Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
MaCkA
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/12/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 45

Mjaauu
E eee ...mackat zakonisht i kane jeshilka po do me pelqente ti kisha si te devolliut....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2004 17:58
MaCkA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MaCkA Kliko këtu për të kontaktuar me MaCkA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MaCkA Shto MaCkA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MaCkA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Ah syckat.

I kam midis kafeckes dhe jeshilkes, pra i bie si tip bezhe me duket

Mesazh i vjetër 25 Dhjetor 2004 12:34
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
EndTironci
Tironc per qef

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 8

syt eee jeshil si tgjith shqiptaret e tjeter :p

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2004 00:04
EndTironci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të EndTironci Kliko këtu për të kontaktuar me EndTironci (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: EndTironci Shto EndTironci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto EndTironci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Balbos
Anetar i ri

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: Albania
Mesazhe: 2

syte e mi

syte e mi jane jeshil.ja heq trurin gocave

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2004 16:23
Balbos nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balbos Kliko këtu për të kontaktuar me Balbos (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balbos Shto Balbos në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balbos në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ELba^GurL
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 27/12/2004
Vendbanimi: live from ma house...hmmm....Y ?
Mesazhe: 250

syt e mi jan ngjyr kafe .... te celur dhe ja heq petllen cunave

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 22:50
ELba^GurL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ELba^GurL Kliko këtu për të kontaktuar me ELba^GurL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ELba^GurL't! Kërko mesazhe të tjera nga: ELba^GurL Shto ELba^GurL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ELba^GurL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Sdi cte them jane cike te ngatruara , kur ka diell jeshile e celur , kur eshte shi marin pak nga hiri, kurse kur jam i pire ......................ngjyre tjegulle ..........................syte i kam pike te dobet

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 22:59
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
(matrix)br
Anetar i ri

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: latitant
Mesazhe: 9

Cool

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
syt e mi jan ngjyr kafe .... te celur dhe ja heq petllen cunave

ama me ngjre kafe ja heq petullen ti,dhe aq me teper te celur ahaaa

Mesazh i vjetër 07 Janar 2005 02:18
(matrix)br nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të (matrix)br Kliko këtu për të kontaktuar me (matrix)br (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të (matrix)br't! Kërko mesazhe të tjera nga: (matrix)br Shto (matrix)br në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto (matrix)br në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
xaldox
Anetar i ri

Regjistruar: 05/01/2005
Vendbanimi: latitant
Mesazhe: 3

Cool

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL

a cmte bete corb aman ..............

un ja heq petllen let e let lol mos ti bie direkt ne zemer :p

te lumte atere se vetem me ane te syve mund te arish shum gje
jo te mendojm pastaj te vesh ne pune dhe ((rezervat e tjera))

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 02:22
xaldox nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të xaldox Kliko këtu për të kontaktuar me xaldox (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: xaldox Shto xaldox në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto xaldox në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
blena
Anetar i ri

Regjistruar: 07/01/2005
Vendbanimi: maqedoni
Mesazhe: 1

eh syt e mi;

ngjyra e syve të mi mvaret nga veshja ime.nëqoftëse unë vishem me ngjyra të hapura,syt më bëhen blu-kurse nëse vishem me ngjyra të mbyllura,syt më bëhen jeshil

Mbrëmë më erdhi një mesazh ku flitej pë syt dhe thoshte:E di ti që babai yt është hajdut?Ai ka vajtur në qiell,i ka vjrdhur dy yje hënës dhe i ka vënë në sytë e tu...........
E bukue apo?

Mesazh i vjetër 11 Janar 2005 03:29
blena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të blena Kliko këtu për të kontaktuar me blena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: blena Shto blena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto blena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

un pervete i kam syt ngjyre tulle
po nga ato tullat e reja qe kan dal tani te modhes

kiss kiss

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 23:35
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cfare ngjyre i keni syckat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar