Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Mesazhe Romantike Per Te Dashuruarit Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledari
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

Mesazhe Romantike Per Te Dashuruarit

Mesazhe Romantike Per Te Dashuruarit

1. Nje dite, hena me tha: Nese, ai te ben te vuash, lere! Nuk i meriton lotet e tu! Dhe une iu pergjigja: "Ti do mundeshe dot ta lije qiellin tend te dashur"?

2. Kur te filloje shiu, dil perjashta dhe leri te te lagin pikat qe bien nga qielli...Jane puthjet e Dashurise, qe prej shume kohesh kam dashur te t'i fal!

3. Kam aftesine qe te enderroj me sy hapur, nuk kam kufizime ne realizimin e asaj qe imagjinoj mendja ime dhe jam shume i sigurte po te te them se deshira ime e vetme JE TI!

4. 5 petale formojne nje lule, 5 gishta formojne nje dore, 5 shkronja formojne TE DUA!

5. Ti je reja e nates qe endet ne qiellin e endrrave te mia. Une pikturoj e te modeloj me endrrat e mia te dashurise.

6. Me dashuro, me nje dashuri te zjarrte si deshira per te jetuar e per te vdekur; me dashuro me nje dashuri te embel si lenda qe nderton endrrat: eshte gjithcka qe kerkoj ti!

7. Te dua, pa ditur si, kur dhe nga! Te dua pa paragjykime dhe mendjemadhesi. Keshtu te dua, sepse nuk mundem te te dua ndryshe!

8. Te dua, por po e them me ze te ulet, sepse ulerimat i merr era dhe zhduken. Te dua shume shpirt!

9. Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

10. Eshte e vertete qe nuk dime se c'kemi, para se ta humbasim, por eshte gjithashtue vertete qe nuk dinim se cfare na mungonte para se ta kishim.

11. Do doja te isha lot qe te lindja nga syte e tu, te jetoja mbi buzet e tua e te vdisja prape aty. Te dua!

12. Mjaftoi vetem nje cast per te te njohur, por nuk do te mjaftonte nje jete per te harruar ate cast.

13. Te dashuroj si i marre, o cmenduria ime e pare!

ME RRESPEKT

BLEDARI

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 13 Mars 2003 15:24
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juliana
Anetar i ri

Regjistruar: 05/03/2003
Vendbanimi: durres
Mesazhe: 15

Exclamation

hi

shume te bukura theniet.

Mesazh i vjetr 13 Mars 2003 15:53
juliana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juliana Kliko këtu për të kontaktuar me juliana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juliana Shto juliana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juliana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Unhappy

I dont wanna cry a tear for you
so forgive me if I do...

Mesazh i vjetr 13 Mars 2003 19:43
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unkas
Anetar i ri

Regjistruar: 30/12/2002
Vendbanimi: londer
Mesazhe: 21

per gocat me sy te bukur

O GOCA E DI TI QE BABAI YT ESHTE HAJDUT!
KA VAJTUR NE QIELL,I KA VJEDHUR DY YJE HENES DHE I KA VENE NE SYTE E TU. unkas love you

Mesazh i vjetr 22 Mars 2003 00:55
unkas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unkas Kliko këtu për të kontaktuar me unkas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unkas Shto unkas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unkas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zeshkania
Studente.

Regjistruar: 12/04/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 74

Mesazhet romantike ishin vertet romantike. Po shkruaj edhe une dicka

Te dua pa mase
te dua pa dallim
te dua me fort
se sa shpirtin tim.
* * *
Kur ti je prane ne jemi tre
une, ti dhe dshuria.
Kur ti largohesh ngelemi serisht tre
une, imazhi yt dhe vetmia.
* * *

E bukur eshte ajo qe ka nje shpirt te bukur.
* * *

E bukur nga larg, por larg nga bukuria.
* * *

Kur dikush te do mos shiko se sa, por shiko se si...
* * *
Shpresoj qe tu pelqejne dhe te kene kuptim.

gjithmone ne mendje e zemer do te te mbaj

Mesazh i vjetr 16 Maj 2003 01:06
Zeshkania nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zeshkania Kërko mesazhe të tjera nga: Zeshkania Shto Zeshkania në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zeshkania në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erla
Anetar i ri

Regjistruar: 05/03/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 15

shume te bukura ato theniet me ate raste po them dhe une nje thenie per dashurine.

ne betejen e dashurise
askush s`eshte i lenduar
pervec atyre qe duhen.

Mesazh i vjetr 18 Mars 2004 16:02
erla nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erla Kliko këtu për të kontaktuar me erla (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erla Shto erla në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erla në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Cliché tipike

Mesazh i vjetr 18 Mars 2004 21:02
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alinos
naughty by nature

Regjistruar: 18/01/2004
Vendbanimi: vendi i paradokseve
Mesazhe: 28

nese dashuria eshte kliche, do te doja te isha brenda saj...

Mesazh i vjetr 17 Maj 2004 02:56
alinos nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alinos Kliko këtu për të kontaktuar me alinos (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të alinos't! Kërko mesazhe të tjera nga: alinos Shto alinos në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alinos në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha alinos
nese dashuria eshte kliche, do te doja te isha brenda saj...

Nese llogjika egsiston atehere do doja qe ta posedonin te gjithe!
(SPJEGIM:behej fjale per shprehjet mesiper dhe jo per dashurine)

Mesazh i vjetr 17 Maj 2004 20:48
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Cliché tipike

Yes amor alucious, you are right, they are just stereotypes but these cliches turn alive when you fall in love...
You can read a love poem withouth being in love and you will say: Waw that was beautiful!!!, the most beautiful thing I have ever heard!!!… but the diference is that when you read a love poem and you are in love, then you will be speechless… your heart will stop for a moment and you will feel that that poet talked directly to your soul. Saying “I love you” is another cliché, even I think the biggest one, but when you really feel it, there is no any other word that can express what you are feeling, just an “I love you”, anything else; and when you love that person too, you will feel that you die when he tells you “I love you”…

So see how efective can be a cliché

Mesazh i vjetr 17 Maj 2004 22:39
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Mesazhe Romantike Per Te Dashuruarit

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar