Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > si do te kishe vepruar ti? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ergys
Anetar i ri

Regjistruar: 09/01/2003
Vendbanimi: 44814 pine drive building2 sterling heights MI USA
Mesazhe: 1

si do te kishe vepruar ti?

Si do te kishe vepruar ti ne qofte se e dashura(i dashuri) juaj eshte duke pasur mardhenie seksuale me dike tjeter?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Janar 2003 23:08
ergys nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ergys Kliko këtu për të kontaktuar me ergys (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ergys't! Kërko mesazhe të tjera nga: ergys Shto ergys në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ergys në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bebi i Vogel
StreetRacer

Regjistruar: 02/01/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 11

Smile

Tradhetia

Dihet qe kur meson per nje mosbesim tek e dashura una si person nuk do zihesha nuk do shkaktoja me shume trazira por do ti thuaja aprtneres qe koha ka ardhur qe te ndahemi edhe fillo 1 dashuri te re sepse jeta eshte e gjat edhe duhet ta shfrytezojm sa me shume.

Mesazh i vjetër 10 Janar 2003 00:32
Bebi i Vogel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bebi i Vogel Kliko këtu për të kontaktuar me Bebi i Vogel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bebi i Vogel Shto Bebi i Vogel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bebi i Vogel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lumjone
Anetar i ri

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Zvicer
Mesazhe: 7

Angry

pak shprehje e keqe me falni pra por un per vete do i kisha then shko te jotem se nuk me duhesh me

Mesazh i vjetër 10 Janar 2003 01:27
Lumjone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lumjone Kliko këtu për të kontaktuar me Lumjone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lumjone Shto Lumjone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lumjone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
korcarja
Anetar i ri

Regjistruar: 08/01/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 13

Smile

E di qe nje shoqja ime e ka falur te dashurin e saj pai ai e kishte tradhetuar. Ajo kurre nuk eshte si me perpara me te gjithmone e mundon idea qe ai ka shkuar me dike tjeter. Po ajo gjithmone me ka thene qe kur nuk ja fal nqs i dashuri im me tradheton. Po kurre nuk duhet folur para kohe, se nuk i dihet jetes dhe kur vjen ajo pike eshte shume e veshtire per te vedosur.

Mesazh i vjetër 10 Janar 2003 02:39
korcarja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të korcarja Kliko këtu për të kontaktuar me korcarja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: korcarja Shto korcarja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto korcarja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

U sa shume kam per te folur per kete teme, po jo sot ,nje dite tjeter se kam djalin semure .....

Ju uroj me gjithe shpirt, mos tju ndodhe kurre qe tju tradhetoje i/e dashura. Nuk ka vuajtje me te madhe ne jete se ndjenja e te qenit i tradhetuar.
Flasim nje here tjeter

P.s,Luleshtryve, edhe 100 vjec te keqen

Mesazh i vjetër 15 Janar 2003 08:07
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Si do reagoja

Nuk besoj se do reagoja mire
Perkundrazi do isha i inatosur biles ne ate kohe nuk e di ca pret nga mendja

Kjo menyre varet nga sa e ke dashur personin/personen.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2003 02:35
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Natyra
Anetar i ri

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: bruxelles

Angry

Si do kisha reaguar??????

Ne dashuri mund te fal shume,por jo tradhetine.
Siç e kam cituar dhe ne mesazh tjeter,ku ka tradheti nuk ka me vend per dashuri.
Nue personalisht ne nje moment te tille mendoj se nuk do ti kerkoja asnje perse partenerit(se flasin faktet qe nuk ju deshiron me) dhe duke i uruar jete te lumtur me te dashuren e re do te largohesha e zhgenjyer per te mos u kthyer me kurre.

Ky eshte thjesht mendimi im.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2003 14:25
Natyra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Natyra Kërko mesazhe të tjera nga: Natyra Shto Natyra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Natyra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
mjellma
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 45

Si do te sillesha?!Nuk e di ,faktikisht s'me ka ndodhur nje gje e tille akoma......por perpara se te percaktoj tani se cfare do te beja ne nje situate imagjinare(se vallahi s'do te doja te me ndodhte,por......jete),do te perpiqesha ti beja pyetje vetes:e fal dot apo jo????S'eshte kollaj te falesh,por do te mundohesha ta shihja ate te dashurin tim,si nje qenie njerezore jo te perkryer,qe perballet me tundimet e jetes si kushdo tjeter dhe te perpiqesha te kuptoja se perse arriti deri aty.....nese do te arrija ne konkluzionin se arriti si shkak i ftohjes dhe jo si nje lajthitje e castit,atehere do ti tregoja rruget e jetes se lire,le ta shijoje ate qe zgjodhi....ne rastin e "lajthitjes" do te perpiqesha ta falja,por ama duke ia shtrenguar mire "vidat",qe te mos i shkoje me ne mendje ta beje prape.......Por "sycka" mjere ai qe e ka provuar ne kurriz....dhe prape s'jam e sigurte nese kjo "logjika" ime do te duronte perpara faktit.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2003 15:54
mjellma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mjellma Kliko këtu për të kontaktuar me mjellma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: mjellma Shto mjellma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mjellma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
txc_biggie
Anetar i ri

Vendbanimi: athine

Une per vete di rastin e nje shoqeje te ngushte timen qe e zuri burrin me nje te dashur dhe pas shum debtesh pasi nje here deshen dhe te ndahen ata u rregulluan dhe besoi se tani kan nje jet normale ,ata kishin nje cun ........... tani sipas jush qe thoni se une nuk ja fal e ku di une si e gjykoni veprimin e shoqes time qe ja fali burrit vet ate gjest nuk prishi familjen e saj ............ a mendoni se tradhtia ling nga ndonje moskenaqesi , nga ndonje munges qofte dhe sexuale e njerit nga partneret ..... me kete gje nuk dua te jap te drejte ati apo asaj qe tradhton ,por duhet marr parasysh dhe shkaqet ......... une per kete rastin qe ju thahs di qe tani duhen kaq shum dhe ai burri gjithmon e ndien veten shume fajtor ndaj gruas dhe e respekton pa mase ...........
ishalla nuk i bejn asnjerit ta provoje , te pakten dhe po e tradhtuan mos ta marin vesh eshte me e mire ..
ciao

Mesazh i vjetër 16 Janar 2003 16:02
txc_biggie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të txc_biggie Kliko këtu për të kontaktuar me txc_biggie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: txc_biggie Shto txc_biggie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto txc_biggie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
txc_biggie
Anetar i ri

Vendbanimi: athine

upss

harrova me then se une me kete mendje qe kam tani kurr sdo kisha me ja fal (ishalla nuk me provokon nje gjest i tille)

Mesazh i vjetër 16 Janar 2003 18:30
txc_biggie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të txc_biggie Kliko këtu për të kontaktuar me txc_biggie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: txc_biggie Shto txc_biggie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto txc_biggie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > si do te kishe vepruar ti?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar