Regjistruar: 21/03/2005 Vendbanimi: - Mesazhe: 3334
Ketu ne kete teme qe sajova une momentalisht, mund te dhuroni puthje miqesore ose dashurie, per cilin te ju deshiroje e Bardha Zemer! Mungonte nje teme e tille, e embel! Ishalla po fillojne puthjet e pafundme! Mire u shkruafshim Yjeeeeeee!
__________________ -
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Nje puthje te embel per Shpirtin tim Shkodranin e Qeshur! Nje puthje miqesore per Ksenian, Dreqen_Shkodrane,Eshin, Keila-n,Landin,Etnikun, Unsto-n,Plloshtanin,Myzon,Etj etj...
Regjistruar: 14/10/2004 Vendbanimi: England Mesazhe: 2498
Citim:Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos Plloshtanin,Myzon, Si shume afer na ke vene yllo !!! largona nje cik largona
Citim:Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos Plloshtanin,Myzon,
__________________ Ja fute kot
sepse ka vrare kemben duke lujt top!
Flm , vetem se mos me ben xheloz Shkodren e qeshur se dhe ajo na duhet Pershendetje!
qe i pushoi dhimbja e kembes,hahahaahahahahaha! Gjithashtu perqafoj Keila-n qe te gjeti ilacin popullor!
Regjistruar: 13/08/2004 Vendbanimi: . Mesazhe: 1280
lol edhe un po ju perqafoj, meqe mora gjith kto perqafime
Regjistruar: 07/08/2003 Vendbanimi: Misterioze Mesazhe: 1475
Citim:Po citoj ato që tha myzeqari Si shume afer na ke vene yllo !!! largona nje cik largona Sa djallezor qe je bre burre. Une po i jap Sykaltres nje perqafim per temat e bukura qe hap.
Citim:Po citoj ato që tha myzeqari Si shume afer na ke vene yllo !!! largona nje cik largona
__________________ The treasure in my mind is greater than any World Glory.
Faleminderit Hirushe! Gjithahstu nje perqafim miqesor edhe per ty!
Regjistruar: 04/11/2003 Vendbanimi: Italy ( Rome ) Mesazhe: 802
Te gjith i paska puth Sykaltra_Gangos , spaska lene njeri tjeter me puth Une nismetaren e temes , po nuk e pranoj po veten time pasaj
__________________ [o_O]-[JuVeNtUs]