Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Ah keto ditet e mia pa ty !
Jane te gjata si netet e ketij dimri te ftohte qe sapo ka ikur per cdo njeri por jo per mua ...ti je gjithkund ne cdo sekonte ne cdo cast te jetes time ...dhe nuk te gjej askund ne asnje vend nuk te shikoj ...me syte e mendjes une perpiqem te mendoj se ti je afer meje je afer zemres time cdo moment .
Ndiej doren tende mbi sup qe me prek lehte sic prek vesa e mengjezit tulipanet e bardhe qe ndodhen ne oborr dhe ato ndiejne mungesen tende , ndiej gishtat e tu qe me prekin qe hyjne ne brendesi te flokeve te mi ..ah sa me ka munguar kjo prekje "shpirti im" sa me ka munguar ky moment ti dhe une afer perseri si dikur
Ndiej frymarrjen tende qe si nje fllad i lehte me prek fytyren ne mbeshtjell si nje tis i holle mendafshi me ngroh me jep jete me fryme nga fryma jote e ndiej qe me ka munguar kjo ndienje kjo ngrohtesi qe vetem ti di te me japesh ...
Ndiej rrahjet e zemres tende qe i japin force rrahjeve te zemres time i japin fuqi per te perballuar perseri nje tjeter lufte ...
Ndiej lotet e nxehte qe me rrjedhin faqeve si per te treguar qe akoma te dua dhe pse mundohem ta fsheh dhe pse mashtroj te gjithe dhe pres ashtu ne heshtje qe dora jote te me fshije sic beje gjithmon dhe me thoje qe sdo te lejoje kurre qe nga syte e mia te dalin lot por ah... une qendroj ne mes ketij oborri plot me trendafila ,zambake te bardhe ,xhelsomina dhe ndiej qe i vetmi mendafsh qe me rrethon eshte aroma e ketyre lule, e vetmja prekje qe ndiej eshte ajo e rrezeve te diellit qe me bien ne fytyre per te me thare lotet i vetmi ze qe degjoj eshte kjo kenga e kesaj kanarine ne kafaz qe qan per pak liri ...
Ja si jane ditet e ima pa ty "shpirti im "shume boshe ..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Maj 2008 21:11
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JONIDA UK
NIC

Regjistruar: 10/12/2007
Vendbanimi: where Queen lives...
Mesazhe: 92

Deri ne 18 Maj...yeahhhhhhhhhhhhhhhhh

P.S: Sorry per

Mesazh i vjetër 16 Maj 2008 04:52
JONIDA UK nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JONIDA UK Kliko këtu për të kontaktuar me JONIDA UK (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JONIDA UK Shto JONIDA UK në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JONIDA UK në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Nje pike shiu me puthi.
Ishte deshira saj e fundit...

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 17:08
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Asgje nuk di
vecse dua te prehem
te buzet e tua sonte.
Mundem... ?

E di ti do te me thuash
-Mbreme a nuk u ngope ?
Ah i mjeri une ...
Perjetesisht i etur per ty.

Po me mbyllen syte
Gjumi po mbyll siparin e kesaj dite.
Oh e ndjej aromen e puthjes tende
Serish ne endrra me ben vizite.

Dua te prehem te buzet e tua sonte.
Ti je larg,nuk mundesh ,une e di.
Te pakten po dal te perkedhel driten e henes
megjithse ajo nuk eshte e embel aq sa ti.

Ps:Te shkuara Bufi im...

Mesazh i vjetër 21 Maj 2008 03:14
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Diabolic, mos permend puthje se jam ne te njejten gjendje si ti sonte.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2008 03:32
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sara_Uk
Anetar i ri

Regjistruar: 13/01/2008
Vendbanimi: Londer_Uk
Mesazhe: 8

Ne ditet e mija pa ty e filloj kete leter me e shkruar per ty,me fjalet me te embla te zemres dhe shpirtit tim te lenduar.Ne keto qaste kur e shkruaj kete leter ndihem shume e emocionuar,me merzi ,pikellim,dhe vuajtje te pafund brenda zemres sime,dhe me lot te pandale ne syte e mi te permalluar per nje dashuri.Gezohem qe gjindesh shendosh e mire e poashtu kalon si eshte me mire ,sidoqofte jeta dhe realiteti vazhdojne, dora ime kurr nuk do te ndjej lodhje duke shkruar per ty,do te vazhdoj te shkruaj,do te vazhdoj te dua , dhe do te vazhdoj te shpresoj ne ty sepse shpresa kurr nuk vdes,nuk di cte them ,ndoshta e kam humbur rrugen time te jetes dhe gjindem ne rruge te gabuar por zoti me hapi kete rruge deri te zemra jote.Edhe pse kam nje ndenje deshperimi ne zemer te them te verteten se ti meriton gezimin,lumturine dhe gjitha te mirat e kesaj bote sepse djale si ti nuk gjindet ne kete bot
askundi,beso se nuk e kam lehte ta shkruaj tere kete leter por me detyron zemra te shkruaj dhe te nxjerr ate qe e kam ne brendesi te saj(zemres).
Kurr nuk do te mundem tia fal vetes nese diku gabova me ty e nuk po e di gje qe beri ndryshim te madh ne mes nesh,kurr nuk deshta te lendoj ty e as veten time ,gjithcka ndodhi pa planifikuar diten e mallkuar kur u dashurova ne ty,Heret e kam kuptuar se jam nje njeri i denuar nga zoti por arsyen e ketij denimi asnjehere nuk e kuptova,tash vazhdoj te qaj fatin tim qe shum e kerkova por kurr nuk e gjeta ,jetova me nje shprese te vdekur dhe ne shoqeri te enderrave,per kete pafatsi mbeta e vetmuar jeten pa ndale duke e mallkuar dhe veten e emerova ne baze te asaj qe mbeta,,Robi i Dashurise'',Kurr nuk deshta te gaboj e para zotit te jem nje mekatare kur e di se ne kete bote jam vetem nje kalimtare e rastit qe stacionin e fundit te jetes e kam ne
pragun e vdekjes per ne boten tjeter,asgje ne kete bote nuk eshte e perjetshme e as e pavdekshme.
Tash vazhdoj te qaj ditet e rinise qe me iken e kurr me skthehen prap,asnjehere ne jete nuk i deshta avanturat e as interesin,cdohere dashurova me shpirt e me zemer te paster,sado qe po mundohem si duket rruget tona nuk po takohen askund, se si ndihem une tani te tregon vete letra e shkruar,kurr nuk e kam menduar nje dashuri te tille qe te ben te vuash me mall ne heshtje ,te lendosh zemren a askujt mos ti tregosh,cdohere qe shkruaj per ty ndihem e priveligjuar dhe krenare kur e di faktin se ti e meriton kete,e meriton qe nje vajze si une te vdes per ty,kjo eshte nje ndenje qe shum me frikeson sepse e di cka dmth te dashuroj veq njera zemer,vetem zoti mund te dije se ku perfundon rruga e loteve te mi dhe e vuajtjeve te mia(nese ka perfundim diku),un kam besim tek zoti dhe jam e bindur se
kesaj radhe do te me ndihmoj,pa dashjen e tij as ne nuk do te ishim takuar,prej se te njoha ty jeta ime mori tjeter kahje dhe kuptim,kete e deshmojne edhe poezite e mia qe tash i shkruaj duke u frymezuar nga ti,Te mos harrojme se dashurine nuk e kemi obligim ndaj askujt,ajo ehte nje ndenje e zemres dhe e shpirtit,ndoshta une nuk e meritoj dashurine tende por nuk jam fajtore pse te dua shum,me vite te tera po jetoj me plage te pasheruara ne zemer,nese zoti e ka shkruar qe un perjete te vuaj per ty dhe dashurine tende,nese eshte shkruar qe kurr mos te takoj per te thene ne kater sy ate cka ndjej ne zemer per ty,nese eshte shkruar per ty te qaj e te vajtoj perjete do te pajtohem me kete fakt edhe pse shum e rende per mua mos harro kurr se deri ne vdekje vetem ty te DUA.

Mesazh i vjetër 22 Maj 2008 18:08
Sara_Uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sara_Uk Kliko këtu për të kontaktuar me Sara_Uk (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Sara_Uk't! Kërko mesazhe të tjera nga: Sara_Uk Shto Sara_Uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sara_Uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zemer-....
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2008
Vendbanimi: ........................
Mesazhe: 447

Pershendetje Sara.Nuk ja vlen te qash,te merzitesh,te vuash per nje dashuri qe nuk ishte kismeti jot,mos qaj per te kaluaren ,shiko perpara te ardhmen se zoti do te kete rezervuar ndonje surprize te bukur,dhe un kam besim per kete mos i humb shpresat asnjehere,dhe mos e idealizo ate djale se nuk ja vlen,duhet te respektosh veten tende ,dhe do shikosh qe ne momentet qe ti nuk e pret ka per te ardhur nje dashuri e vertete.......dhe ti vete do ta kuptosh qe paske vuajtur kot..........

Mesazh i vjetër 22 Maj 2008 18:22
zemer-.... nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zemer-.... Kliko këtu për të kontaktuar me zemer-.... (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zemer-.... Shto zemer-.... në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zemer-.... në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Sado ta ngushellojme dhe ti japim kurajo Sares, cdo gje merr kohen e vet. Disave kjo kohe ju merr nje dite nga jeta e tyre, disave nje jave, kujt nje muaj e kujt nje vit dhe disave forever.......

Sara ky lloj clirimi te ben shume mire per shendetin dhe kuptimin e jetes.

Mesazh i vjetër 22 Maj 2008 18:51
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Citim:
Po citoj ato që tha Sara_Uk
Ne ditet e mija pa ty e filloj kete leter me e shkruar per ty,me fjalet me te embla te zemres dhe shpirtit tim te lenduar.....
Kurr nuk do te mundem tia fal vetes nese diku gabova me ty e nuk po e di gje qe beri ndryshim te madh ne mes nesh,kurr nuk deshta te lendoj ty e as veten time ,gjithcka ndodhi pa planifikuar diten e mallkuar kur u dashurova ne ty....,,Robi i Dashurise'',Kurr nuk deshta te gaboj e para zotit te jem nje mekatare kur e di se ne kete bote jam vetem nje kalimtare e rastit qe stacionin e fundit te jetes e kam ne
pragun e vdekjes per ne boten tjeter,asgje ne kete bote nuk eshte e perjetshme e as e pavdekshme.
.....sado qe po mundohem si duket rruget tona nuk po takohen askund, se si ndihem une tani te tregon vete letra e shkruar,kurr nuk e kam menduar nje dashuri te tille qe te ben te vuash me mall ne heshtje ,te lendosh zemren a askujt mos ti tregosh,cdohere qe shkruaj per ty ndihem e priveligjuar dhe krenare kur e di faktin se ti e meriton kete,e meriton qe nje vajze si une te vdes per ty,kjo eshte nje ndenje qe shum me frikeson sepse e di cka dmth te dashuroj veq njera zemer,......kesaj radhe do te me ndihmoj zoti, ...pa dashjen e tij as ne nuk do te ishim takuar,prej se te njoha ty jeta ime mori tjeter kahje dhe kuptim,kete e deshmojne edhe poezite e mia qe tash i shkruaj duke u frymezuar nga ti,Te mos harrojme se dashurine nuk e kemi obligim ndaj askujt,ajo ehte nje ndenje e zemres dhe e shpirtit,ndoshta une nuk e meritoj dashurine tende por nuk jam fajtore pse te dua shum,me vite te tera po jetoj me plage te pasheruara ne zemer,nese zoti e ka shkruar qe un perjete te vuaj per ty dhe dashurine tende,nese eshte shkruar qe kurr mos te takoj per te thene ne kater sy ate cka ndjej ne zemer per ty,nese eshte shkruar per ty te qaj e te vajtoj perjete do te pajtohem me kete fakt edhe pse shum e rende per mua mos harro kurr se deri ne vdekje vetem ty te DUA.

Shume te besoj ndjenjen tende Sara...... !
Kurajo.....!

Mesazh i vjetër 22 Maj 2008 22:29
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Kot grindemi e di...
Pas ndarjes fillojne shtrengatat dhe stuhija anijet tona i dergon ne drejtime te ndryshme.
Ky det i pafund ndjenjash hakerrohet kundrejt nesh duke na falur mjergullen qe syte tane te mos shohin pertej hundes.
Por une e di...
E di qe nuk dua qe ti te humbesh ne mjergullen e harreses,nuk dua qe te ngaterrohesh neper labirintet e memorjes time dhe te prihesh ne ndonje bodrum te nendheshem indiference.
Per mua je agimi me i bukur qe kam pare ,te zgjohem nga buzeqeshja jote eshte rruga drejt parajses keshtu qe cfar do qe te ndodhe per mua mbetesh endrra me e bukur.
Kot grindemi e di...
E di qe sdo kthehemi me kurre bashke dhe kjo fjala kurre me vret shpresen sepse sdua te te humb ,sdua qe dita te mos perkedheli emrin tend megjithse do te prihemi ne dy perqafime te ndryshme.
Ika ...
Megjithse kam deshire te te flas ,te te peshperis ne vesh se te kam xhan ,se te kam shpirt ,megjithse ne te dy nuk je do jemi kurre bashke.

Perseri kjo fjala kurre me ndjek nga pas.
O zot sa deshire kam ta vras.
Por ja qe smundem ,ja qe sdi
kurre mos thuaj kurre perseris tani...

Ps:Te kam xhan Bufi im sido qe te jete ,sido qe te shkoj...

Mesazh i vjetër 22 Maj 2008 23:30
Ora tani: 09:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar