Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Tradheti e Dyfishte Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Redi
Anetar i ri

Regjistruar: 16/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 6

vijon...

Ju flm per mendimet e juaja.

E kuptoj qe nuk eshte nje teme e thjeshte, por shoh qe te gjithe e keni vene veten ne pozicionin tim, pozicion qe nuk do tju uroja te gjendeshit.

Gjithsesi une po vijoj me kete kujtim, sepse shikoj ne pergjigjet e juaja nje respekt per ate qe me ka ndodhur.

Por postoj nje leter te timen, derguar personit qe me lendoi.

Plage Dashurie ...

Fryn sot era dhe kaloi faqe perpara ne ditarin tim. Syte me shkojne rembimthi tek emri yt. Perseri faqja e ditarit u nderrua dhe kaq shpejt nuk e pashe me emrin tend sikur ai te mos kish ekzistuar kurre.
Por ti ekziston, po ti ekziston bashke me historine tone pavaresisht qe as une dhe as ti nuk e dime se cbejme apo nuk po dime se cpo behet me ne. Pa e kuptuar, apo pa dashur, isha zhytur ne shtjelen e syve te tu dhe kisha humbur ne universin brenda tyre pa mundur aspak qe prej andej te dal. Si ndodhi?!

Netet beheshin te gjata kur nuk te shihja, zemra me rihte fort kur te mendoja, rruget dukeshin bosh, po krejt bosh pa ty. Tani dua te pyes veten:
Çkam qene une per ty. Kam frike se shoh te dalin para dy alternativa. Bast i fituar (qe ai djali kishte verene me shoket e tij, qe do arrinte te bente te dashur) apo loje interesante. Mendoj per to dhe me ther ne zemer. Po filloj te qaj. Ndoshta zdo arrij kurre ti sqaroj vetes se cjane keto caste magjike qe sot me duken si skenat e nje filmi te vjeter. Çdo gje me ben te te kujtoj dhe kete e urrej. Pra, urrej kohen qe me sjell keto kujtime... sepse, vuaj. Dhe une u lodha se vuajturi. Vuaja kur me
thoje te dua se isha larg teje dhe tanivuaj qe me tregove tradhetine ndaj meje.
Kaloj kohe me shikimin e treturnga rruga duke menduar pse ky fat i keq mes nesh.
Vuaj vetmine dhe perpiqem ti jap shume kurajo vetes.
S'guxoj te mendoj se te kam humbur. Ditet terheqin zvare njera tjetrendhe kalojne per nje moment para dhimbjes dhe
pastaj zhduken ne skutat e kohes. Dikush po qesh.
Sa deshire kam te qesh edhe une te ndihem i lumtur, sepse kam muaj e muaj qe vajtoj largesine, mallkoj diten qe mora rrugen per ne itali.

Fund!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Janar 2003 15:05
Redi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Redi Kliko këtu për të kontaktuar me Redi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Redi Shto Redi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Redi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledari
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

Unhappy

sa keq

sa keq qe nje histori dashurie perfundoi kshu nese me lejohet te vej edhe une nje poezi ju flm.

MOS E KTHE KOKEN

mos e kthe koken
shiko vetem para
se zemra te thyhet
po shikove mbrapa,

shif vetem para
se ka mrekulli
se sa te shikosh mbrapa
e te shohesh tragjedi,

ndoshta qan
ndoshta permallohesh
po as gje ne ate zemer
nuk sherohet.

ajo eshte e thyer
as gje se sheron
vetem varri i mallkuar
lumturine ja dergon.

buzeqeshja thyhet
syri i perlotur
trup i shkateruar
nje shpirt i plagosur

nje dor e pa levizur
ca buze te ngrira
nje pike loti te bie
ato jane te shkrira

lot nuk ka ne sy
jane mbaruar me kohe
as zoti nuk qan tani
mbushi syt me lot

sa gje e kot
sa gje e mallkuar
edhe Zoti vet mu me
ka harruar.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2003 16:47
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
EsSsTeLa
Anetar i ri

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: italy
Mesazhe: 1

me vika vertet keq per dashurine tende te humbur Redi!
Sa keq!!!
Po te kiss te faqja( si ngushellim)!Bye bye

Mesazh i vjetër 28 Janar 2003 18:40
EsSsTeLa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të EsSsTeLa Kliko këtu për të kontaktuar me EsSsTeLa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: EsSsTeLa Shto EsSsTeLa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto EsSsTeLa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledari
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

Talking

hehe

Essstela eheheeeeeeeee rrushoooooooo mir po te shof une ty mir si kokrra e molles marshalla

Mesazh i vjetër 28 Janar 2003 19:31
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juli_ny
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/01/2003
Vendbanimi: ny
Mesazhe: 36

Thumbs up

Redi gjithcka do kaloje

Redi me vjen keq per te dashuren qe ke humbur, por ky eshte realiteti i kesaj jete. Eshte shume e veshtire per momentin por koha ndryshon gjithcka dhe une personalisht te uroj suksese ne jete dhe ne dashuri. Mendoj qe per momentin nuk te behet te lidhesh me ndonje vajze, eshte me se normale, por besome mua gjerat do te ndryshojne, dhe kur te ndryshojne, do kujtosh fjalet e mia dhe forumin ketu e ndoshta do kthehesh serish te na thush dy fjale.

Gjithe te mirat ne jete Redi.

so long

P.S. Sa per vendimin qe more, me duket me se i drejte. Ne dashurine e vertete nuk ka vend per tradheti.

Mesazh i vjetër 28 Janar 2003 19:37
juli_ny nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juli_ny Kliko këtu për të kontaktuar me juli_ny (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juli_ny Shto juli_ny në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juli_ny në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
korcarja
Anetar i ri

Regjistruar: 08/01/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 13

Angry

Nuk e dija qe djemte vuanin kaq shume dhe ishin kaq romantike. Redi besome qe koha i sheron plaget dhe ke per tu ndjere me mire. Eshte e veshtire tradhetia e kuptoj po mos e ler tete mposhti me merzi apo te te heqe deshiren per te jetuar i lumtur or eshte te takosh dike tjeter. Medo se jeta eshte shume e shkurter dhe asnjeri nuk e di se kur do te na shuhet qiriri i jetes. Prandaj nje keshille lere menjane tradhetine e merzitjen and go out there and have fun. Duaje me shume veten.
Take care

Mesazh i vjetër 29 Janar 2003 03:07
korcarja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të korcarja Kliko këtu për të kontaktuar me korcarja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: korcarja Shto korcarja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto korcarja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Esstela avash ti me ato Kisset se na bohen xheloze pastaj shoket e rinj

Lere Redin te hedhe lotet e tij te nxehte mbi letren e lamtumires. Ka mjaft halle ndaj mos ia thyej edhe ti zemren, pasi embelsia ne raste te tilla kthehet shume e hidhur per personin qe vuan, dhe nuk mendoj se zgjidhen me Kisse keto halle.

Mesazh i vjetër 29 Janar 2003 03:57
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
denisa
Anetar i ri

Regjistruar: 29/01/2003
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 14

Redi askujt nuk i vjen mire kur mbaron nje lidhje,
as kur degjon per tjeret,une per vete sdo ja uroja njeriu,por jam plotesisht e bindur qe ne kete rast ishte e vetmja zgjidhje.Mund te analizosh sa te duash,me nete te tera ,por nuk do arrish kurre te fshish inatin dhe dhimbjen.
Doja edhe te thoja qe largesia nuk ka se si te behet kurre shkak per te tradhetuar,nqs vertet e do nje njeri.Kete e them sepse e kam provuar,dhe per asnje moment skam menduar se ndonje tjeter do te me donte njesoj.
Nqs ndjen kaq shume nevojen e njeriut qe do,si mund te arrish ta krahasosh me nje dosido e te arrish te ngushellohesh nga ai??Ai qe thua qe do eshte mbi cdo njeri tjeter dhe pike!

Mesazh i vjetër 29 Janar 2003 15:21
denisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të denisa Kliko këtu për të kontaktuar me denisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: denisa Shto denisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto denisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledi
duke par Detroit-PISTONS

Regjistruar: 31/01/2003
Vendbanimi: Detroit
Mesazhe: 15

Eshte e vertet qe ka shume qe vuajn nje ndarje qe erdhi si rrjedhoj e nje tradhetie.
N.q.s dikush te do nuk te tradheton,apo te tradheton sepse mendon se nuk do e maresh vesh.
Nje qe te do nuk te tradheton as per nje gje ne bote.

Mua me vjen vertet keq per ty Redi dhe per te gjithe ata qe vuajn nje dashuri te humbur.Eshte nje gje qe te ndjek tere jeten,sepse gjithmon i ben pyetjen vetes se PSE ndodhi dhe kjo te shkaterron me shume.
Une te uroi fat ne jete dhe ishalla zoti te ndihmofte ta kalosh kete situat.

Me respekt Bledi

Mother Teresa
If you judge people, you have no time to love them.

Mesazh i vjetër 31 Janar 2003 11:58
Bledi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledi Shto Bledi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Irfani
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 22/01/2003
Vendbanimi: Itali.R[]më
Mesazhe: 107

Smile

Redi

Eshte dicka qe prek te gjithe rinine shqiptare qe vazhdojne studim jashte shtetit,eshte e veshtire kur ndjen qe te kane tradhetuar.Kjo gje ndohet ne te gjithe shoqerine shqiptare dhe ne gjithe boten.Redi eshte me vertete per te ardhur keq ngushellimet e mia dhe kam mendimin qe jeta jote do te jete akoma edhe me e bukur e me shume kuptim,pamvaresisht nga kjo pervoje qe ke kaluar.Me aq sa te njof dhe per pak raste qe kam patur mundesi te takoje une te uroje suksese ne jeten tende.
Suksese fat dhe lumturi ne jeten tende.

LOVE is wonderful but I think it is much more than that

Mesazh i vjetër 19 Shkurt 2003 20:59
Irfani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Irfani Kliko këtu për të kontaktuar me Irfani (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Irfani't! Kërko mesazhe të tjera nga: Irfani Shto Irfani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Irfani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Tradheti e Dyfishte

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar