Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Jo jo, e vura prape une kete kengen. Se di cme ka kap sonte.
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Mos harroni te vini titujt se jua preu veshet Tulipani. P.s. Nejse, titujt duhen se ndryshe nuk gjehet cila kenge eshte vene e cila jo.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia2006 Jo jo, e vura prape une kete kengen. Se di cme ka kap sonte. Cecilia mezi po mbaka rrobat ne trup.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia2006 Jo jo, e vura prape une kete kengen. Se di cme ka kap sonte.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Mos harroni te vini titujt se jua preu veshet Tulipani. P.s. Nejse, titujt duhen se ndryshe nuk gjehet cila kenge eshte vene e cila jo. Faje, jam brenda temes. (me titull edhe ca titulli ) vdiqa i kam heq te gjitha ...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Mos harroni te vini titujt se jua preu veshet Tulipani. P.s. Nejse, titujt duhen se ndryshe nuk gjehet cila kenge eshte vene e cila jo.
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
Qyqa kete kengen po ngjon ti? Na iku goca prej duresh ... Moj per ke je cmen kshu ti?
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
pse me del vetem 1 faqe mua te kjo teme??!!
Regjistruar: 12/01/2007 Vendbanimi: Secret Garden Mesazhe: 4717
Fajtor une per paqesore e mbaj veten :p Vini titujt forumiste se late nam ...
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Citim:Po citoj ato që tha eliz Qyqa kete kengen po ngjon ti? Na iku goca prej duresh ... Moj per ke je cmen kshu ti? Te pakten jo per ndonje forumist.
Citim:Po citoj ato që tha eliz Qyqa kete kengen po ngjon ti? Na iku goca prej duresh ... Moj per ke je cmen kshu ti?
aha qenkan fshire kuptova .... gjynaf ne fakt nejse mo kete po degjoj Eric Carmen - Hungry Eyes
Regjistruar: 22/04/2009 Vendbanimi: Shkretetire Mesazhe: 786
Bris di gje nga behet Mina keto kohet e fundit,se s'ngeli njeri pa e kerkuar,po hic Meqe kisha ca kohe pa e degjuar....kenge disi atipike per ta,cik teper alternative Idioteque - Radiohead
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !