Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Ncuq,do mbetet mes nesh Hudhe njehere prit te vej familjen ne gjume se do me hudhin nga dritarja me duket
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte Ncuq,do mbetet mes nesh Hudhe njehere
Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Si te ja bej qejfin bjondes, s`e di!
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Nė bankat e shkollės. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA prit te vej familjen ne gjume se do me hudhin nga dritarja me duket Boh, sa e rrezikshme do me von ropt ne gjume pastaj me bo gili-vili Jepi valium
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA prit te vej familjen ne gjume se do me hudhin nga dritarja me duket
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA prit te vej familjen ne gjume se do me hudhin nga dritarja me duket Pres une pres
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Jepi valium qyqa pse mi kalamonit do i jap valium une amorja e modhe ka ik jam une dhe babysiter (mashkull)
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Jepi valium
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA qyqa pse mi kalamonit do i jap valium une amorja e modhe ka ik jam une dhe babysiter (mashkull) Hahahaha.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA qyqa pse mi kalamonit do i jap valium une amorja e modhe ka ik jam une dhe babysiter (mashkull)
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA qyqa pse mi kalamonit do i jap valium une amorja e modhe ka ik jam une dhe babysiter (mashkull) O te vdes une (puthe per mua)
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA qyqa pse mi kalamonit do i jap valium une Jo mi, valiumin ta ruash per kalamonin e madh(burrin).
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA qyqa pse mi kalamonit do i jap valium une
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Citim:Po citoj ato që tha cecilia O te vdes une Lar qofte
Citim:Po citoj ato që tha cecilia O te vdes une
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10644
Citim:Po citoj ato që tha cecilia O te vdes une (puthe per mua) Pyete kshu jashte radhe..KE te puthi bjondja...kalamonin apo babysitterin ?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia O te vdes une (puthe per mua)