Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393
|
Redi, eshte shume e veshtire te marresh vendim, tradhetia te le nje shije shume te hidhur, e ndjen veten shume te poshteruar, pa vlere. Ne rastin tend, e dashura jote u ndje bosh, dhe gjeti mbeshtetje te dikush qe per momentin e ngushelloi, po me pas e kuptoi qe ai perfitoi prej saj, A e pyete te dashuren, si u ndje me ate "shokun", per sa kohe ishte me te? Po nqs ajo do vazhdonte te ndihej mire me te, a do kishte pune me ndergjejgjen dhe a do mendonte valle per ty?
Une mendoj qe per shkak te mosfunksionimit te marredhenies se re me dike tjeter, ajo papritur kuptoi qe ty te kishte lene ne harrese, nqs ajo do ishte shume e kenaqur me ate cfare po i ndodhte, nuk kishte per te ndjere kurre ndjenjen e fajit.Ndoshta jam shume e ashper ne gjykim, po une do te thoja, qe partneri nuk tradhetohet kurre, nqs vertet e do, sado larg te jete, ti jeton vetem me ndjenjen e mallit, me endrren se kur do te jeni perseri bashke,nuk mund te gjej kurre ngushellim te dikush tjeter nqs sa here marr fryme dhe thith ajer, mendoj per ate qe dashuroj .
Ti Redi, e tradhetove te dashuren sepse ishe larg saj????
Eshte per tu admiruar fakti qe ajo te tregoi vete mbi ate lidhje, une sdo kisha guximin ta beja, per te vetmen arsye sepse e prara sdo te me kuptonte, dhe e dyta nuk do ma falte kurre .
Redi, kjo qe te ka ndodhur ty, me ka ndodhur dhe mua, deri me sot, di qe nuk e kam falur, pavaresisht se jam akoma me ate, po une nuk e harroj dot, dhe dua te te them qe marredhenia pothuaj ka marre fund.
Te njejten gje e kam bere dhe vete , pa u zgjatur fare fare, po te them vetem qe nuk jam penduar, dhe nuk besoj se do pendohem ndonjehere, per sa kohe jam ndjere mire me dike tjeter , nuk me vret ndergjegja. Eshte e drejte ajo qe ka thene dikush me lart, nqs arrijme ne kete pike, duhet te dime te shikojme dhe gabimet te vetja , dhe une mund te them qe kur nuk ndjen me si me pare, per partnerin tend, ka dicka qe calon ne lidhje, atehere je me shume i predispozuar per te tradhetuar.
Eshte shume e komplikuar , nuk ka bir nene ta zbertheje, Tradhetojme se jemi qenie njerezore, sepse biem ne dashuri, sepse nuk i veme dot kufi zemres , sepse duam shume veten tone .
Nga e gjitha kjo qe kam kaluar, do te te them vetem qe : Nje femer kur tradheton, tradheton me shpirt , NUk shkon me dike, just for the fun of it , nuk e di si mund ta them ne shqip, ndersa meshkujt tradhetojne, dhe e dine qe nje dite do kthehen prape te ajo streha e ngrohte e familjes .
Redi, nqs e do, e fal , dhe cdo gje kthehet ne normalitet me kalimin e kohes, ndoshta edhe me mire se me pare.
jam shume kurioze te di se cfare bere