Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > C'mendoni per Facebook?
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

Mos ndoshta s'jam femer aq sa duhet qe nuk mendoj qe dicka e riparueshme si fotoja ne fb te mos jete burim pakenaqesish. Hmm, se di.

Me beri te qesh kjo.

Kurse une per veten e ime nuk e kam problem fare se si kam dalur ne foto. Madje une e kam per zakon t'i hedh edhe ato qe kam dal keq, e shemtute ( edhe pse nuk bo vaki te dal shemtute:p). Foto gallate hesapi dhe do me dukej dicka budallacke te me mbeste hatri per nje foto ne fcb....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 06:33
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:

Prape s'kuptoj. Mua s'do me ngelte hatri nese dikush me ka kerkuar te heq fotografine kur ata kane dale keq (ka ndodhur). Edhe qejfi s'me kane ngelur kur s'me ka pelqyer vetja dhe i kam thene dikujt te me heqe nga fotoja (edhe kjo ka ndodhur, pa prishje qejfi).
Mos ndoshta s'jam femer aq sa duhet qe nuk mendoj qe dicka e riparueshme si fotoja ne fb te mos jete burim pakenaqesish. Hmm, se di.

E di qe eshte budallallek te zihesh per dicka te tille, por ja qe ndodh. E mira eshte te mos publikosh foto te shoqes pa komunikuar me pare me te. Eshte shkelje privacie. Shoqeria e saj, nuk eshte patjeter e imja. Cu pa qe ne kilkojme te opsionet e bllokimit te profilit tone nga te tjeret? Do na ndodh si puna e asaj mesueses qe e hoqen nga puna se i kishin publikuar foton ''jo te pershtatshme'' ne fb.
Jeni te vogla ju goca, te pa martuara. Na e do puna te jemi cik me te rezervuara ne te martuarave. Jo se na ngelet qejfi ne, por te tjereve qe kemi ...perreth.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 06:44
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:

Mos ndoshta s'jam femer aq sa duhet

Po te vesh foton tek seksioni perkates ......... ta jap une pergjigjen ..................... :aha :aha :aha

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 17:36
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

...S'me pelqen te vendos foto ne fc...me duket sikur cdo vlersim qe behet, do behet rreth nje foto-je...nuk shikoj asgje konstructive...vetem si diçka per te mbajtur veten me gajret...ku ka me mire se anonimiteti...shtohet kureshtja gjithmon e me shume.

Me ka ndodhur qe shume 'admirusa' te mos thone asgje tjeter, vetem amon ke ndonje foto...

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 18:22
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kiss-kiss
Anetar i ri

Regjistruar: 08/02/2009
Vendbanimi: United States of Africa
Mesazhe: 27

s`ka koh Limi per tmor frym, por per fb t`laj e t`thaj e kom kalu mijshin e dathnoreve :aha :aha

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 20:24
kiss-kiss nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kiss-kiss Kliko këtu për të kontaktuar me kiss-kiss (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kiss-kiss't! Kërko mesazhe të tjera nga: kiss-kiss Shto kiss-kiss në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kiss-kiss në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Noo, ku ju ngelet qejfi ju mi motra. Ju jeni engjuj t'ran prej qiillit.

Prandaj zgjidhni ku te jene avataret ma sexy.

Ca jane te bukura se i ka ba nana, e ca te tjera bajn se jan.

Cecilia amon i foto pash zotin.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 20:31
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Cecilia amon i foto pash zotin.

Me erdhe ne shteg

Po cfare ndryshon midis "meje" e "teje" nqs ti ose 'ju' me shikoni?!

Pastaj tek e fundit paraqitja se ben njeriun. Mendimi im ky.

P.s: Nuk dua te them me kete se jam e 'shemtuar' por te kunderten, qe do te thote, kur me shohin s'pushojne komplimentat dhe me bezdisin aq shume sa s'di cfare t'u besoj...ti besoj se me afrohen nga bukuria apo per njeriun...Une per veten time kur flas me dike flas sepse me ka pelqyer shpirti i njeriut edhe me i shemtuari i botes te jete.

Dua mendimet tuaja mbi kte sujet...

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 20:48
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Po atehere pse ke vene ate gocen e bukur te avatari facebookut??????????????????

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 22:19
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

kati esht yll mo do ju bien dhembet !

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 22:38
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Ti lezhjani pse nuk ve foton tende kek avatari si te facebook-u? Ne njesoj te kemi pare.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2010 22:45
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > C'mendoni per Facebook?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar