Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736
lokali durresit
meqe ka kohe ne kete forum desha te shtoj nje teme per te gjithe patiotet e mi nga dr dhe qe kan qene shume te respketum me mua gjithashtu dhe nga ana ime desha ti falenderoj per gjithcka dhe tu uroj ca tu doj zemra.....
cfare te doni te pini e keni nga une te qerasme sot.... mblidhuni sot kemi fest duhet me e festu
pijanec dhe pijanece
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
pse mer durrska perderisa jemi ne durres edhe pa bluze munesh te dalesh,sa femra dalin aty ne plazh pa bluze e maket te gjithe k,,,,,,me dore gjithe diten juve?????