Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

"Bari i thashethemeve"

Kamarjere,nje gote mua...e di cke nje Cuba Libra s'do ishte keq..
Hej,ate muziken ndrroje icik se na e shpifi,he te keqen.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 00:33
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Ika,ika se dua te shkoj te shikoj ''Kill Bill 2'' se jam kurioz te shikoj fundin...
Bledi,paguaj une kete xhiro.Per mua nje Ceres Light .
Vai col liscio :p

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 00:36
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Inso,sbehet fjale lal..>Kete dore e kam une dhe mos e diskuto..
Hej,bofsh qejf andej..Une i ziu ngela ne pune...Na e morren shpirtin..
Shnet Inso..

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 00:39
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Bledo, si te ka sycka sot . Une dua nje Margarita , pa kripe mundesisht.
O Bled, dizenjon ia ndrove, ngjyren mureve po ashtu, e ke bere per ti prere shiritin e inagurimit . Si i dale nga qesja ky Bari sot , po nje gje ke harruar mo . KAMARIEREN !!! Na u merzit kjo .Duan "fresh meat " robt . Duhet mare nje e re , se shtohet dhe klientela.

Gezuar Bled , per ne te dy , meqenese jemi te vetmit ne bar ne kete ore .

Mjaft m'i vare turickat ashtu , qesh njecik . Ja shiko sycken si :

CHEERS !

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 00:42
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Po ku je mi sycke ku je...Sa e keqe qe je bere mi dreq...Gjysma e lokalit eshte edhe merita jote,gjysmat e lekeve te tuat jane..
Kamarjeren e kam ndrru mi,nuk e shef kete tjetren,si rrush eshte :p

Hajde gezuar yllo..Me pac e te paca..:p

Kamarjere,me sill nje J&B mua...
gezi sycka...:p

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 00:55
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Bobo ketu sikur ka rene Sarsi mer njerez. S`hyn njeri per qamet.Po keshtu eshte kur nuk i nderron shpesh kamarieret dhe banakieret.Nuk hahet perdite sallate thote populli.Keshtu edhe kjo pune.
Hajde moj me sill nje j&b mua se u pa kjo pune.Do e pi vetem kete gote sa te me vije ndonje koleg ose kolege tavoline.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 15:39
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

O Jimmo ca ke mer plak,pse merzitesh,ja ku me ke mu..
Ca ke bo ti njehere..
Hej,Shilen mer si e kam...Ja hongsha syt....Kur te bej kelysha,jam ne radhe une..:p
Kamarjere,yll bote,hec ketu njehere..
Nje J&B per Jimmin,ma boj edhe mu nje,edhe pse kam pi shume sot...
Hajd per shendetin tat lal...

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 20:00
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

E di ca thoshte gjyshja ime kur i mburrnin ndonje gje?Syte ne bythe-thoshte
Hajde lal se me iken shpejt merzitja mua.Kamariere mi dreq.Hajde nga njer dopjo neve.Hajde per shendetin e Shiles dhe tonin bashke

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 20:04
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

ahahahahahahah
Hej,mos ta marrim me sysh mer..:p..."Syte ne By***"

Vallai fiksim i kam ata lloj qensh lale..Jane yje bote per zotin..
Shume lire e ke marre per aq leke ti,hallall..Hej,mu ma shit nja 100 mije mer,mos ma fut..:p
Hajd per shendetin tone kete..

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 20:11
jimmy84
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Ne filozofi, nuk ka dallime rraciale mes sekseve Trojan, kaq gje duhet t`a kishe mesuar nga Plloshtani si cun i zgjuar qe je
Ja kete per Akademikun enciklopedik te Parajses, mikun tim te nderuar Plloshtan.
Naten emire nga une se detyra me therret.

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2004 02:30
Ora tani: 08:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar