Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > si do te kishe vepruar ti? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
korcarja
Anetar i ri

Regjistruar: 08/01/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 13

Wink

Une them qe dikush tradheton kur dashuri fillon dhe behet monotone, kur fillon e ftohesh ose kur fillojne zenkat. Pastaj ne jemi qenje njerezore dhe tundohemi shpesh dhe shpejt. Une them varet nga personi sa mundet ti rezistoje ketij tundimi. Nuk e di sa per falje duhet marre parasysh sic tha Mjellma PSE ka tradhetuar. PO do te shtoja qe asnje arsye nuk eshte e vlefshme per te shfaqesuar veprimin e bere.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Janar 2003 22:40
korcarja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të korcarja Kliko këtu për të kontaktuar me korcarja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: korcarja Shto korcarja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto korcarja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledari
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

Unhappy

ahhhhhhh

Kur dikush te tradheton a sa gje e keqe qe eshte edhe sa vuan ne jet ne te vertet une nuk di se si do te reagoja ne nje situate te tille sepse mua ne te vertet nuk me ka ndodhur por po te me ndodhi e di qe do te jet nje gje e dhimsshme.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2003 17:25
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juli_ny
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/01/2003
Vendbanimi: ny
Mesazhe: 36

Unhappy

Si do kisha vepruar ...

Kjo pyetje nuk eshte e lehte per tu pergjigjur dhe secili nga ne mendoj se thjesht ka shprehur vetem nje mendim. Por cfare mund te ndodhe ne te vertete nuk mund ta di, dime ose dine. Sidoqofte uroj qe keto gjera te mos i ndodhin asnjerit prej jush. Po te me tredhetonte e dashura, thjesht gjerat do perfundonin me aq dhe secili do ndiqte rrugen e tij. Ne rastin e bashkeshortes apo bashkeshortit do te ishte me ndryshe. Besoj se po te kesh femije per hir te dashurise per ta do ta falnin bashkeshortin ose bashkeshorten. Nese je i sapomartuar, dreqi e mori tani sepse edhe sapo je martuar nuk ka vend per tradheti. Sidoqofte personalish besoj se sdo mund te falja pavaresisht nga situata qe do ndodhesha.

Para se ta mbyll, edhe nje shprehje eshte ne anglisht:

"I will forgive, but I won't forget"

Kaq per kete, kalofshi mire.

Mesazh i vjetër 24 Janar 2003 19:18
juli_ny nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juli_ny Kliko këtu për të kontaktuar me juli_ny (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juli_ny Shto juli_ny në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juli_ny në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sweaty01
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: ne boten e repistave!!(BELGIUM)
Mesazhe: 26

do ja kisha keputur pen*****idioti

you'r NOT

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 01:30
sweaty01 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sweaty01 Kliko këtu për të kontaktuar me sweaty01 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të sweaty01't! Kërko mesazhe të tjera nga: sweaty01 Shto sweaty01 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sweaty01 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Un thjesht do u largoja nga ajo i vrar ne shpir i shkatrruar ne zemer do u largoja me shpetsin e eres.Pas disa vitesh ajo do mendonte qe sikur te kthheshe prap tek un po ather do te ishte shum shum von sepse gjithqka kishte marr fund.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 01:45
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Arsyet mund te jen te shumta qe shpiejne deri te tradhetia.
Temen e kuptova per nje tradheti seksuale,pra nje tradheti qe nuk ka te bej me ndjenjen,thjesht kryerje e nje akti kenaqesie te momentit.
Nese partneri e ben nje gje te till,dua te di arsyen,eshte ne loje ndjenja per tjetrin,apo vetem kenaqesi momentale,nese eshte ne loje ndjenja,nuk do te diskutoja gjate,vetem se do ti deshiroja nje jet te lumtur!,por nese e ka ber vetem si 'kenaqesi momenti' do ta falja!
gabim eshte ateher kur perseritet.
perseritjen e te njejtit gabim nuk do ja falja askujt,as vetes sime...

me respekt unë

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2003 13:24
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
genci-ct
Anetar i ri

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: woodbury-ct
Mesazhe: 5

hej
mua personalisht me ka ndolur dhe te tredhetoj dhe te me tredhetojne

po ne fillim me ka ndollur qe me kane tredhetuar
deri pak caste de ta merja vesh qe me tredhetoi nuk e besoja se ka tredheti ne dashuri.
Po me vone e besova qe paska , dhe fillova e une te tredhetoj
Megjithate ate qe me tredhetoi e dashuroj ende e sot nuk e di pre
mese se dola jashte teme.
Per mendimin tin nuk ka dashuri pa tredheti ....
e te gjithve i ka ndollur JAM I BINDUR
Se nuk eshte thjesht tresheti seksuale
Po e nese te le e dashura per mua tredheti eshte e nese ti e le ate prape tradheti ke bere
NUK KA DASHURI PA TREDHETI
ose nuk ka tradheti vetem per ata qe vazhdojne te jene akoma me te dashuren e pare.....bye bye

Mesazh i vjetër 06 Janar 2004 05:14
genci-ct nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të genci-ct Kliko këtu për të kontaktuar me genci-ct (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: genci-ct Shto genci-ct në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto genci-ct në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

mjere ajo qe me tradheton..

..

Mesazh i vjetër 06 Janar 2004 15:44
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Do zoti nuk ndodh

Do zoti nuk ndodh se po ndodhi nuk besoj se do ta ve ne pune arsyen. Normalisht nuk jam tip me karakter te lehte dhe nese e dashura ime do ta bente nje gje te tille ateher do ti kishte marre parasysh pasojat.Ndoshta asaj sdo ti beja ndonje gje kush e di se cfar po mashkuulin qe do te ishte me te do ta beja qe te mos e njihte as e ema.Edhe ju lutem mos na beni me fiksime me tema te tilla, hajt shnet e pare nga DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 13 Janar 2004 17:58
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
princesha
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 15/04/2003
Vendbanimi: londer
Mesazhe: 40

Cfare do beja??

O zot eshte kollaj te flasesh ,por e veshtire te veprosh. Sic thane dhe me lart varet nga arsyet qe te cojne ne tradhti .Po ta doja shume do doja te mesoja shume arsye perse e ka bere keshtu qe edhe mund ta falja.Nese nuk do ta doja dhe aq shume do largohesha pa e pyetur fare.....

Mesazh i vjetër 16 Janar 2004 14:56
princesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të princesha Kliko këtu për të kontaktuar me princesha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të princesha't! Kërko mesazhe të tjera nga: princesha Shto princesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto princesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > si do te kishe vepruar ti?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar