Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857
|
Citim: Po citoj ato që tha robert
Sa djal i mire mor aman! 4 vrasje beri menjehere, pervec nja dy qe i kish bere me pare dhe nja 5 te tjera kur te dali prape. Por un e kam hallin tek nje kriminel tjeter, qe kish vjedhur 5 mij lek te vjetra energji elektrike; ky po, ky ka per tu kalbur ne burg, se e meriton! Por jo ai i shkreti,Xhuvani, qe vetem se mban pistoleten ne xhep dhe e ve nganjehere ne perdorim qe te mos ndryshket!
OZot! As Zot nuk paska me duket, ashtu sic nuk ka as ligj!
Po mos u beni qesharake o njerez!!!
Perse i krahasoni ose me sakte, i barazvleresoni dy fenomene te ndryshme?!
Keni llogjike apo e beni te nisur nga pasioni i urrejtjes qe keni per cdo gje qe ben kjo qeveri?!
Ai vrasesi do te marre (shpresoj) denimin qe i takon nje vrasesi te tille, kurse vjedhesi i energjise do te marre denimin qe i takon nje vjedhesi.
A eshte e drejte qe qeveria kap hajdutet e energjise dhe i burgos? Ne parim po por, mund te diskutohet rruga qe duhet te kishte ndjekur deri ne arrestim ku, edhe une nuk jam dakort me kete forme qe po ndjek. Me e pakta i duhej bere popullit nje para/lajmerim ku ti lihej kohe pershembull nje mujor ku njerzit te kishin kohe te paguanin detyrimet e prapambetura dhe prerjen e lidhjeve te paligjshme pastaj, te vepronte.
Une nuk e quaj te ndershem veprimin-urdherin e qeverise dhe zbatimin gati mbrenda 24 oreve KUR, ne nje kohe, jane po keta Politikane qe per 24 vjet lejuan vjedhjen ne mase duke mbyllur syte per perfitime votash. Jane keto Politikane qe kane lejua e stimuluar Anarshine: Sali Krimineli te pakten per tete vjet por dhe Edi Rama si opozitare!
Une i bej pyetjen Edi Rames: Kur ishe ti kryetar Bashkie a nuk vidhte populli me sa mundte energji? Cfare bere ti si kryetar Bashkie? Perse nuk bere ti atehere te pakten ne Tirane kete reprezalje? Kompetencat i kishe per Tiranen? Sic rrezoji godinat-kioskat ashtu dhe te prente kabllot qe veren neper rruget e Shqiperise-turp! Per te bere kete nuk dubet te ishje Kryminister.
Pra, per rastin qe po flitet dhe krahasimet qe behen per mua jane idiotsi.
Te dy(vrasesi dhe hajduti), per mua, jane Kriminela, Kriminela ne llojin e tyre-aktit te tyre.
Ju sikur jetoni ne Hene dhe jo ne bote ku te shikoni vendime gjykatash-gjyqtaresh!
Ketu/ketej ne Boten me demokraci te zhvilluar e gjykata te pavarura, jane "denuar" perdhenuesit e femijve qe dhe i kane vrare thjeshte me disa vjet qendrim ne Psiqiatri dhe pastaj kane dale dhe kane kryer perseri veprime makabre!
Kush ia dha ate denim, gjykata dhe puna e Avokatit te tije mbrojtes!
Sigurisht qe populli cuditet nga vendime te tilla gjykagash por, ja qe e permban ligji dhe, sigurisht qe populli i kerkon qeverise te forcoje lignet por nuk thone-kerkojne te ike qeveria!
Ne Shqiperi i shkatorroji Sali Krimineli gjykatat duke mbjelle korrupsionin ne cdo qelize dhe, tani per nje vit qeverisje te ketyre te tjereve kerkoni qe drejtesia te vihet ne binare, te zhduket korrupsioni nepermjet te cilit nuk denohen vrasesit dhe hajdutet sa duhet!!!
Peree beheni kaq hipokrite!?
|