Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kombetarja Shqiptare > EURO 2008 , u ndane grupet !
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

EURO 2008 , u ndane grupet !

Sot mbasdite u hodh edhe shorti per Europianin qe do zhvillohet ne Zvicer dhe Austri , ekipi yne kombetar ka rene ne nje grup kryesisht jo shume te rende me pretendentin kryesor per ta fituar grupin te jete ekipi i Hollandes , ekipet e tjera jane ekipe shume te mira por jo dhe aq sa ta friksojn kombetaren Shqiptare dhe ne nje dite te mire ajo mund te mari pike nga te tere rivalet e grupit persa i perket ndeshjeve ne fushen e saj !
Me konkretisht ky eshte shorti !

Group A:
Kazakhstan
Azerbaijan
Armenia
Finland
Belgium
Serbia & Montenegro
Poland
Portugal

Group B:
Faroe Islands
Georgia
Lithuania
Scotland
Ukraine
Italy
France

Group C:
Malta
Moldova
Hungary
Bosnia-Herzegovina
Norway
Turkey
Greece

Group D:
San Marino
Cyprus
Wales
Rep of Ireland
Slovakia
Germany
Czech Republic

Group E:
Andorra
Macedonia
Estonia
Israel
Russia
Croatia
England

Group F:
Liechtenstein
Northern Ireland
Iceland
Latvia
Denmark
Spain
Sweden

Group G:
Luxembourg
Belarus
Albania
Slovenia
Bulgaria
Romania
Holland

Eshte per tu theksuar Austria dhe Zvicra si shtetet ku do zhvillohen ndeshjet jane te kualifikuar automatikisht , dhe nga 50 skuadrat e tjera kualifikohen vendet e para dhe te dyta pasi kete here nuk do kete me play off per te kaluar ne finalet e Europianit!

Po ju si mendoni , a ka shance Kombetarja te beje dicka kesaj here ?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 27 Janar 2006 22:20
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Me pelqen shume grupi. Kjo tregon gjithashtu qe Shqiperia eshte nje shtet me i forte ne futboll sesa ka qene vitet e kaluar.

Shume shpejt te spekulohet per kualifikohet.

Vetem pyetje te tilla degjoj kudo nga gazetaret, nga shqiptaret Kur do te kualifikohemi?

S'pyesin asnjehere per problemet edhe per punen e madhe qe duhet te bejne te arrijne ato rezultate qe deshirojne.

Mesazh i vjetr 28 Janar 2006 13:07
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
caio
jurist

Regjistruar: 28/02/2005
Vendbanimi: Firenze
Mesazhe: 81

ka ter skuadra qe jane me mire se ne. veshtire se kualifikohemi dhe ksaj rradhe

Mesazh i vjetr 29 Janar 2006 11:48
caio nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të caio Kliko këtu për të kontaktuar me caio (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: caio Shto caio në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto caio në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Asnje nuk llogarit ekipin Shqipetar ne grupin G !

Marko van Basten, trajner i Holandës:

“Mendoj se është një short i mirë për Holandën dhe unë jam i bindur se ne (Holanda) do të avancojmë, do të shkojmë në Evropian. Rumania është një skuadër që e njohim mjaft mirë, pasi kemi luajtur shpesh kundër tyre, madje edhe në eliminatoret e kampionatit botëror të tanishëm. Rumania është një kundërshtar i vështirë, ne e dimë një gjë të tillë, por në të njëjtën kohë nuk është shumë e mirë të ndeshesh me një skuadër që e njeh mirë, sepse e njëjta gjë vlen edhe për ta, edhe ata e njohin mirë skuadrën tonë. Po kështu mund të them se unë njihem mjaft mirë me trajnerin e Bullgarisë, Hristo Stoiçkov, sepse ne jemi përballur edhe si futbollistë.”

Viktor Piturka, trajner i Rumanisë:

“Është me të vërtetë një grup i ekuilibruar. Nuk ka asnjë dyshim se favoritja kryesore e grupit do të jetë Holanda, sepse ata janë një skuadër klasi, një skuadër e madhe dhe nuk është çudi që të vijnë në këto eliminatore si kampionët e ardhshëm të botës. Pas Holandës mund të them se do të jetë një betejë e ashpër ndërmjet tri skuadrave për vendin e dytë: Rumania, Bullgaria dhe Sllovenia. Kjo nuk do të thotë se unë e shmang mundësinë që ne (Rumania) të dalim të parët në grup, por sidoqoftë do të ishim të kënaqur nëse do të dilnim të dytët në grup.”

Hristo Stoiçkov, trajner i Bullgarisë:

“Jam i kënaqur me shortin. I respektoj të gjithë kundërshtarët në grupin tonë dhe jam i mendimit se në grupin tonë nuk do të ketë asnjë ndeshje të lehtë. Gjithsesi, unë jam i mendimit se Bullgaria ka shumë shanse për të shkuar më tej. Ne jemi një skuadër qëpreferojmë futbollin e bukur dhe të njëjtën gjë shpresojmë që ta bëjnë edhe kundërshtarët tanë. Nëse do të jetë e tillë, do të shohim ndeshje të shkëlqyera. Për mua është hera e parë që ballafaqohem me Van Bastenin si trajner, pasi si futbollist ne jemi përballur më parë dhe ka qenë një eksperiancë me të vërtetë fantastike.”

Brane Oblak, trajner i Sllovenisë:

“Unë jam optimist. Në Evropë nuk mund të flitet për skuadra të forta apo të dobëta. Ky koncept ka nisur të humbasë kuptimin e tij. Gjithsesi, unë dëshiroja që të shmangnim nga shorti skuadrat skandinave dhe Anglinë. Dhe me aq sa mund të them, impresionet e para janë të mira, shorti është i mirë për ne dhe ne do të kemi mundësinë të tregojmë vlerat tona, aq më shumë kur luajmë përballë skuadrave të tjera të Ballkanit apo Evropës Lindore. Një gjë të tillë e kemi bërë edhe më parë dhe shpresojmë të vazhdojmë në këtë rrugë. Mendoj se kundër Holandës do të jetë shumë e vështirë.”

Rudi Zavrl, president i Federatës Sllovene të Futbollit:

“Në radhë të parë do të vlerësoja faktin se jemi në një grup me 7 skuadra. Ndërsa për sa u takon skuadrave në grup, sigurisht që favorite e grupit është Holanda. Ata kanë një skuadër mjaft të mirë, ndërkohë që me të tjerat shanset janë të barabarta, mund të luajmë pa problem shanset tona. Veç Holandës, kundërshtarët tanë direktë do të jenë Rumania dhe Bullgaria. Besoj se me këto dy skuadra do të ndajmë edhe vendin e dytë.”

Borislav Mihajlov, president i Federatës Bullgare të Futbollit:

“Mendoj se është një grup i pranueshëm. Me përjashtim të Holandës, e cila është favorite kryesore e grupit, skuadrat e tjera janë të kalueshme. Mendoj se për vendin e dytë do të jetë një garë e bukur, ku në valle jemi tri skuadra: ne (Bullgaria), Rumania dhe Sllovenia. Gjithsesi, edhe skuadrat e tjera nuk duhen nënvlerësuar, sepse mund të na prishin punë. Unë mund të them se kam shumë besim se skuadra jonë do të bëjë një paraqitje mjaft të mirë dhe minimalisht do të kërkojmë vendin e dytë.”

Sergei Omeliançuk, mbrojtës i Bjellorusisë:

“Ne kemi rënë në një grup të ekuilibruar, ku vetëm një gjë dihet e sigurt: Holanda është favoritja numër një. Nga ana jonë ne kemi një skuadër të re dhe të talentuar dhe që duhet të na marrin në konsideratë. Kam mendimin se lufta më e madhe do të jetë për vendin e dytë dhe shpresoj që edhe Bjellorusia të jetë pjesë e kësaj lufte.”

Mare nga Ballkan.com

Mesazh i vjetr 30 Janar 2006 23:53
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjilanasi_csi
GjeniU I VogeL

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: Washington Dc..
Mesazhe: 102

Holanda eshte nje gje pak e veshtir per Shqiperin..
Per ta kap vendin e dyt duhet ti japim me shum pun dhe ta mbysim Bugart dhe Shqiperia kismet do kualifikohet ne ato gara..

I uroj suksese

Mesazh i vjetr 31 Janar 2006 08:24
Gjilanasi_csi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjilanasi_csi Kliko këtu për të kontaktuar me Gjilanasi_csi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjilanasi_csi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjilanasi_csi Shto Gjilanasi_csi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjilanasi_csi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Federata Shqiptare e Futbollit, i ka dhënë fund telenovelës disamujore të vendit bosh në drejtimin e përfaqësueses kuqezi, teksa ka vendosur dje në mënyrë zyrtare, që Oto Bariç të jetë ai që do të drejtojë skuadrën deri në fund të eliminatoreve të Euro 2008-ës. Lajmi, i bërë i ditur nga më shumë se një burim konfidencial brenda Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së, ka gjetur edhe aprovimin e zëdhënësit për shtyp, Nurishmi: “Është e vërtetë, 99% ai është trajneri. Sigurisht që zyrtarizimi do të bëhet ditën e martë, në mbledhjen e radhës së komitetit”. Gjithçka e qartë. Kroati, i cili në të shkuarën ka drejtuar në mënyrë prestigjioze edhe përfaqësuesen e vendlindjes së tij, ka fituar balotazhin final me francezin Klod Le Rua, ndërkohë që gjermani Litbarksi nuk është marrë pothuaj fare parasysh nga kokat e futbollit shqiptar. Vetë Bariç, një 73- vjeçar me një të kaluar shumë të pasur në drejtimin e klubeve dhe përfaqësueseve, është shprehur 100 për qind i gatshëm që të bëjë më të mirën në atë që quhet teorikisht mundësia e tij e fundit për të drejtuar një skuadër. Ka kërkuar një shtëpi në Tiranë, ku do të qëndrojë së bashku me bashkëshorten dhe pritet që të përfitojë një kontratë, e cila shkon deri tek 400 mijë euro në edicion, duke përfshirë këtu edhe pjesëtarët e tjerë teknikë të stafit të tij. Me një nënshtetësi austriake në xhep, Bariç është një ndër figurat më popullore në vendlindjen e tij, dhe duke iu referuar “CV”-së, pritet që të jetë më produktiv sesa paraardhësi kuqezi, Hans Peter Brigel. Tratativat me kroatin janë kryer në një kohë relativisht të gjatë dhe megjithëse nuk ka vizituar Tiranën, një takim kokë më kokë me presidentin Duka rreth 2 muaj më parë në Vjenë, i ka bërë palët të besojnë tek njëri- tjetri. FSHF-ja mund ta kishte zyrtarizuar me kohë emrin e Bariçit, por drejtuesit pritën një përgjigje përfundimtare nga Nevio Skala, italiani që pasi i tha ‘jo’ Shqipërisë, pritet të nënshkruajë për Poloninë e sapoeliminuar nga finalet e Botërorit. Bariç pritet që të mbërrijë javën e ardhshme në Tiranë dhe të parashtrojë platformën e tij, të paktën deri në ndeshjen e parë zyrtare kundër Bjellorusisë. Një gjë është e sigurt, nëse nuk ka grumbullime përpara gushtit, rreth 30 lojtarë kontigjentë të kësaj skuadre, do të jenë përpara kroatit në miqësoren që do të luhet në fund të verës.

ballkan.web

Mesazh i vjetr 27 Qershor 2006 02:18
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

FSHF, ka perzgjedhur emrin e 74 vjecarit, OTO BARIC,pr pankinen kuqezi
ky i fundit ka thene se zevendsi i tij do te jete nje nga tranjeret Shqiptar qe do ta zgjedhi pas firmosjes zyrtare te kontrates.

Mesazh i vjetr 27 Qershor 2006 15:20
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
  Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kombetarja Shqiptare > EURO 2008 , u ndane grupet !

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar