Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikė & Programim > Pyetje - Pergjigje
Gjithsej 16 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mėparshme   Tema Tjetėr
Autori
Titulli Hap njė temė tė re    Pėrgjigju brenda kėsaj teme
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Pyetje - Pergjigje

Pershendetje.
Po hap nje teme qe te permbledhe pyetje te ndryshme mbi funksionimin e pc e gjithcka ka te beje me kete fushe.


Kam nje pyetje!
A e ngadaleson pc-ne perdorimi i dy browsers te ndryshem njekohesisht?Si prsh Firefox dhe Explorer.Flm.

__________________
I had seven faces,Thought I knew which one to wear...

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 02 Gusht 2009 17:47
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė briseide Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kėrko mesazhe tė tjera nga: briseide Shto briseide nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto briseide nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings ėshtė moderator/e nė kėtė nėn-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1555

PC e sotshem jo, sepse kane memorje dhe fuqi procesuese mjaftueshem per te perballuar 2 browsera si ne hard disk edhe ne RAM.

Sidoqofte, per nje njeri te fiksuar, sigurisht qe do kishte nje fije diference pasi c'do browser, sa me shume ta perdoresh aq me shume mbeturina krijon ne PC. Por nga ana tjeter, s'mund te thuash qe nje browser eshte 100% compatible prandaj dhe detyrimisht i mbajme dhe IE dhe FF dhe Chrome. Disa perdorin dhe Opera dhe Safari por une i permbahem tre te parave kryesisht Chromit.

__________________
I'm a Creationist, I believe man created God.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 03 Gusht 2009 20:46
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Lord_Of_The_Strings Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale tė Lord_Of_The_Strings't! Kėrko mesazhe tė tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Lord_Of_The_Strings nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

1-Pas nje azhornimi qe i bera antivirusit G-data tek pc qe e perdor edhe si sever, kompjuteri ne fjale nuk me hapte explorerin, per faj te firewall.
Ndersa kompjuteri tjeter qe merr internetin nga ky funksiononte per bukuri.
Pas disa provave me firewall te windows e te gdata arrita ne perfundimin e fshirjes se antivirusit, ashtu bera dhe perfundimi asgje sepse kompjuteri vazhdonte te mos me hapte faqet e internetit edhe pse psh ne forum me jepte sikurse isha ne linje e une ne fakt nuk isha, msn funksiononte per bukuri. pyetja eshte a mund ta perdor me ate antivirus nqs jo e do ndonjeri nga ju se eshte i vlefshem deri ne janar.
U detyrova te formatoja pc dhe te nis çdo gje nga e para.
2- kam konstatuar se skeda video ATI nuk funksionon mire pasi hap me veshtiresi shume website, kompjutri tjeter i hap me shpejt ka ndonje problem mos ta instaloj.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 04 Gusht 2009 19:51
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Piktor Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kėrko mesazhe tė tjera nga: Piktor Shto Piktor nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Piktor nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10700

Ne vend qe te fshish firewall duhet te harxhoxh kohe per rregullimin e opsioneve (ose rregullave). Sigurohu qe ai i Windows eshte i fikur. Instalo browser tjeter (me mire Chrome) dhe provoje a hapen me ate. Nese MSN punon dmth qe problemin e ka me Explorer. Ti thua nuk te hapet. Cfare dmth nuk hapet? Nuk hapet faqja e internetit apo programi Explorer.

Cfare te ben te mendosh qe e ka skeda video? Fakti qe njeri i hap me shpejt mund te vije nga shume faktore te tjere. Tipikisht skeda ime ATI hutohet kur hap nje program ne full screen. Kur mbyll ate programin skeda video nuk eshte ne terezi. Efekti eshte qe faqet e internetit nuk zbresin gradualisht por si bllok me nje vize qe azhornon ekranin. Shiko nese ke kete efekt dhe ti.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 04 Gusht 2009 20:10
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Fajtori Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale tė Fajtori't! Kėrko mesazhe tė tjera nga: Fajtori Shto Fajtori nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Fajtori nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

I provova te gjitha opcionet e rregullave te firewall deri ne mosperdorim te tij por nderhynte windows defender ose ose firewall dhe situata perkeqsohej saqe me bllokonte internetin per rrjetin e shtepise.
explorei hapej por problemi ishte se une nuk shihja asgje bardhesi.
ndersa barra me tregonte se faqja ishte hapur dhe lidhja me internetin ishte ne rregull.
Tani psh pasi kam formatuar pc dhe kam instaluar avast antivirus çdo gje po funksionon per mrekulli dhe faqet i hap mire dhe shpejt.
Dilema mbetet tek skeda Ati ta instaloj, apo jo?
Eshte e domosdoshme ta instaloj?

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 04 Gusht 2009 20:31
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Piktor Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kėrko mesazhe tė tjera nga: Piktor Shto Piktor nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Piktor nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10700

Si ta instalosh? E ke fjalen per driver? Nese po instalo driver e fundit sigurisht.

P.s. Nuk ke provuar akoma browser te tjere.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 04 Gusht 2009 21:11
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Fajtori Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale tė Fajtori't! Kėrko mesazhe tė tjera nga: Fajtori Shto Fajtori nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Fajtori nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Driveri eshte ne nje disk qe e kam blere bashke me kompjutrin dy vjet me pare.
Kam konstatuar se ka difekte sepse perveçse asaj qe thua ti me full scren etj me karikohet dy here dmth dalin dy ikona te atit ne barre.
Per fatin e keq nuk pata mundesi atehere te provoja as chrome apo firefox.
Me perpara kam provuar firefoxin por hoqa dore shpejt sepse nuk me pelqente konfiguracioni me copa qe i bente faqeve te ndryshme perfshi edhe forumin horizont ne versionin normal por vetem ne horizont 3. Ndersa chrome me krijonte ca probleme me rrjetin e shtepise sepse me ngadalsonte rrjetin lan dhe nuk arrita te konfiguroja mire rrjetin lan.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 04 Gusht 2009 21:36
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Piktor Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kėrko mesazhe tė tjera nga: Piktor Shto Piktor nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Piktor nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10700

Shko tek fajqa ATI dhe (me pak kurajo) futi nje azhornim. Dy ikona ne cep dalin ndoshta sepse programi eshte shtuar dy here ne listen startup. Per te pare listen bej:

Start -> Esegui -> "msconfig"

Aty shko tek Avvio dhe gjen listen e programeve qe ndizen bashke me windows perfshire ATI Catalyst. Nese ka dy rrjeshta njesoj hiqe njerin dhe besoj do zgjidhet problemi dy ikonave.

Chrome te ngadalesoje rrjetin? Eshte e pamundur. Chrome eshte browser, nuk ka si te ngadalesoje gje nese nuk po shkarkon. Eshte browseri me i lehte dhe me i shpejte, qe vlen te instalohet.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 04 Gusht 2009 21:57
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Fajtori Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale tė Fajtori't! Kėrko mesazhe tė tjera nga: Fajtori Shto Fajtori nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Fajtori nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings ėshtė moderator/e nė kėtė nėn-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1555

Jam dakort me Fajtorin. Dhe une me Chrome po punoj prej muajsh.

__________________
I'm a Creationist, I believe man created God.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 10 Gusht 2009 08:54
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Lord_Of_The_Strings Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale tė Lord_Of_The_Strings't! Kėrko mesazhe tė tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Lord_Of_The_Strings nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Nje pyetje?

Nuk arrij te kuptoj ku qendron diferenca tek vista me 32 bit dhe ajo me 64?
Keto dite kam bere ca testime dhe me duket se ndoshta 32 bit-shi eshte me i shpejte ne rrjet dmth ne internet, ndersa per foto dhe filma 64 i gelltit pa i pertypur fare.

Denonco kėtė mesazh tek moderatorėt | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetėr 12 Gusht 2009 20:54
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko kėtu pėr Profilin Personal tė Piktor Kliko kėtu pėr tė kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kėrko mesazhe tė tjera nga: Piktor Shto Piktor nė listėn e injorimit Printo vetėm kėtė mesazh Shto Piktor nė listėn e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Pėrgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:40 Hap njė temė tė re    Pėrgjigju brenda kėsaj teme
Gjithsej 16 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mėparshme   Tema Tjetėr

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikė & Programim > Pyetje - Pergjigje

Pėrgatit Kėtė Faqe Pėr Printim | Dėrgoje Me Email | Abonohu Nė Kėtė Temė

Vlerėso kėtė temė:

Mundėsitė e Nėn-Forumit:
Nuk mund tė hapni tema
Nuk mund ti pėrgjigjeni temave
Nuk mund tė bashkangjisni file
Nuk mund tė modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen
 

 

Kliko pėr tu larguar nese je identifikuar
Powered by: vBulletin © Jelsoft Enterprises Limited.
Materialet qė gjenden tek Forumi Horizont janė kontribut i vizitorėve. Jeni tė lutur tė mos i kopjoni por ti bėni link adresėn ku ndodhen.