i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610
|
Amor paske ardh nga dentisti ti? 
Shiko lereni Juven edhe Milanin bashke, se ka vend tjeter per ate pune shok e shoqe. Ketu flitet per gjera serioze , per ceshtje qe jane problem jo vetem i rinise, por i gjithe kombit Shqiptar. Prandaj me pak seriozitet, ju lutmi shume ose do detyrohemi t'ju nxjerrim nga salla parlamentit...qetesi ju shoku atje me te zeza...edhe ti shoqja, qe s'tu shujt zjarri kurre. Hej kam nje zjarrfikes ketu afer shpise, po i marr na i kove me uje borxh, hajde se te shuj une, se po pervelohesh amor.
Tani persa i perket temes se Loriet, shume gjera mund te beje njeriu nga merzitja, ka nga ato qe varen neper vaska a neper poça. Jo xhan, se s'jemi nga ato ne. Duke qene, se po kaloj nje periudhe boze fare, kjo tema po me duket aq e veshtire per t'ju pergjigjur...ec e mere vesh?! Kur jam i merzitur, shumicen e rasteve dua te zhdukem nga qarkullimi, ose marr kalin e dal per kismet neper fusha e pylle, kjo eshte vertete diçka qe me qeteson. Ore po si s'ka zana hiç kendej nga usai more shoke, ne Shqiperi sa dilshe fap e kapshe na i zane, t'ikte merzia ne sekond, ketu hiç fare.
Nejse, mendoj se temes ju pergjigja "pak a shume" dhe shume gjate biles.
Gjithe te mirat!
E mos u merzitni shume, se nje jete eshte e shkreta.