Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Kam te drejte apo jane gjeneralizime?Gjithnje relativisht flasim,njoh boten qe me rrethon,jo te gjitha
Marr si shembull vlonjatet se jane nga qyteti i Iq,fundja te gjitha femrat si te tilla mund te mbajne thonjte si te duan,dhe keshillat vijne nga gjyshe e halla,jo vetem nga bashkemoshatare.Kjo per te te thene qe disa gjera qe i perkasin botes se femres nje mashkull nuk mund t'i kritikoje.

Ke te drejte kur thua qe nje femer qe qendron 24 ore brenda nuk mundet te vleresohet me shume nga i shoqi. Ben gjeneralizime kur thua qe te "me gjej nje vlonjate qe s'ka thonj te gjate dhe unaza ne vende personale". Ta them une me siguri qe shume vajza qe s'mbajne as thonje te gjate dhe as unaza ne ato vende.
Persa i perket vajzave te kene te drejte per te mbajtur c'te duan, per kete ke te drejte , por perse pikerisht u drejtohesh vajzave te qytetit te IQ? Ai nuk po fliste ne vecanti per vajzat e qytetit te tij. Ai foli per te gjitha vajzat.
Nejse duke shkuar shpesh here ne Vlore dhe e rrethuar nga shume bashkemoshatare dhe familje, qe mos te bej dhe une gjeneralizime, po shprehem me siguri qe shumica e vajzave qe takova ne vlore ishin shume te thjeshta dhe pa keto "zbukurimet " fallco qe thame me lart.
Persa i perket unazave ne vendet personale , per ato nuk di, por do ja le ne dorezim ALDO, se ai me duket si shume i "zoti" per ti zbuluar.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2008 20:49
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Persa i perket unazave ne vendet personale , per ato nuk di, por do ja le ne dorezim ALDO, se ai me duket si shume i "zoti" per ti zbuluar.

flm donika x misionin qe me ngarkove

me gjith respektin qe kam x brisede nje gabim e beri qe permendi vetem vlonjatet. un nuk jam vlonjat. po nuk besoj qe esht korrekte nga te gjith ne kur japim mendimet tona personale duke theksuar "nje vend" o kur i fusim te ter ne nje thes.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2008 22:24
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

flm donika x misionin qe me ngarkove

me gjith respektin qe kam x brisede nje gabim e beri qe permendi vetem vlonjatet. un nuk jam vlonjat. po nuk besoj qe esht korrekte nga te gjith ne kur japim mendimet tona personale duke theksuar "nje vend" o kur i fusim te ter ne nje thes.

.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2008 22:48
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Persa i perket vajzave te kene te drejte per te mbajtur c'te duan, per kete ke te drejte , por perse pikerisht u drejtohesh vajzave te qytetit te IQ? Ai nuk po fliste ne vecanti per vajzat e qytetit te tij. Ai foli per te gjitha vajzat.
Nejse duke shkuar shpesh here ne Vlore dhe e rrethuar nga shume bashkemoshatare dhe familje, qe mos te bej dhe une gjeneralizime, po shprehem me siguri qe shumica e vajzave qe takova ne vlore ishin shume te thjeshta dhe pa keto "zbukurimet " fallco qe thame me lart.

U permenden thonj te gjate e makiazhe(ju lutem per piercing ne vende personale s'kam folur ndonjehere sepse do ishte e tepert edhe per nje perendimor doc) si dicka deri diku te papranueshme e qe nje vajze E MIRE nuk duhet te kete etj etj sikur s'jane pare me pare,duke u nisur nga gocat e qytetit te lindjes,shqiptaret te lyera e te mbajtura me raste me teper se ato qe sheh rrotull ne vendin ku banon.Per kete permenda vlonjatet,s'kam asgje kunder.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2008 23:01
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Se me kujtove vajzat e MIRA ............. dhe me lindi pyetja ...... po nje vajze qe ben "Breast enlargment/augmentation" quhet vajze e MIRE????????????

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2008 00:11
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Se me kujtove vajzat e MIRA ............. dhe me lindi pyetja ...... po nje vajze qe ben "Breast enlargment/augmentation" quhet vajze e MIRE????????????

NQS ti paguan per to Turli, quhet qe cke me te ! .
Me kenaqe. .

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2008 00:23
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Po mire kshu se keni ngel beqar dhe sna merr me njeri , a ka ndonje 17 vjec e 11 muaj per mua se dua te martohem me mbleseri .E kam vendos , jo po e kam vendos se lun as topi.

erdha grua erdha.Po iki se po therret gruja.
Ps:Kete e kam marre me dashni po nuk eshte gja

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2008 00:26
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha mio Mondo
Po kush te tha zoterote, vajzat duhet te kene patjeter thonjete e gjate apo unaza e pircingje neper trup.
Pika po pse ore kaq frike i keni femrat ju saqe as koken nuk duhet ta nxjerrin jashte nga shtepia. Hajde ajdeee mentalitet njerez me pamje europiane e brendesi aziatike nga ata poshte stepave.

Epo nuk thote kote populli yne kur s'ke pulene, do hash sorren.
Varet nga shijet se ke quane ti pule dhe une sorre apo laraske.

Zonjushe qe ke eksperience te madhe me 16 mesazhe e ke kaluar cakun me mua,megjithate po ta fale mendjelehtesine tende.Mua nuk me ka hije te debatoje ashper me ju.Po qe se te ecen te vafte mbare,por dije edhe kete une jam me i perparuar edhe se yt ate,por ne lirine e madhe personale,duhen respektuar edhe disa ligje te pashkruara te shoqerise. Kembet duhen shtrire sa te gjat e ke jorganin.
Une jam kunder mendimeve te tua se si duhet te jete paraqitja e nje gruaje qe eshte bere nene.
Brisi une kam pare femra skandal,por edhe shume te rregullta dhe nuk me bene pershtypje,sepse sejcili ka jeten e tij private.Edhe nqse do te doja te ndryshoja boten femerore kush jam une?Askushi eshte pergjigja.Ky diskutim eshte midis shqiptaresh.
Me ka keqkuptuar vajza.Nje femer qe di te mbahet tregon rregullsi.Paraqitja e jashtme, e shoqeruar me ide te qarta per jeten,familjen dhe shoqerine e bene nje femer te jete nje krijese e bukur dhe delikate e qe meriton perkujdesje.Bukuria fizike eshte nje zero,nqse nuk shoqerohet me veti e vyrtyte te vlefshme.Ne Shqiperi vetem nje 5% e grave te bisnesmenve i kane kushtet per te mbajtur thonje te gjate e ti perkushtohen paraqitjes estetike,ndersa te tjerat jo.Ato duhet te shkojne ne pune,te gatuajne,te lajne e plot detyrime qe ka nje familje.Cfare do te ndodhte nqse e zonja e shtepise do te bente gjithe diten make-up,,te mbante thonje artificial,te rrinte ne maje te takave,te shihte telenovela e shtepia te ishte rremuje?Besoj se duhej t'i bente hysmeqari kur te kthehej nga puna.Po ato vajza,gra e nena qe jane ne emigracion,te cilat bejne punet me te veshtira me ndonje perjashtim te rralle a do te kishin mundesi per ekstra thonje e pircingje? Le te dale dikush qe te na vertetoje te kunderten.Edhe ime shoqe mbahet shume mire,vishet bukur dhe ne raste te vecanta shkon dhe rregullohet per evenimentin ku do te shkojme.Une nuk kam ndonjekundershtim per kete.Thonje te gjate nuk mban dot,sepse edhe po te doje nuk mundet,sepse do te gatuaje per familjen.Ajo eshte nene e tre femijve.Sigurisht si cdo femer i lyen thonjte,ndersa une kur ndjeje eren e dyluemntit largohem sa me larg.
Dikush mund te jete rast special. Mund te jete studente e nuk ka proekupime familjare e per kete cdo gje eshte ne rregull.Ka disa te tjera qe babai i tyre ose nena mund te jete nga ata bisnesment e ''ndershem'' shqiptare,mund te jete nje nga ata hajdutet e korruptuar qe ka vjedhur pare me thes nga djersa e shoqerise,sepse ka patur nje karrige pushteti,mund te jete trafikant droge e femrash etj e nuk e ka problem qe ta mbaje cupen si vajza e Huan Karlosit.Nuk i perjashtoj edhe kete mundesi.Nje tip i till mund te jete edhe puntore sexi e keshtu ja do puna.

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2008 17:15
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
girl22
korcarke

Regjistruar: 11/01/2008
Vendbanimi: NY
Mesazhe: 64

Citim:
Po citoj ato që tha turll

po cfar te keqe ka more turli
nese nje femer do te permisoje
pamjen e jashtme ska te beje me karakterin dhe katigorine e njeriut te mire/keq

pasaj ne kete BOTE qe jetojme UNE MENDOJ

QE KOHE qe ka ardhur i vemi shume rendesi 'pamjes te jashtme"

----pelqejme me sy dhe shume ralle ne karakater---fillimisht

drejt ...

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2009 23:58
girl22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të girl22 Kliko këtu për të kontaktuar me girl22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: girl22 Shto girl22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto girl22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
girl22
korcarke

Regjistruar: 11/01/2008
Vendbanimi: NY
Mesazhe: 64

Re: Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.

Citim:
Po citoj ato që tha lornida
Pershendetje ty qe po e lexon kete shkrim.

Pavaresisht se vitet kane kaluar dhe koha ne te cilen ne jetojme eshte ndryshe , ne nuk po u shmangemi mendesive te shume koheve me perpara.

Akoma sot ,ne shekullin e 21-te ,prinder te vertequajtur te pergjegjeshem japin aprovimin per martesen e bijave te tyre.Keto vajza ne te njejten kohe jane edhe minorene edhe bashkeshorte.
Ne fakt ajo qe une do te deshiroja eshte te dija mendimin tuaj ne lidhje me kete teme.Do jem duke mirepritur cdonjerin nga opinionet tuaja.Faleminderit.

JETJOJ NE SHBA DHE E KONSIDEROJ VETEN SHUM ME FAT PER SHAKAK SE JETOTJ NE NJE KULTURE TJETER EDHE PSE MUNDOHEM TE MOS HAROJ INDENTITEN TIME SHQIPAT ASHTU EDHE TRADITAT, KAM SHUM "LIRI" (TE TEPER HAHAHA..) TE VENDOZ PER JETEN TIME QOFTE DHE PER MARTESA QE FLITET TE KJO TEME.

MIRPO NUK MUND TE THEM SE JAM KUNDRA KESAJ TRADITE QE PRINDERIT NE SHQIPERI FEJOJNE FEMIJET E TYRE NEN MOSHE PER ARSYJE TE SHUME--1. NUK JUA A DI GJENDJEN EKONOMIKE TE TYRE. 2. TIPI I FEMRES (I.E. SHUME FEMRA NEN MOSHA JANE SHUME TE PJEKURA PER MOSHEN QE KANE)
3. TE TJERA ARSYJE FAMILJARE

POR EDHE KETU NE SHBA ka pasur raste qe prinderi i ka fejur qe 16 vjet pa deshire te tyre, dhe jam dakord ne nje pike sepse per veten time kur njeriu eshte 16 vjet detyre te pare ka shkollen dhe jo nje ngarkese tjere si martesa, POR smund te them qe ka raste qe femra ...............eshte dakord, se pasaj ne fund te fundid ME ZORR NUK TE MARTOEN NJERI.....

mund te thuash se genjehen nga prinderit ,,,ose ka raste qe prinderit kane pretendime te tjera per ato dhe athere eshte gje tjeter

gabim eshte....po sikushdo flet sic ka pejetur dhe nuk besoj se ky teme i pergjgigjes me mire ose keq...

Modifikuar nga girl22 datë 03/10/2009 ora 00:12

Mesazh i vjetër 03 Tetor 2009 00:05
girl22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të girl22 Kliko këtu për të kontaktuar me girl22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: girl22 Shto girl22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto girl22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar