Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cila ishte dhurata me e bukur per ju? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10510)

Postuar nga peshtimi datë 30 Dhjetor 2005 - 21:49:

Cila ishte dhurata me e bukur per ju?

Te dashur Forumsa,

Ne fund te vitit,te medhenj e te vegjel marrin dhurata.....te pritura,surpriza,te vlefshme .....dhe nga ato qe kthehen.

Cila ishte me e bukura per ju?

Postuar nga PARIS datë 31 Dhjetor 2005 - 10:45:

Smile

Gezuar te gjitheve vitin e Ri 2006!
Realizim Deshirash dhe Vit te mbare ju uroj te Gjitheve!

Sa per temen, po jap nje pergjigje.
-Dhurata me e bukur per mua do te ishte:-"Nje bilete udhetimi per ne Shqiperi!"
Besoj se kam zgjedhur dhurate madheshtore, si thua Peshtimo??!!

Gezuar lol!Vit te mbare!

Postuar nga peshtimi datë 31 Dhjetor 2005 - 19:23:

Bileten e do vajtje ardhje apo vetem vajtje?

Postuar nga Cindi datë 31 Dhjetor 2005 - 20:17:

Po i pergjigjem pyetjes.

Me e bukura dhurate per kete vit ishte nje komplet (varese dhe vathe me diam.. te vegjel :p) qe mi beri djali. Jam me fat. Shpresoj qe ti bej edhe nuses se tij te tilla dhurata ne te ardhmen. Jam e bindur per kete.

Respekt ndaj femrave n.q.s. doni familje te mira.

Postuar nga diabolic datë 02 Janar 2006 - 05:38:

Fjalet qe degjoj nga prinderit e mi , nje buzeqeshje e tyre, thjesht fakti qe egzistojn...nuk ka dhurate me te madhe.

Postuar nga Vdekja_22 datë 20 Janar 2006 - 15:33:

Talking Dhurata me e bukur !!!

S'para me kane bere shume dhurata por njeren e mbaj mend pasi ka qene edhe e vecante edhe e shtrenjte njekohesisht. Ka qene viti 97 kur kam marre nje varse rubini. Ata qe kishin vjedhur ate argjendarine ,kishin nxituar dhe i kishte rene ne toke ajo varse.... e cila ishte dhurata ime :-)

Postuar nga PARIS datë 21 Janar 2006 - 01:45:

Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Bileten e do vajtje ardhje apo vetem vajtje?

Mundesisht vajtje, se per te ardhe ma presin te tjere!
Besoj se do i merzis me cudirat e mia te fundit,
sa do me nxjerrin me shqelma perjashta!

Flm.

Postuar nga diabolic datë 21 Janar 2006 - 02:03:

Se mos iken dhe nuk na lajmeron pastaj se te piu e zaze pastaj . Te puc DIABOLIC A'S

Postuar nga PARIS datë 21 Janar 2006 - 02:10:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Se mos iken dhe nuk na lajmeron pastaj se te piu e zaze pastaj . Te puc DIABOLIC A'S

Tek TI do te vij JETA IME!Te puc dhe una tyve!I miss UUUUUU!

(hahaahahahahaha, se keta e marrin seriozisht kaq duan,-na doli nami
nejse flm yll!
Sepse thone ja kjo, njehere desh shkodranin, vdiq pas tij, tani doli ky Diabolic~ASPaska qene e perveluara e shekullit do thone injorantet,
qe nuk kuptojne Shpirtin e Poetit!)
Kjo me vret mua:-Ca mendon bota e injoruar!!!!!!!!!!!

Postuar nga diabolic datë 21 Janar 2006 - 02:21:

Lere se cfar thone te tjeret ka rendesi qe shpirtrat tane te jene te paster , qe zemrat tona ta kuptojn ngrohtesine e nje fjale te thene ne momentet kur kemi nevoj vetem per nje fjale . E perveluara e shekullit do te thone ? Hem ne shqiptaret vdesim per nje cik thashetheme pastaj ata qe flasin jane ca qe slidhin dot breket e tyre se nuk e dine se eshte shpikur oshkuri dhe jo rrypi... Ika yllo te puc dhe mos e vrit mendjen fare.

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 20 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.