Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........
Gjithsej 22 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Korcarja 6
Anetar i ri

Regjistruar: 10/10/2003
Vendbanimi: Endrren time
Mesazhe: 6

per nje lidhje serioze preferoni.........

cfare preferoni per nje lidhje serioze:
a) shqiptar(e) puro
b) shqiptar(e) te lindur qe jeton jashte shtetit
c) apo te huaj......???????????????

365 dite te vitit te DUA VETEM TY

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2003 04:51
Korcarja 6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Korcarja 6 Kliko këtu për të kontaktuar me Korcarja 6 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Korcarja 6 Shto Korcarja 6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Korcarja 6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

Preferoj shqiptare , me kusht qe te jete serioze.
Dhe le te jete e rritur edhe jashte shtetit, mjafton te jete shqiptare

Modifikuar nga i_pafajshem datë 30/10/2003 ora 04:04

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2003 05:10
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Korcarja 6

mendimi im. Do te doja qe me nje lidhje serioze duhet te jete shqiptar. Po mire a nuk quhet shqiptar edhe ai qe lind nje ne vend te huaj? per mendimin tim shqiptar quhet sps edhe familjen shqiptar e ka.

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2003 05:25
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ShKodrane4ever
jam kjo qe jam...

Regjistruar: 04/09/2003
Vendbanimi: te kujshija
Mesazhe: 25

Wink

Shqiptar

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2003 07:08
ShKodrane4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ShKodrane4ever Kliko këtu për të kontaktuar me ShKodrane4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ShKodrane4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: ShKodrane4ever Shto ShKodrane4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ShKodrane4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Shqipetare e dua vetem te jet e sinqert me mua siq jam dhe vet un porsanalisht do ja falja te gjitha.Qimi Skotland.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2003 20:24
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Korcarja 6
Anetar i ri

Regjistruar: 10/10/2003
Vendbanimi: Endrren time
Mesazhe: 6

Smile

timo

sa lart qe ia ngre vlerat vetes mo timo!!!!!!!!!!!
hahahahahah

365 dite te vitit te DUA VETEM TY

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2003 09:00
Korcarja 6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Korcarja 6 Kliko këtu për të kontaktuar me Korcarja 6 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Korcarja 6 Shto Korcarja 6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Korcarja 6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

hirushe,shqiptar quhet dhe se lun topi allamanit!

ciao hirushe

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2003 13:43
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PetroNiniLuarasi
Vdekje Ringjallje

Regjistruar: 23/10/2003
Vendbanimi: Mes Ferrit dhe Parajses!
Mesazhe: 18

Per lidhje nuk kom pretendime le te jete ca te doje po qe per noi martese e du Shqiptare tani normal duhet te jete Tironse po edhe po nuk gjetem Tironse e mor noi tjeter.

Pa ofendim per te tjeret !

Ti je e jona.

Tirona, në zemrat tona
E çmendur, sido të jesh,
ti je e jona.

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2003 18:55
PetroNiniLuarasi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PetroNiniLuarasi Kliko këtu për të kontaktuar me PetroNiniLuarasi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: PetroNiniLuarasi Shto PetroNiniLuarasi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PetroNiniLuarasi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Didi
Anetar i ri

Regjistruar: 03/04/2003
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 18

mundesisht do e preferoja shqiptar-(puro)

When nights were cold
I wandered without you

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 16:16
Didi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Didi Kliko këtu për të kontaktuar me Didi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Didi Shto Didi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Didi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Per nje lidhje serioze dua nje vajze shqiptare, mundesisht qe te haje fasule

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2003 18:51
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar