Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Eria Piktorooooooooooooooo nga behesh mo,me dil ne krie te fushates .. Je ti pa jam une, me mue fitojn te gjithe
Citim:Po citoj ato që tha Eria Piktorooooooooooooooo nga behesh mo,me dil ne krie te fushates ..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Je ti pa jam une, me mue fitojn te gjithe Doje te thoje me mue fitojne te gjithe
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Je ti pa jam une, me mue fitojn te gjithe
Citim:Po citoj ato që tha Eria Doje te thoje me mue fitojne te gjithe Po,jo moj, me ty fitoj une
Citim:Po citoj ato që tha Eria Doje te thoje me mue fitojne te gjithe
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Po,jo moj, me ty fitoj une Ja kshu po
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Po,jo moj, me ty fitoj une
Regjistruar: 10/10/2009 Vendbanimi: Rose Perpetua Mesazhe: 644
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Po une s'mbaj mend te jemi allnuar ndonjehere...megjithate mbas nje ndarje te perkoheshme lidhja behet me e forte Bohhh pergjigje gabuar,te keqen e meshkujve
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Po une s'mbaj mend te jemi allnuar ndonjehere...megjithate mbas nje ndarje te perkoheshme lidhja behet me e forte
__________________ Liquid Dreams.
Regjistruar: 30/01/2009 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 536
Po kjo sdurohet, tet tradhetojne sy per sy.
__________________ L'essenziale è invisibile agli occhi...
Citim:Po citoj ato që tha Mon Cherry Po kjo sdurohet, tet tradhetojne sy per sy. Kshu eshte kur e le grune pas dore,merr tjetrin ajo
Citim:Po citoj ato që tha Mon Cherry Po kjo sdurohet, tet tradhetojne sy per sy.
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Mon Cherry Po kjo sdurohet, tet tradhetojne sy per sy. Dhe ti per te marre hak ma jep voten mua... ps: Eria kot i vjen rrotull
__________________ .
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Une jam dorezuar goca e cuna Po i kthehem realitetit, qenka me i embel
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Dhe ti per te marre hak ma jep voten mua... ps: Eria kot i vjen rrotull Ju know ty dhe Glakut is ok ...se Glak ia prish mendjen prape mi jep mua votat ...
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Dhe ti per te marre hak ma jep voten mua... ps: Eria kot i vjen rrotull