te cilin ti fjete heren e fundit.
Nuk arrij ta hedh tutje ,nuk arrij ta konideroj si nje mbules shtrati normale.
Ndoshta sepse sa here i afrohem aroma jote me mbeshtjell pas vete dhe nuk me le te iki.
Ndoshta sepse une pran saj mbyll syte dhe te gjej ty serish atje ,serish qe me buzeqesh , serish qe me thua miremengjes ,serish qe me puth dhe e bene zgjimin te magjishem.
Akoma nuk e kam fituar imunitetin ndaj qenies tende, akoma te kerkoj kudo dhe ngado,akoma kacavirrem pas zerit tend duke thyer momentet gri te dites time.
Here here kam ndjesin sikur ti ke mbeshtetur koken mbi gjoksin tim dhe perpiqem ta shijoj,perpiqem te te perkedhel floket ,te loz me to ,te ndihem i gjalle kur ato ngaterrohem me gishtat e mi.
Dhe aroma jote serish me shtrengon pas vetes dhe une dihatem ,kam nevoj per te me shume se per ajrin.
Dhe rrotullohem ne shtrat duke perzene hijen time sepse me duket sikur eshte e tepert ne shtrat.
Akoma nuk kam gjetur qetesin e duhur per te mposhtur kete deshire mbytese qe kam per ty.
Akoma nuk po arrij te vras frikat , te fle i qete pa friken se ti do te vish neper endrra dhe pastaj ne zgjim do te vanitesh si me i dhimbshmi mirazh .
E kam ruajtur carcafin qe ke fjetur heren e fundit.
Me aromen qe ti le pas bej dashuri cdo nate.
Ngushellim i vogel...

Ps:I kisha premtuar vetes se nuk do te shkruaja me te kjo teme.E kisha te nevojshme ta beja,keshtu qe...Nejse.

Mesazh i vjetër 14 Maj 2008 20:35
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
E kam ruajtur carcafin ne te cilin ti fjete heren e fundit.
Nuk arrij ta hedh tutje ,nuk arrij ta konideroj si nje mbules shtrati normale.
Ndoshta sepse sa here i afrohem aroma jote me mbeshtjell pas vete dhe nuk me le te iki.
Ndoshta sepse une pran saj mbyll syte dhe te gjej ty serish atje ,serish qe me buzeqesh , serish qe me thua miremengjes ,serish qe me puth dhe e bene zgjimin te magjishem.
Akoma nuk e kam fituar imunitetin ndaj qenies tende, akoma te kerkoj kudo dhe ngado,akoma kacavirrem pas zerit tend duke thyer momentet gri te dites time.
Here here kam ndjesin sikur ti ke mbeshtetur koken mbi gjoksin tim dhe perpiqem ta shijoj,perpiqem te te perkedhel floket ,te loz me to ,te ndihem i gjalle kur ato ngaterrohem me gishtat e mi.
Dhe aroma jote serish me shtrengon pas vetes dhe une dihatem ,kam nevoj per te me shume se per ajrin.
Dhe rrotullohem ne shtrat duke perzene hijen time sepse me duket sikur eshte e tepert ne shtrat.
Akoma nuk kam gjetur qetesin e duhur per te mposhtur kete deshire mbytese qe kam per ty.
Akoma nuk po arrij te vras frikat , te fle i qete pa friken se ti do te vish neper endrra dhe pastaj ne zgjim do te vanitesh si me i dhimbshmi mirazh .
E kam ruajtur carcafin qe ke fjetur heren e fundit.
Me aromen qe ti le pas bej dashuri cdo nate.
Ngushellim i vogel...

Ps:I kisha premtuar vetes se nuk do te shkruaja me te kjo teme.E kisha te nevojshme ta beja,keshtu qe...Nejse.

....................

Mesazh i vjetër 14 Maj 2008 20:43
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 89 90 91 92 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105 106 107 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar