Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cila ishte dhurata me e bukur per ju?
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
peshtimi
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 28/12/2005
Vendbanimi: bugjejovice
Mesazhe: 339

Cila ishte dhurata me e bukur per ju?

Te dashur Forumsa,

Ne fund te vitit,te medhenj e te vegjel marrin dhurata.....te pritura,surpriza,te vlefshme .....dhe nga ato qe kthehen.

Cila ishte me e bukura per ju?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Dhjetor 2005 21:49
peshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të peshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me peshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: peshtimi Shto peshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto peshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Smile

Gezuar te gjitheve vitin e Ri 2006!
Realizim Deshirash dhe Vit te mbare ju uroj te Gjitheve!

Sa per temen, po jap nje pergjigje.
-Dhurata me e bukur per mua do te ishte:-"Nje bilete udhetimi per ne Shqiperi!"
Besoj se kam zgjedhur dhurate madheshtore, si thua Peshtimo??!!

Gezuar lol!Vit te mbare!

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2005 10:45
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
peshtimi
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 28/12/2005
Vendbanimi: bugjejovice
Mesazhe: 339

Bileten e do vajtje ardhje apo vetem vajtje?

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2005 19:23
peshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të peshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me peshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: peshtimi Shto peshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto peshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Po i pergjigjem pyetjes.

Me e bukura dhurate per kete vit ishte nje komplet (varese dhe vathe me diam.. te vegjel :p) qe mi beri djali. Jam me fat. Shpresoj qe ti bej edhe nuses se tij te tilla dhurata ne te ardhmen. Jam e bindur per kete.

Respekt ndaj femrave n.q.s. doni familje te mira.

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2005 20:17
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Fjalet qe degjoj nga prinderit e mi , nje buzeqeshje e tyre, thjesht fakti qe egzistojn...nuk ka dhurate me te madhe.

Mesazh i vjetër 02 Janar 2006 05:38
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

Talking

Dhurata me e bukur !!!

S'para me kane bere shume dhurata por njeren e mbaj mend pasi ka qene edhe e vecante edhe e shtrenjte njekohesisht. Ka qene viti 97 kur kam marre nje varse rubini. Ata qe kishin vjedhur ate argjendarine ,kishin nxituar dhe i kishte rene ne toke ajo varse.... e cila ishte dhurata ime :-)

Mesazh i vjetër 20 Janar 2006 15:33
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Bileten e do vajtje ardhje apo vetem vajtje?

Mundesisht vajtje, se per te ardhe ma presin te tjere!
Besoj se do i merzis me cudirat e mia te fundit,
sa do me nxjerrin me shqelma perjashta!

Flm.

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 01:45
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Se mos iken dhe nuk na lajmeron pastaj se te piu e zaze pastaj . Te puc DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 02:03
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Se mos iken dhe nuk na lajmeron pastaj se te piu e zaze pastaj . Te puc DIABOLIC A'S

Tek TI do te vij JETA IME!Te puc dhe una tyve!I miss UUUUUU!

(hahaahahahahaha, se keta e marrin seriozisht kaq duan,-na doli nami
nejse flm yll!
Sepse thone ja kjo, njehere desh shkodranin, vdiq pas tij, tani doli ky Diabolic~ASPaska qene e perveluara e shekullit do thone injorantet,
qe nuk kuptojne Shpirtin e Poetit!)
Kjo me vret mua:-Ca mendon bota e injoruar!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 02:10
diabolic
bastard_inside

Lere se cfar thone te tjeret ka rendesi qe shpirtrat tane te jene te paster , qe zemrat tona ta kuptojn ngrohtesine e nje fjale te thene ne momentet kur kemi nevoj vetem per nje fjale . E perveluara e shekullit do te thone ? Hem ne shqiptaret vdesim per nje cik thashetheme pastaj ata qe flasin jane ca qe slidhin dot breket e tyre se nuk e dine se eshte shpikur oshkuri dhe jo rrypi... Ika yllo te puc dhe mos e vrit mendjen fare.

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 02:21
Ora tani: 02:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Cila ishte dhurata me e bukur per ju?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar